Candy Butcher Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 znači useva ono pominjanje naj Svetijeg Patrijaha našega Irineja na Svetoj Liturgiji! TOOOOOOOOOOOOOOO slavabogu Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Шта је смешно? Ако је Европа православна онда се извињавам на грешци. A šta je sa Grčkom, Bugarskom, Rumunijom i Kiprom? Jesu oni EU ili ne? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Шта је смешно? Ако је Европа православна онда се извињавам на грешци. Drzave i ostale politicke strukture ne mogu biti pravoslavne ni nepravoslavne. Pravoslavnim moze biti samo osoba. Janko, Marko Pera i tako dalje, stvarni ljudi koji zive bilo gde na planeti. Милан Ракић, Justin Waters and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стеван Савић Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ја мислим пре свега на ону "европу" (дакле под наводницима, не значи буквално континент нити баш све чланице ЕУ већ пре свега Брисел и оних у ђавољим канџама који стоје иза свега) против које је и Русија, она се јасно одваја (пре свега Путин) од свега што је "запад", из разлога на које и ја мислим. Заступам мишљење о светској завери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ја мислим пре свега на ону "европу" (дакле под наводницима, не значи буквално континент нити баш све чланице ЕУ већ пре свега Брисел и оних у ђавољим канџама који стоје иза свега) против које је и Русија, она се јасно одваја (пре свега Путин) од свега што је "запад", из разлога на које и ја мислим. Ma sta mi naprica. Vladimir Putin: Moskva podržava misiju NATO u Avganistanu četvrtak, 02. avgust 2012. MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Moskva podržava misiju NATO u Avganistanu i dodao da nije srećan što Alijansa planira povlačenje svojih trupa iz te zemlje. Putin je podsetio da Rusija omogućava tranzit preko svoje teritorije za potrebe NATO u Avganistanu preko vazdušnog koridora i železnicom. Prema novom sporazumu, koji je postignut nešto ranije, Rusija je prvi put dozvolila NATO-u da na ruskoj teritoriji postavi svoja logistička uporišta za jedinice i opremu koja se koristi u Avganistanu. Putin je naglasio da je uspeh misije NATO u Avganistanu od ključne važnosti za bezbednost na ruskim granicama na jugu zemlje. Ruski predsednik dodao je da mu je žao zbog planiranog povlačenja NATO iz Avganistana, koji bi trebalo da bude sprovedeno do 2014. godine. http://www.nspm.rs/hronika/vladimir-putin-moskva-podrzava-misiju-nato-u-avganistanu.html?alphabet=l Заступам мишљење о светској завери. Ma gotovo je sada vec sve. Vidis da smo i Putina napojili Koka Kolom pa je presao na nasu stranu. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Stevane čoveče, pa zar ne vidiš da je Akuilius Illuminat ? I to ni manje ni više nego 33. stepena. Čuvaj se. Стеван Савић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ja ne vidim zasto bi mi uopste to zeleli da udjemo u EU i zasto da budemo prijatelji, sa nevernicima treba odbijati da se i diskutuje o nekim stvarima! хахахахахааххахахахахахахахахахах Шта је следеће што ће да вам падне на памет.... да им улећемо у зграде авионима? Ma gotovo je sada vec sve. Vidis da smo i Putina napojili Koka Kolom pa je presao na nasu stranu. Путин у сотонским канџама! Чиповали су га кад је ишо у лов са Бушом. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 хахахахахааххахахахахахахахахахах Шта је следеће што ће да вам падне на памет.... да им улећемо у зграде авионима? http://en.wikipedia....elgrade_streets Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 http://en.wikipedia....elgrade_streets А то има везе са чиме? Какве то везе има са причом о "не треба да сарађујемо са еу јер су другог хришћанског правца".... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 O cemu prica vas patrijarh? Ko nas je zvao? Gde nas je zvao? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 O cemu prica vas patrijarh? Ko nas je zvao? Gde nas je zvao? Што би се тебе тицало шта прича наш Патријарх? Crveni Baron, R.Žiskar and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Волео бих кад би се челници наше Цркве сличним речима обратили и овим домаћим битангама,који су допринели да живимо тешко и са муком ,и са и без Косова... arizan, Аурор, w.a.mozart and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ulazili u EU ili ne ulazili - Kosovo naše nije, dakle ne postoji dilema "Evropa ili Kosovo". To drugo nam jednostavno nije ni opcija ni mogućnost, niti previše zavisi od nas, ali bi bilo mnogo bolje kada bi se sa "big talk" prešlo na neke konkretne društvene stvari i probleme, a ovi imaju mnogo toga da kažu samo o KiM, EU, NATO, gejevima... Hiljadu puta više vredi neki konstruktivan i inteligentan predlog za rešenje nekog postojećeg problema, a ne ove večite "besede o kretanju nebeskih tela". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Kosovo naše jeste i tačka. ???? Možda sam nešto propustio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 ???? Možda sam nešto propustio... Nisi ništa, finalisti Guče im baš sad sviraju nešto na rastanak, uvaženom briselskom auditorijumu, taman si u pravi čas stigao: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука