Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Moj glas za sada ( i uvek) ide meni. Jer u politicare sve skupa nemam ni malo poverenja. 

https://www.youtube.com/watch?v=p3FOQXP94A0

Ali ti si vec glasala za DJB:-)

Подели на овим сајтовима

Немој баш оволико да се шалиш, Роналде, ипак је ово посећен сајт. :)

Дсс и двери 29 гласова?! Why?!

Hvala Dzu, ja znam da liberalne vrijednosti i sloboda teku tvojim venama tako da ne sumnjam u tvoj izbor:-)

Подели на овим сајтовима

Немој баш оволико да се шалиш, Роналде, ипак је ово посећен сајт. :)

Why not?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

" Cud je zenska smijesna rabota..." :D  Obilato koristim svoje pravo da se predomislim. 

Hvala ti sto ces glasati za DJB :)

Подели на овим сајтовима

Dveri su naciJonalisti.

Ovo je pravosalvan sajt.

Srpsko pravosalvlje  i naciJonalizam su braca rodjena.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

" Cud je zenska smijesna rabota..." :D  Obilato koristim svoje pravo da se predomislim. 

"Сто ће вјера промијенити не би ли своме срцу угодила"!!!11

Подели на овим сајтовима

Ја ћу за јединог човека који сме да вас погледа у очи.

2efrpg5.jpg

извор

Čoveče, ja ako nastavim da puštam bradu, u ujedno ćelavim, biću isti muphtiyyah :O

Подели на овим сајтовима

Убедљиво Дверима, двоумила се између Шешеља и Двери, али Шешељ без радикала не може , а радикали  иста б.... као и напредњаци .

Тако да једини који немиришу црвено................ су Двери..........

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Убедљиво Дверима, двоумила се између Шешеља и Двери, али Шешељ без радикала не може , а радикали  иста б.... као и напредњаци .

Тако да једини који немиришу црвено................ су Двери..........

image.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако има још неко у Вавилону, информација:

Iskoristite Vase glasacko pravo i glasajte u Generalnom konzulatu Srbije u Cikagu.

Da bi ste bili upisani u biracki spisak Generalnog konzulata, neophodno je da prethodno podneste prijavu za upis. Formular prijave i detalje u vezi sa prijavom mozete naci na nasem sajtu: www.chicago.mfa.gov.rs

Napominjemo da ce se, u skladu sa Zakonom, biracko mesto u Generalnom konzulatu otvoriti ukoliko se prijavi najmanje 100 biraca sa glasackim pravom.
Ukoliko zelite da iskoristite Vase glasacko pravo, sugerisemo da prijavu za glasanje dostavite u što je moguce kracem periodu.

S postovanjem,

Generalni konzulat Republike Srbije
Consulate General of the Republic of Serbia
201 E Ohio St. Suite 200
Chicago, IL 60611
Phone: + 1 312 670 6707
Fax: + 1 312 670 6787
E-mail: [email protected]
www.chicago.mfa.gov.rs

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Људи, не расипајте гласове, гласајте за Муамера и његову листу "за помирење", пошто је он у странци мањина, а њима треба 1% да пређу, тако да сигурно пролази. Не заносите се са Радуловићима, Вучићима, Дверићима и осталим, Муамер је једини прави.

Чуо сам да је његова нова жена, '91. годиште, најбоља "риба" у Пазару. :)

Подели на овим сајтовима

Људи, не расипајте гласове, гласајте за Муамера и његову листу "за помирење", пошто је он у странци мањина, а њима треба 1% да пређу, тако да сигурно пролази. Не заносите се са Радуловићима, Вучићима, Дверићима и осталим, Муамер је једини прави.

Тајна успеха у ботовању је да ботујеш за опцију која има иоле шанси да прође код народа или да радиш за паре. Ово ти је ни тамо, ни вамо, нећеш никада видети форум пун Зукорлића. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...