Дејан Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Naivan ko francuska sobarica... Šta zna dete šta je sto kila... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Oн је пре летећи медвед :Р Šuti jarane banovat će nas.Upravo mi je oduzeo imunitet. 11222 :nene: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 TIMES Svi činili zločine, ali najviše kriv Milošević T. C. 19/11/2012 20:49:00 Slobodan Milošević LONDON - Londonski dnevnik "Times" ocijenio je danas, u tekstu povodom oslobađajuće presude hrvatskim generalima pred Haškim tribunalom, da su tokom sukoba u bivšoj Jugoslaviji sve strane počinile zločine, ali da nisu svi jednako krivi, već da najveću odgovornost ... ... za krvoprolića snosi nekadašnji predsjednik Srbije Slobodan Milošević. Hrvatski građani srpske nacionalnosti su zaista bili žrtve ratnih zločina. Ali ispravan odgovor Vlade Srbije bi trebalo da bude prihvaćanje presude suda kao konačne riječi o konfliktu i priznavanje da korijeni raspada Jugoslavije leže u odlukama donesenim u Beogradu, piše "Times", prenosi Radio Slobodna Evropa. Prema navodima tog lista, Milošević je bio opsjednut "nemilosrdnim i fanatičnim ciljem stvaranja etnički čiste 'velike Srbije'". List podsjeća da su hrvatske snage u augustu 1995. godine izvele operaciju "Oluja", tokom koje je 200.000 Srba pobjeglo ili je protjerano iz svojih domova, a 150 ubijeno. To su bili zločini i tribunal UN-a to nije doveo u pitanje, a oslobađanje hrvatskih generala počivalo je na procjeni da protjerivanje Srba nije bilo rezultat zločinačkog udruživanja, tumači "Times" i ocjenjuje da se operacija "Oluja" pokazala ključnom i u zaustavljanju Miloševića, spašavanju Bosne i Hercegovine daljnje patnje i postizanju Dejtonskog sporazuma. Haški tribunal je, prema ocjeni londonskog dnevnika, nesavršen, ali častan pokušaj zadovoljenja pravde. Sve strane su počinile zločine u balkanskim ratovima 1990-ih, ali nisu sve jednako krive. Krvoproliće je bilo ručni rad Miloševića, navodi "Times" i zaključuje da pomirenje, koje je sada ključno, "zavisi od tačnog prepričavanja historije", prenio je Tanjug. (Vijesti.ba/Fena) I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Šuti jarane banovat će nas.Upravo mi je oduzeo imunitet. 11222 :nene: Да се ја којим случајем нађем на неком мухамеданском форуму - бановали би ме и пре него што би и ишта написао. Него јел то ти отвараш теме о злим Србима ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 TIMES ... ali da nisu svi jednako krivi, već da najveću odgovornost ... ... za krvoprolića snosi nekadašnji predsjednik Srbije Slobodan Milošević. I to kazu oni koji manipulisu sudom i oslobadjaju Gotovinu a sa druge strane bombarduju Libiju, Irak, Afganistan, finansiraju teroriste po Siriji ... .smeha. Ovaj Times ne moze ni kao guz papir da prodje a kamo li kao novine za citanje .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ovaj Times ne moze ni kao guz papir da prodje a kamo li kao novine za citanje .... Dobar si. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Да се ја којим случајем нађем на неком мухамеданском форуму - бановали би ме и пре него што би и ишта написао. Brate ne vrijeđaj, ja nisam muhamedanac, ja sam musliman. Него јел то ти отвараш теме о злим Србима ? Ne prijatelju.Kod nas je bila neka emisija na tv-u o Montenegru. Spomenuti su Šahovići i nekakav zločin prije 90-ak godina.Našao sam o tome neke podatke i to je to.A ako je tebi neugodno zbog toga, prijatelju nema razloga za to. Kod nas u islamu niko tuđe breme neće nositi.Svako će za sebe odgovarati. To je učinjeno 1924 i to je primjer ljudske sljepoće. Ako ti smeta što sam naveo podatak o onome što je se desilo brate u tom slučaju oprosti što ne mogu pisati o onome što tvome srcu odgovara. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ne prijatelju.Kod nas je bila neka emisija na tv-u o Montenegru. Spomenuti su Šahovići i nekakav zločin prije 90-ak godina.Našao sam o tome neke podatke i to je to.A ako je tebi neugodno zbog toga, prijatelju nema razloga za to. Kod nas u islamu niko tuđe breme neće nositi.Svako će za sebe odgovarati. To je učinjeno 1924 i to je primjer ljudske sljepoće. Ako ti smeta što sam naveo podatak o onome što je se desilo brate u tom slučaju oprosti što ne mogu pisati o onome što tvome srcu odgovara. Стварно те не разумем . На теми о двојици усташа, ратних злочинаца, који су ослобођени све док не дођу пред Судију ти на живу рану сипаш со и намерно за десет пута умањујеш српске жртве. Немој само да ми кажеш како ниси