Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Јако сам огорчен,не видим никакав смисао,ко да смо се камењем на Бога бацали,па ако нас кажњава због грешности,шта би другима требао урадити... А можда ово што нам се дешава нема везе са Богом. Већ са тим колико нам је држава неспособна. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Буква...................................................... Znas kako kaze nas narod ... lupa k'o nenasadjen budak ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Само испуњавамо европске стандарде - ЕУ нема алтернативу. brale moj tvoja ideologija nije nista bolje od ruzicastih dupeljubaca iz eu. a znas zasto nije bolja? zato sto iza svih tih tvojih patriJotizama nema jedne stvari koja je temelj. nema coveka, covekoljublja i zdravoumlja, nego egomanija bahatost nekultura i erotika oruzija. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Шта рећи када имамо и овде људе које оправдавају овакву одлуку суда, за коју један од судија каже: То и јесте поента. Један судија. Ја не оправдавам одлуку суда, тужно је што ме тако схваташ. Ја сматрам да је та одлука неправедна. Али није против законскса, јер законски судије у већини донесу одлуку и крај. Законска процедура је отпоштована. То што се тројици судија морални компас загубио негде нема везе са законом. То ти не разумеш. Изједначаваш правду и закон. Нит је све што је законски исправно праведно, нит је све што је праведно законски исправно. Правду само Бог доноси, а за законе и право човек мора да се бори. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 А можда ово што нам се дешава нема везе са Богом. Већ са тим колико нам је држава неспособна. Ne vec govori koliko su izdajnici u srbiji sposobni , pozrtvovani i dobro finansirani. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ми да испуњавамо Европске стандарде ми би сређивали судство да ради процесе како ваља. Попут суда у Хагу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 У чему је фора да Милосављевић одговара на сваку поруку,јел он неки потпарол хашког суда ? sHa_sarcasticlol nedeljko and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ништа ново од суда у Хагу... znaaaaao Наравно, разочаран сам, погођен, увријеђен... Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 brale moj tvoja ideologija nije nista bolje od ruzicastih dupeljubaca iz eu. a znas zasto nije bolja? zato sto iza svih tih tvojih patriJotizama nema jedne stvari koja je temelj. nema coveka, covekoljublja i zdravoulja, nego egomanija bahatost nekultura i erotika oruzija. Свака част Драгиша. Објашњаваш брате. У чему је фора да Милосављевић одговара на сваку поруку,јел он неки потпарол хашког суда ? sHa_sarcasticlol Јок, покушавам да се супроставим патриЈотском лудило које ће да крене. Сизифов посо. Ne vec govori koliko su izdajnici u srbiji sposobni , pozrtvovani i dobro finansirani. http://en.wikipedia.org/wiki/Paranoia Попут суда у Хагу ? Смараш са провокацијама. Али капирам те, боље не умеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 brale moj tvoja ideologija nije nista bolje od ruzicastih dupeljubaca iz eu. a znas zasto nije bolja? zato sto iza svih tih tvojih patriJotizama nema jedne stvari koja je temelj. nema coveka, covekoljublja i zdravoulja, nego egomanija bahatost nekultura i erotika oruzija. Срби не би били срби ако се не би посвађали, поделили и потукли, док нам трећи ради о глави и док се читав свет смеје српским жртвама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Шта рећи када имамо и овде људе које оправдавају овакву одлуку суда, за коју један од судија каже: a ko je rekao da je odobravam? to sto pricam, pricam o logici stvari, a presuda mi nikako nije mila. medjutim u nekom krajnjem dometu jasno mi je zasto je to tako i smatram to bozijim dopustenjem (u opisanom smislu), a bozije dopustenje je uvek tesko shvatljivo na prvu loptu i nikad nije u vezi sa povrsinskom logikom.... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ne po meni vec po sudu u Hagu, po Hrvatima i Hrvatskoj. A po meni su Hrvati kao narod heroji jer nisu izdali svoje ni kada im je to vise odgovaralo. Dok se po srbiji svaka vaska baca na ljude koji su posvetili i zrtvovali sebe i svoj zivot za narod i buducnost srba i srbije , hrvati svoje cuvaju i brane kako znaju i umeju. I spomenike ce im podici a mi podizemo spomenike izdajnicima i mulju ljudskom medju nama. Čekaj, ti podržavaš kolektivističko nacional-fašističko ludilo u Hrvatskoj, gde zvone zvona na crkvama, deca se mole na časovima, ljudi plaču na ulicama, desetine hiljada kliče ratnim zločincima? Dočekuju ih pesmama, zovu ih na fudbalske mečeve?!?? Misliš da je to sasvim OK i da se na to treba ugledati? Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Čekaj, ti podržavaš kolektivističko nacional-fašističko ludilo u Hrvatskoj, gde zvone zvona na crkvama, deca se mole na časovima, ljudi plaču na ulicama, desetine hiljada kliče ratnim zločincima? Dočekuju ih pesmama, zovu ih na fudbalske mečeve?!?? Misliš da je to sasvim OK i da se na to treba ugledati? Наравно да подржава он човек гласа за Шешеља. Ја сам њега намирисао одавно. Ако има Хрвата који причају да је ово неправедно они су по његовој шешељљвској логици издајници народа. Не знам како то до сад инси скапирао. Идем да читам библију, нећу више да губим време са Шешељевцима, по којима су они који не подржавају ратне злочинце издајници народа, а народ који подржава ратне злочинце зато што су ЊИХОВИ јуначки народ. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Јок, покушавам да се супроставим патриЈотском лудило које ће да крене. Сизифов посо. Ок, о велики Милосављевићу, заштитниче форума од патриотске гамади. feeble, nedeljko and Таша је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 brale moj tvoja ideologija nije nista bolje od ruzicastih dupeljubaca iz eu. a znas zasto nije bolja? zato sto iza svih tih tvojih patriJotizama nema jedne stvari koja je temelj. nema coveka, covekoljublja i zdravoulja, nego egomanija bahatost nekultura i erotika oruzija. О чему ти то, леба ти ? Јел ти то у духу данашње хашке пресуде ? Но пре него што, поново, даш јавну анализу народа коме припадаш - покушај и са самоанализом. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука