Jump to content

Biskupi pozivaju na molitvu za pravednu presudu Gotovini i Markaču

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Ја не знам о чему ти причаш , климатске промене су узроковале исељавање Срба из Крајине . Готовина и Маркач и остали бранитељи еуропских цивилизацијских тековина су посве невини.

Ви зли Срби увијек трипујете неакве завере и друге глупости а нисте у стању видјети ствари онакве какве јесу.

Пријатељу не трипујем ја ништа. Срби из Крајине су протјерани за 24 часа, дакле осим ваздуха и евентулано климатских прилика није било никога више да тамо пружи отпор. Питам се само шта се десило одједном, а 4 године је тај простор отпором одржаван под називом Република Српска Крајина....

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ја не знам о чему ти причаш , климатске промене су узроковале исељавање Срба из Крајине . Готовина и Маркач и остали бранитељи еуропских цивилизацијских тековина су посве невини.

Ви зли Срби увијек трипујете неакве завере и друге глупости а нисте у стању видјети ствари онакве какве јесу.

Нека си им рекао.

" У Србији само камен није крив " - са правом је констатовао борац за људска права и председник Хелшинског одбора за Војводину - Павел Домоњи.

Што је сасвим у складу са тврдњом Роберта Каплана да се " нацизам може позвати на своје балканске корене ; у уџерицама Беча налази се плодно тло етничке мржње блиске свету јужних Словена, на коме је Хитлер научио толико интезивно да мрзи ! "

Подели на овим сајтовима

evo da im pripremin Palomu

:D

paloma-maramice.jpg

Da im pripremis Palomu...

Bolje da si je servirao Kurijaku Draskovicu, Kandicki,

demokratama i slicnima.. ne staju da liju krokodilske suze.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...