Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Замолио бих све учеснике да игноришу усташког тајника Милосављевића. Губите време и храните његову сујету.

Измењено од Иван Цветковић
Пријатељу, не можемо тако да разговарамо... он износи своје мишљење и ако се не свиђа, игнориши га, порука је пријављена као вређајућа. Админ тим.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

А што смо се ми па толико ложили на ту Југу ако је нико други није хтео? Иначе, и пројекат "Југославија" је грешка наших вођа, конкретно краља Александра. Недостатак визије - од тога дефинитивно болујемо као нација.

Подели на овим сајтовима

Е та теорија је већ тешко ментално блато. А ментално блато је зато што имаш велики проблем да објасниш што нас највише зезају протестантске земље? Такође је ментално блато што се добар део европе још у 16том веку изоловао од католичке цркве и кренуо да одбија њен ауторитет у световним питањима?

Е наравно да би објаснио то ти ћеш да кренеш теорије о томе како католичка црква идаље влада из сенке, како су протестанти продужена рука католичке цркве и слично.

Jok tebra. Ti proprati malo izbore po evropi, pa stopuj vreme od izbora predsednika neke evropske drzave do odlaska na rukoljub u Vatikan.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Da znas. I pola norvezana, pola svedjana oko 25% nemca. Tamo gde ima visokih, svetle puti i kose ljudi ti su ti Dinarski geni. Medju portugalcima i spancima nema ih puno. Oni su ti onako crnomanjasti... k'o bugari ... znas bugare, njihova granica ti je blizu ...

Nije tebi lako...

Подели на овим сајтовима

А што смо се ми па толико ложили на ту Југу ако је нико други није хтео? Иначе, и пројекат "Југославија" је грешка наших вођа, конкретно краља Александра. Недостатак визије - од тога дефинитивно болујемо као нација.

Zbog nacionalnog ujedinjenja. Onoga cemu teze svi narodi. Velike sile nisu dozvolile formiranje velike srbije pa je kao jedino resenje ostala jugoslavija.

Подели на овим сајтовима

@Милосављевић

Зашто су се Хрвати наоружавали? Имао си тезу да се Србима у ХР ништа не би десило да је призната као и да то да се не праве и опремају војне јединице док не дође до напада. Чему онда ово, пошто их нико није напао? А Хрватска је у ово доба била у саставу СФРЈ и још је овај био неки официр ЈНА.

1. Нисам имао теорију да се Србима у ХР ништа не би десило, и даље је имам. Да је Слоба сео са туђманом и рекоа Србија признаје републику Хрватску ајде сада да причамо о статусу Срба у Крајни и њиховој безбедности. Да би ураидо било који акт, мораш да имаш подршку народа иза њега и подршку неке јаче земље. Да је СРбија признала Хрватску не би било никакавог повода нити разлога да се акт олује спроведе.

2. Друга ствар нисам рекао да се не праве војне јединице док не дође до напада, рекао сам да се не праве паравојне јединице док не дође до напада (не наоружава се народ). Сваки наоружани Србин од 91 па на даље на том месту је могао да се посматра као паравојна јединица. Тако да нема потребе да ти одговарам на друго питање. Надам се да разумеш разлику између војне и паравојне јединице.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Замолио бих све учеснике да игноришу усташког тајника Милосављевића. Губите време и храните његову сујету.

Ја бих замолио администрацију да упозоре на ову увреду називања мене усташом.

И све то зато што ми се не свиђа и не подржавам болесну идеологију Шешељеве велике Србије нити волим и подржавам болеснике и психопате и са Српске и са Хрватске стране.

Подели на овим сајтовима

1. Нисам имао теорију да се Србима у ХР ништа не би десило, и даље је имам. Да је Слоба сео са туђманом и рекоа Србија признаје републику Хрватску ајде сада да причамо о статусу Срба у Крајни и њиховој безбедности. Да би ураидо било који акт, мораш да имаш подршку народа иза њега и подршку неке јаче земље. Да је СРбија признала Хрватску не би било никакавог повода нити разлога да се акт олује спроведе.

2. Друга ствар нисам рекао да се не праве војне јединице док не дође до напада, рекао сам да се не праве паравојне јединице док не дође до напада (не наоружава се народ). Сваки наоружани Србин од 91 па на даље на том месту је могао да се посматра као паравојна јединица. Тако да нема потребе да ти одговарам на друго питање. Надам се да разумеш разлику између војне и паравојне јединице.

Све си у праву.

Подели на овим сајтовима

A naoruzani hrvati u medjunarodno priznatoj drzavi jugoslaviji a da nije pod komandom policije ili vojske koja postuje zakone i ustav? Kako njih definises?

Подели на овим сајтовима

Da znas. I pola norvezana, pola svedjana oko 25% nemca. Tamo gde ima visokih, svetle puti i kose ljudi ti su ti Dinarski geni. Medju portugalcima i spancima nema ih puno. Oni su ti onako crnomanjasti... k'o bugari ... znas bugare, njihova granica ti je blizu ...

Ово ти је 50та погрешна информација и још један сведок тог незнања. л2а и л1а динарска халпогрупа су такође у великој мери присутне и код Бугара.

Код група људи коса и тен нису битне, код антрополошке билогије битан ти је облик лобање.

Подели на овим сајтовима

Ја бих замолио администрацију да упозоре на ову увреду називања мене усташом.

И све то зато што ми се не свиђа и не подржавам болесну идеологију Шешељеве велике Србије нити волим и подржавам болеснике и психопате и са Српске и са Хрватске стране.

Нисам рекао да си усташа, него да си њихов адвокат, јер заступаш њихову тезу да су се бранили од великосрпске инвазије

Подели на овим сајтовима

Да је Слоба сео са туђманом и рекоа Србија признаје републику Хрватску ајде сада да причамо о статусу Срба у Крајни и њиховој безбедности.

Ko da prica? Sta ima Milosevic ad prica o statusu neke manjine u nekoj tamo drzavi? Hajde da malo pricamo sa Istocnim Timorom o njihovim manjinama? Nevidjene gluposti. Kao, da neko, ima pravo da to radi i da bi mu iko dao to pravo? Alo jarane, sta pises majke ti?

Подели на овим сајтовима

Е наравно да би објаснио то ти ћеш да кренеш теорије о томе како католичка црква идаље влада из сенке, како су протестанти продужена рука католичке цркве и слично.

Da bi obrisao srpsko ime i obeležje Vatikan je stvorio Portugaliju 1139. godine!

Подели на овим сајтовима

Zbog nacionalnog ujedinjenja. Onoga cemu teze svi narodi. Velike sile nisu dozvolile formiranje velike srbije pa je kao jedino resenje ostala jugoslavija.

Е па о томе је требао да мисли Александар Карађорђевић. Да буде ујединитељ Срба а не Словена. То су крупне грешке које се касније не могу исправити и које се скупо плаћају. Срби и Хрвати не би имали никада и никаквих проблема да нису правили заједничку државу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...