Огњен Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Али би се већина нас шокирала да нам неко каже да смо ми криви што Србија остаје без Косова и што се врши хиљаде абортуса и тако даље. кад кажем МИ мислим на личну одговорност, не МИ као српски народ w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Smrt nije, ali proces umiranja jeste deo zivota. Dakle, pojedinac ima pravo da inicira proces umiranja, jer ima apsolutno pravo da odlucuje o SVOM zivotu. ти мислиш да је ово живот, а од рођења умиреш? имаш сву слободу, то ти нико не дира, ал нисмо причали о томе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 pretpostavljam da bi se šokirala kad bih ti saopštio i da si učestvovala u razapinjanju Boga na krst... сасвим две различите ствари. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука