Milan Nikolic Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 У априлу се прекидају или веома отежавају везе са Марсом због позиције Сунца директно између нас. То се дешава сваких 26 месеци: http://www.nasa.gov/mission_pages/mars/news/mars20130320.html Млађони је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 У априлу се прекидају или веома отежавају везе са Марсом због позиције Сунца директно између нас. То се дешава сваких 26 месеци: http://www.nasa.gov/mission_pages/mars/news/mars20130320.html Ih! Gde bas da se strefi taj 26. mesec ... nece valjda nesto da se pokvari pre tog "epohalnog otktica"? Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 @@Crveni Baron, Evo ukratko objašnjenje: http://www.youtube.com/watch?v=bsfvvMPimjg Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Kako napreduje Nasa sa ovim epohalnim otkricem? Ima li noviteta? Тања1 and sqny је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Јасно је да нећу погрешити ако кажем - да је Никола Тесла ставио тачку на историјска епохална открића. На проналазачка није ставио да се не би досађивали... иначе шаљемо у свемир у капсули мајмуне који нам се враћају живи и здрави, а мајмуни се шаљу зато што је јел' те тако одлучено да је боље послати мајмуне... није, него. Мука ми је више од НАСА историјских открића на Марсу - узалудно трошење новца. Бла - бла - бла. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Јасно је да нећу погрешити ако кажем - да је Никола Тесла ставио тачку на историјска епохална открића. На којим сте ви супстанцама? Дајте, циције, реците, оћу и ја да видим исте те змајеве! Milan Nikolic, Avocado, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 На којим сте ви супстанцама? Дајте, циције, реците, оћу и ја да видим исте те змајеве! Не обраћајте ми се приватно, пишите на тему, директор НАСА мислим да је Чарлс Болден.- осим ако нисте његов адвокат? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Морају да измисле нешто да оправдају паре, иначе ће конгрес да им заврне славину... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Kako napreduje Nasa sa ovim epohalnim otkricem?Ima li noviteta? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ali da im nije bilo naseg Tesle.... .smesko. @Ignjatije, нисам читала целу тему, а и што бих... кад видим ово НАСА - Mars, само да знате да сте и Ви на супстанцама и да видите змајеве. Мени није баш смешно бити сама у мишљењу. Никола Тесла :anim_57: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Још увек ништа није нађено! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 На којим сте ви супстанцама? Дајте, циције, реците, оћу и ја да видим исте те змајеве! Po mom iskustvu ovako gotivne tripove mozes da imas samo na kosticama breskvi. Kad te drmne vitamin B17 je mnogo dobar osecaj. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Po mom iskustvu ovako gotivne tripove mozes da imas samo na kosticama breskvi. Kad te drmne vitamin B17 je mnogo dobar osecaj. .smesko. a па што не кажете да сте на Марсу пронашли vitamin B17. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Zanimljivo je kako ljudi sprave koje su nastale na ovakve i slične načine, da bi negirali i umanjili trud i znanje sadašnjih naučnika, koji imaju da otkrivaju još mnogo toga. O ironijo. A tačka ne epohalna otkrića se nikada neće staviti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Po mom iskustvu ovako gotivne tripove mozes da imas samo na kosticama breskvi. Kad te drmne vitamin B17 je mnogo dobar osecaj. Ja sam jeo te kostice celo detinjstvo i nista... mozda deluju samo na starije... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука