коЖељ њацИ Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Како преноси РТС са Верско Информативне Агенције која је у власништву Живице Туцића два митрополита грчке цркве имају на рачунима по 5 милиона евра. Двојица грчких митрополита на рачуну имају по пет милиона евра, а немају објашњење одакле им толики новац. Те наводе атинских медија потврдиле пореске власти. Грчке пореске власти потврдиле су писање атинских медија да двојица грчких архијереја на свом рачуну имају више од пет милиона евра и да нису у стању да објасне порекло тог новца. Имена митрополита нису саопштена и поред притиска јавности, али и црквених кругова, само је наведено да су из Атике, области која окружује главни град Грчке. Они су позвани да што пре дају објашњење, пренела је Верска информативна агенција. Претпоставља се да новац потиче од "утаје или корупције", јер у "нормалним околностима" ниједан архијереј не може да стекне толики иметак. Митрополит Глифаде Павле тражио је да се двојица митрополита сами идентификују, јер је јавност "фрустрирана", а неки митрополити су рекли да се "осећају непријатно" јер у јавности и на њих пада сумња. ВИА подсећа да је пре више година један митрополит рашчињен и осуђен на грађанском суду, јер је задржао за себе више милиона евра од продаје некретнина једног манастира. Последњих месеци и у црквеним круговима говорило се о десетак митрополита са огромним свотама на рачунима у земљи или иностранству. Синод се за сада није огласио поводом тог случаја. Извор: РТС This post has been promoted to an article Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Možda su hteli decu da obezbede Crveni Baron, μαρὰν ἀθά, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ето, како оно беше...Црква нема пара, једва саставља крај с крајем... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 šta bi bilo da se nisu zavetovali na siromaštvo? emilija је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Kao da nikada nisu čuli priču - da svako drvo koje ne donosi dobra ploda, seče se i u oganj baca. Tih desetak mitropolita, ako je ovo zaista tačno, su ateisti, jer da veruju u Boga ne bi tako činili. Mogu se iznenaditi kada jednog dana budu isterani napolje, sa - ali ja ne znam ko ste vi?, a nekim deklarativnim ateistima bude rečeno - vi udjite, u radost Gospodara svoga, - ali kakvo smo Ti mi dobro učinili, Tebe u našem životu nismo videli (upoznali). - Meni ste služil, jer ... (Mat. 25). Gle, u Carstvu Bozijem mnogi prvi (uzvišeni) biće poslednji (najniži), a poslednji prvi - reč je Gospodnja. Млађони and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 ccc. Prema vasem pisanju, pomislio bih da sam na svom maticnom AS forumu, a ne na Poukama. .smeha. Samuraj, dobar si ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 šta bi bilo da se nisu zavetovali na siromaštvo? Онда би имали по 15. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 . Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Kao da nikada nisu čuli priču - da svako drvo koje ne donosi dobra ploda, seče se i u oganj baca. Tih desetak mitropolita, ako je ovo zaista tačno, su ateisti, jer da veruju u Boga ne bi tako činili. Mogu se iznenaditi kada jednog dana budu isterani napolje, sa - ali ja ne znam ko ste vi?, a nekim deklarativnim ateistima bude rečeno - udjite, a oni - ali kada smo Ti dobro učinili, Tebe u našem životu nismo upoznali. - Meni ste služili, jer... (Mat. 25). to prepuštamo Gospodu da kaže ko ulazi, a ko ne! Na nama nije tu da to komentarišemo Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Tih desetak mitropolita, ako je ovo zaista tačno, su ateisti, jer da veruju u Boga ne bi tako činili. Najveći problem današne Crkve i jeste ateizam sveštenstva Саша M. and μαρὰν ἀθά је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 НА ВРАТУ КРСТ ОД ЗЛАТА НЕ ОТВАРА ВРАТА РАЈА ! предобар стих oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Онда би имали по 15. onda bi ja bio Robin Hud krao bio od bogatih i davao sirotinji(a ja bih bio ta sirotinja) ahhahahahahahaha Млађони је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 to prepuštamo Gospodu da kaže ko ulazi, a ko ne! Već je rekao, u Evandjelju. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 ccc. Prema vasem pisanju, pomislio bih da sam na svom maticnom AS forumu, a ne na Poukama. Види ово си добро замјетио... Хвала. Надам се да разумеш зашто се захвалих. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука