Jump to content

NASA na pragu istorijskog, epohalnog otkrića na Marsu!

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Не знам људи - некако ми све те ,,НАСА'' -ине информације на ,,извол'те'' губе истинитост. Као и све што је јавно и медијски пропраћено.

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Не знам људи - некако ми све те ,,НАСА'' -ине информације на ,,извол'те'' губе истинитост. Као и све што је јавно и медијски пропраћено.

Nisam siguran da razumem sta je pesnik hteo da kaze...

U svakom slucaju, nije prvi put da se prenaduva prica:

http://www.space.com/18723-most-overhyped-mars-discoveries.html

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nisam siguran da razumem sta je pesnik hteo da kaze...

U svakom slucaju, nije prvi put da se prenaduva prica:

http://www.space.com/18723-most-overhyped-mars-discoveries.html

Хтедох рећи да не верујем да су информације које НАСА пласира у јавност 100% тачне. Амери су увек своја ПРАВА истраживања радили тајно и оно што пронађу означе као државном тајном, а нама сервирају свакаве баљезгарије.

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Хтедох рећи да не верујем да су информације које НАСА пласира у јавност 100% тачне. Амери су увек своја ПРАВА истраживања радили тајно и оно што пронађу означе као државном тајном, а нама сервирају свакаве баљезгарије.

Имаш ли благу представу шта су тачно ”права истраживања”, како се раде, како и где се објављују итд?

Подели на овим сајтовима

Имаш ли благу представу шта су тачно ”права истраживања”, како се раде, како и где се објављују итд?

Ја не, али пентагон зна.  gringrin

Подели на овим сајтовима

Ја не, али пентагон зна.  gringrin

Аха, значи пентагон ради права истраживања, а универзитети и институти се ваљда играју, шта ли већ. ОК, хвала на просветљењу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...