приметио намерно умањен број настрадалих у највећем погрому Срба крајем двадестог века. И још на теми о двојици српских крвника као кукавичје јаје подмећеш - Слободана Милошевића. Шта друго него да ти исто тако непримереним гестом скренем пажњу да се ако можеш убудуће суздржиш таквих беспотребних провокација. Не смета ми што си навео податак - само на самој теми сам изразио сумњу у његову веродостојност. О томе можемо на теми коју си отворио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Već sam ti na to odgovorio, što ne čitaš. Inače pitanje si opet postavio besmisleno, kakvo opravdavanje ili neopravdavanje presuda, o čemu to pričaš? Šta ja imam tu opravdavat ili neopravdavat. Pravosnažna presuda se sasluša i sprovede u djelo: nevin se pusti a kriv ostavi sjedit u zatvoru. https://www.pouke.org...936#entry749251 https://www.pouke.org...960#entry749337 Pametno, pametno. Partijski zadatak pre svega i unatoc svemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Стварно те не разумем . На теми о двојици усташа, ратних злочинаца, који су ослобођени све док не дођу пред Судију ти на живу рану сипаш со и намерно за десет пута умањујеш српске жртве. Немој само да ми кажеш како ниси приметио намерно умањен број настрадалих у највећем погрому Срба крајем двадестог века. И још на теми о двојици српских крвника као кукавичје јаје подмећеш - Слободана Милошевића. Шта друго него да ти исто тако непримереним гестом скренем пажњу да се ако можеш убудуће суздржиш таквих беспотребних провокација. Не смета ми што си навео податак - само на самој теми сам изразио сумњу у његову веродостојност. О томе можемо на теми коју си отворио. Nisam primjetio.Oprosti a na kojem to postu.Ako je tekst prenešen od nekog medija pravilo je da se on ne mjenja .Valjda znaš za to. A siguran budi da želim svakom onome koji je ubio nevinog srbina , hrvata, isto što želim onome koji je ubio nevinog bošnjaka. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Pametno, pametno. Partijski zadatak pre svega i unatoc svemu. Prestani buncat nešto o pravdanju i neopravdavanju PRESUDA, imaš li uopšte pojma šta je to pravosnažna i konačna PRESUDA? Ova dole recimo se vama Srbima SVIĐA, jel tako? A NE SVIĐA SE Federaciji Bosni i Hercegovini, NIKAKO im se ne sviđa al je MORAJU ispoštovat! Zakoni i presude nisu švedski stol, znači prihvatićemo samo takve koje su riješene u prilog Srbima a sve one druge u kojima izgubimo parnicu, to nećemo prihvatiti. Te ćemo odbaciti. Kapiraš? Federacija BiH izgubila spor u Strazburu Predsedavajući Saveta ministara BiH Nikola Špirić je našem listu rekao: „O presudama suda se ne raspravlja, one se moraju izvršiti. Pogotovo kada je reč o presudi Evropskog suda za ljudska prava, jer su, prema Dejtonskom sporazumu, međunarodni propisi iznad domaćih i, ako BiH, zaista, iskreno želi da uđe u Evropsku uniju, ona mora da se pridržava međunarodnih propisa i standarda.” http://www.politika....razburu.lt.html Nikola Špirić http://en.wikipedia....i/Nikola_Špirić Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ova dole recimo se vama Srbima SVIĐA, jel tako? Погледај коментаре на вест па реци да ли су то коментари некога коме се свиђа вест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Погледај коментаре на вест па реци да ли су то коментари некога коме се свиђа вест. Opet besmislica, o kakvom SVIĐANJU vi pričate? Naravno da se presuda ne može SVIĐATI tome ko je osuđen, al to onda nije problem prava ni suda. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Opet besmislica, o kakvom SVIĐANJU vi pričate? Naravno da se presuda ne može SVIĐATI tome ko je osuđen, al to onda nije problem prava ni suda. 42 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Погледај коментаре на вест па реци да ли су то коментари некога коме се свиђа вест. Jasno je da su to komentari Srbina Nikole Špirića koji je u vladi Federacije i iz nekog razloga mu se ta presuda NE SVIĐA ali je mora izvršiti, sviđa se zato drugim Srbima, prvo tom samom oficiru, oštećenoj strani pa onda i njegovim istomišljenicima. Ima ih preko stotinu oficira bivše JNA s istim tim problemom s BiH, koji su bili u istoj toj pravnoj poziciji i učinjena im ista nepravda od strane Federacije BiH. Baš zbog toga sam to i postavio, NE SVIĐA mu se al je mora provest. Tako je i rekao. Nemam pojma zašto mu se ne sviđa niti me to zanima. Bitno je to šta je napisao, kakav je njegov stav. „O presudama suda se ne raspravlja, one se moraju izvršiti.". Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука