Grizzly Adams Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Кад погледаш пажљиво каква је ово овде екипа, стварно изгледа као да смо Марсовци... Срећа да се бар око пива слажемо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Svakako bi bilo lepo da imamo SSP - Srpski svemirski program. Evo, imamo raketu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Evo, imamo raketu ... Zar bez Ocila u svemir!!! Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 NASA: Tajna koju vam (ne) smemo reći ... a koju vam nikada necemo ni reci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Bolje da smo mi poslali nesto na Mars ... bilo bi rezulatata ... od Amera samo novinarske patke ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 http://www.nasa.gov/mission_pages/msl/news/msl20121203.html Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Не знам људи - некако ми све те ,,НАСА'' -ине информације на ,,извол'те'' губе истинитост. Као и све што је јавно и медијски пропраћено. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Не знам људи - некако ми све те ,,НАСА'' -ине информације на ,,извол'те'' губе истинитост. Као и све што је јавно и медијски пропраћено. Nisam siguran da razumem sta je pesnik hteo da kaze... U svakom slucaju, nije prvi put da se prenaduva prica: http://www.space.com/18723-most-overhyped-mars-discoveries.html sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mtNpa8RrDk4 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Nisam siguran da razumem sta je pesnik hteo da kaze... U svakom slucaju, nije prvi put da se prenaduva prica: http://www.space.com/18723-most-overhyped-mars-discoveries.html Хтедох рећи да не верујем да су информације које НАСА пласира у јавност 100% тачне. Амери су увек своја ПРАВА истраживања радили тајно и оно што пронађу означе као државном тајном, а нама сервирају свакаве баљезгарије. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Хтедох рећи да не верујем да су информације које НАСА пласира у јавност 100% тачне. Амери су увек своја ПРАВА истраживања радили тајно и оно што пронађу означе као државном тајном, а нама сервирају свакаве баљезгарије. Имаш ли благу представу шта су тачно ”права истраживања”, како се раде, како и где се објављују итд? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Имаш ли благу представу шта су тачно ”права истраживања”, како се раде, како и где се објављују итд? Ја не, али пентагон зна. gringrin Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Na Mesecu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Ја не, али пентагон зна. gringrin Аха, значи пентагон ради права истраживања, а универзитети и институти се ваљда играју, шта ли већ. ОК, хвала на просветљењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука