Александрида Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 0442_feel najlepša vest na forumu...sve čestitke slavabogu algabacaju algabacaju Klark је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Slava Bogu "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 @ Jadranka1 Neka vas Bog cuva, Presveta Bogorodica i svi sveti 0442_feel :-X :cheesy2: 1312_womens 1405_love 1406_love 1407_love 1500_baby 1502_baby 1510_baby poljupcic slavabogu poljubac Georgini, Davidu i Angelini. Cestitke tebi i tati Pavlu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Klark Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Нека је са срећом рођење кћеркице... Нека јој Господ чува и обасјава њене путеве до Царства Његовог... На многаја љета! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Нека је сва срећа уз вас! И Бог се радује! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Честитамо!!! 1406_love Нека је жива и здрава! Много вам је лепо име Ангелина. И ми размишљамо да се тако зове наша беба која тренутно штуца код мене у стомаку, ако буде девојчица. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 neka vam je ziva i zdrava! prelijepo ime, da sam dobila djevojcicu tako bi se zvala... doduse, jos nije kasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 .smil. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 :cheesy2: girl_jumping pivo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Slava Gospodu! neka je blagosloveno i srećno! kolo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Честитам!! И ја имам Ангелину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Ч Е С Т И Т А М О slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Са срећом, све честитке algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 A to htjeli samo treće dijete ... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 anajrim је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука