Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Управо сада, Muramasa рече Mlađa, 4g razlike. Да будеш добар и пажљив према њој. Да се не брецаш иако си нервозан, да је загрлиш кад се видите, с времена на време питаш како је, тутнеш нешто за џепарац... То ти је добронамеран савет. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече To možemo da raspravimo u fajtu 2 na 1, kad već Mirobulj ne sme sam. Хаха. Ја сам непоражен, омјер 10:0 , све нокаутом.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 6 минута, Војвода7 рече Ма била би макар торта од пуслица ... Ти заиста не знаш како жене могу бити отровне кад си непажљив према њима. Боље то научи пре него што се ожениш, иначе си награбусио. И ово је добронамеран савет.. све про боно публико. пре 6 минута, Muramasa рече Ne bi valjalo da se udaš pre nego što postaneš suprugicasta. Ко каже да ћу се ја удавати, Бог с тобом.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Ти заиста не знаш како жене могу бити отровне кад си непажљив према њима. Боље то научи пре него што се ожениш, иначе си награбусио. И ово је добронамеран савет.. све про боно публико. Phoebe and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Па све је погрешно рекао.. буквално све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Па све је погрешно рекао.. буквално све. Дира ли те ко, фали ли ти што? Гдје ћеш више пажње Smaragdni kamičak and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 12 минута, Војвода7 рече Дира ли те ко, фали ли ти што? Гдје ћеш више пажње То је туга жива. Најозбиљније то мислим. Не треба жени неко да је брани и да је издржава. То може и сама. Треба јој неко да је разуме, да разговарају искрено и буду једно другом емотивна подршка. Замисли ти тај болесни однос кад он уместо да саслуша своју вољену, ућутка је тим речима. То је као да јој је рекао да је глупа, да не цени њено мишљење и да га не занима шта она има да каже. Као да јој је рекао да она нема право "гласа" јер јој он пружа безбедност и паре. То није пажња. То је ужасан однос. Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 51 минута, Muramasa рече To možemo da raspravimo u fajtu 2 na 1, kad već Mirobulj ne sme sam. пре 48 минута, Војвода7 рече Хаха. Ја сам непоражен, омјер 10:0 , све нокаутом.. На ком серверу ће се бијете, који порт? Vladan :::., Neša_, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Mislim da tako rade muškarci koji nemaju dovoljno sposobnosti da vole. :/ (Mislim na MP klip.) "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 11 минута, Lady Godiva рече То није пажња. То је ужасан однос. Само ти се чини, видјела би кад би ти бритка сабља рекла ''Фали ли ти што, дира ли те ко?'' одмах би осјетила пажњу и ишла да правиш пуслу торту. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 12 минута, GeniusAtWork рече На ком серверу ће се бијете, који порт? Ја бих отишао до њега, али нећу због тога што ће борба бити кратка, немам за чим ићи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 8 минута, Војвода7 рече Само ти се чини, видјела би кад би ти бритка сабља рекла ''Фали ли ти што, дира ли те ко?'' одмах би осјетила пажњу и ишла да правиш пуслу торту. Ако.. јесам сад нешто уозбиљила. Враћам се и ја на спрдња мод колико сутра. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ако.. јесам сад нешто уозбиљила. Враћам се и ја на спрдња мод колико сутра. Ето видиш, ја само написао питање и одмах си смиренија, а била си почела да филозофираш што рекао МП Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 1 сат, Lady Godiva рече Ко каже да ћу се ја удавати, Бог с тобом.. Па и нећеш док те неко не ожени Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука