Баба Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Da li je Gotovina zločinac ili heroj? Srbin: Zločinac Hrvat:Heroj Bošnjo: A ko je Gotovina? Да ли је Младић злочинац или херој ? Србин: Херој! Бошњак: Ћетник Хрват : Чији младић ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ја не знам о чему ти причаш , климатске промене су узроковале исељавање Срба из Крајине . Готовина и Маркач и остали бранитељи еуропских цивилизацијских тековина су посве невини. Ви зли Срби увијек трипујете неакве завере и друге глупости а нисте у стању видјети ствари онакве какве јесу. Пријатељу не трипујем ја ништа. Срби из Крајине су протјерани за 24 часа, дакле осим ваздуха и евентулано климатских прилика није било никога више да тамо пружи отпор. Питам се само шта се десило одједном, а 4 године је тај простор отпором одржаван под називом Република Српска Крајина.... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ја не знам о чему ти причаш , климатске промене су узроковале исељавање Срба из Крајине . Готовина и Маркач и остали бранитељи еуропских цивилизацијских тековина су посве невини. Ви зли Срби увијек трипујете неакве завере и друге глупости а нисте у стању видјети ствари онакве какве јесу. Нека си им рекао. " У Србији само камен није крив " - са правом је констатовао борац за људска права и председник Хелшинског одбора за Војводину - Павел Домоњи. Што је сасвим у складу са тврдњом Роберта Каплана да се " нацизам може позвати на своје балканске корене ; у уџерицама Беча налази се плодно тло етничке мржње блиске свету јужних Словена, на коме је Хитлер научио толико интезивно да мрзи ! " Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 evo da im pripremin Palomu Da im pripremis Palomu... Bolje da si je servirao Kurijaku Draskovicu, Kandicki, demokratama i slicnima.. ne staju da liju krokodilske suze. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука