Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Jer I2a je starija nekih 20 000 god od I1, nordijskog tipa, ali koren je jedan, Balkanski, da ne kazem Dinarski... voleo ti to ili ne ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 A imas i ovu varijantu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 A sve sa Balkana ... potice od onog tipa ( I2 ) gde na prvoj slici kaze >50%. Da ne kazem Srba, ocigledno je ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 P: P <=> Истина: много ми важна, ако на њој не може да се ућари. Q: Бог је Истина. P ∧ Q => !? sokiran 0409_feel Ako je Bog istina sto mu, u losem pokusaju sarkazma, spocitavas sto ga ne zanima Isitna o Srbina, Slovenima? Bilo bi lepo da se odlucis sta/ko je Istina pre nego sto pocnes da mlatis na tu temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Samo za mog druga slika i prilika ... A ima ovde jos jedna zanimljivost ... Izgleda da se u 6.-7. veku, prilikom naseljavanja na Balkan, jedna grupa juznih slovena ukrcala na nekakav camac i otisnula preko Jadrana, ispod Apeninskog poluostrva i Sicilije do Sardinije i tu stabilizovala ... i tamo ima tog I2a tipa oko 50%. I oni su izgleda meni juzni sloveni kao i mi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 "Немачка академија наука и уметности" НАНУ, хехехе..... Драги свака част на коментарима! Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Samo za mog druga slika i prilika ... Само за мог друга вечито полу-информисаног, група л2а, која је потекла са балкана је формирана пре 10 000 година. Ти људи који су раширили ту л2а хаплогрупу и од којих је потекла - су живели на том балкану пре 10 000 година. Надам се да схваташ шта то говори. Не знам откуд ти сулуда идеја да је пре од 10 000 - 14 000 година човек је зивео у каменом добу. Другим речима гађали смо волове камењем у главу да би јели. god od I1, nordijskog tipa, ali koren je jedan, Balkanski, da ne kazem Dinarski... voleo ti to ili ne ... Па корен јесте један. То нико не спори. Само што тај корен није са балкана то под један. И друга ствар, л2а је племе које је живело у каменом добу. Када нису постојали ни Срби ни Немци. А ти си далеко од дианрског типа. Бар онако по сликама. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Ako je Bog istina sto mu, u losem pokusaju sarkazma, spocitavas sto ga ne zanima Isitna o Srbina, Slovenima? Bilo bi lepo da se odlucis sta/ko je Istina pre nego sto pocnes da mlatis na tu temu. Бог зна истину. Ни тебе то не занима... мислим истина? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Само за мог друга вечито полу-информисаног, група л2а, која је потекла са балкана је формирана пре 10 000 година. Ти људи који су раширили ту л2а хаплогрупу и од којих је потекла - су живели на том балкану пре 10 000 година. Надам се да схваташ шта то говори. Е сад ако ти верујеш да су пре 10 000 година опстојали Немци или Срби, то је већ делузија са којом не могу да се носим. Ne L vec I, i ne pre 10 000 vec 25 000. I nisu Srbi ili Nemci ali jesu ljudi. Koji su imali decu, pa unuke, pa praunuke, pa ..... sada nas. Srbe na Balkanu i Nemce u Nemackojh. Samo sto se ti ljudi, nisu nikada odselili potpuno sa Balkana, tako da oni koji se nisu odselili nisu mogli ni da se dosele u 6. ili 7. veku. U tome je poenta. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Сви ми имамо заједничког претка. И ти, и немац, и хрват и француз и кинез. Jeste, samo kinezima ili crncima iz afrike niko ne soli pamet da su se doselili u 6. veku u afriku ili kinu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Нема у овоме никакве "истине", јер читава ова прича почива на једној великој лажи. Мене ничим не одређују никакве "хаплогрупе" нити да ли је неки мој далеки предак дошао одавде или онданде. Одређује ме мој карактер, мој рад и одлуке које доносим у животу. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Нема у овоме никакве "истине", јер читава ова прича почива на једној великој лажи. Мене ничим не одређују никакве "хаплогрупе" нити да ли је неки мој далеки предак дошао одавде или онданде. Одређује ме мој карактер, мој рад и одлуке које доносим у животу. O.K. je to, ali ako si ti objektivno potomak Marka Markovica koji je ziveo tu neke godine, zasto bi ti sada tvrdio da si potomak Janka Jankovica koji se doselio tu neke druge godine? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Ne L vec I, i ne pre 10 000 vec 25 000. I nisu Srbi ili Nemci ali jesu ljudi. Koji su imali decu, pa unuke, pa praunuke, pa ..... sada nas. Srbe na Balkanu i Nemce u Nemackojh. Samo sto se ti ljudi, nisu nikada odselili potpuno sa Balkana, tako da oni koji se nisu odselili nisu mogli ni da se dosele u 6. ili 7. veku. U tome je poenta. Не разумеш ти изгледа неке ствари. А то је да група не одређује нацију, нације су измешљене, биолошки не постоје. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 O.K. je to, ali ako si ti objektivno potomak Marka Markovica koji je ziveo tu neke godine, zasto bi ti sada tvrdio da si potomak Janka Jankovica koji se doselio tu neke druge godine? Све је једно, ја сам потомак обојице. Али Српска култура и цивилизациај су потомак овог што се доселио јер потичу са Карпата. То је ваљда јасно. Наше писмо, језик, обичаји, стара веровања, народна предања и приче - све јасно указују ка словенским племенима. Дакле Срби, као нација, кутура итд.. вуку корен са Карпата. Са друге стране биолошки корен са Балкана вуку Срби, али вуку и Бугари а и Албанци и по твојим сликама велики део Хрвата и Бошњака. Оно што ја оћу да ти кажем, да није битно што си се ти ту доселио. Не контам што то доживљаваш толико увредљиво? Јел се стиде амери што се 99% њих доселило у америку пре 200 год? Јок бре. Исто колико си се ти доселио на балкан у 7 веку исто је англосаксонац на Британско у 100 год пре христа ако не и мање. То је савршено ирелевантно. Срби су се доселили на балкан- сви су се доселили из африке окрени обрни. Аргумент " ти си се ту доселио " је глуп као ноћ. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Nacije su možda izmišljene ali narodi nisu .Ova tema je česta u mom razgovoru sa pojedinim ljudima iz moga okruženaj . Moj stav je da nijedan narod nije totalno istrebljen , ali da su došljaci u neku sredinu vršili utapanje slabijeg naroda u svoj jači ili su se oni utapali u jači koji ih je dočekao . Tako da sigurno postoje sličnosti u genima svih evropskih pa i šire naroda .Zanimljivije je pitanje šta se desilo sa kramanjoncima ili neandertalcima , da li su oni totalno izumreli sigurno su geni nekih jedinki ostali da žive u genima savremenog čoveka . Da li su to ovi plavi geni koji su jako zastupljeni na siciliji i delu bosne i dalmacije ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука