Дуња Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Pa ako su se sva ta deca rodila baš od doseljenika, to je još veći plus za grad i borbu za natalitet. Нисам рекла да су сва та деца рођена од досељеника, већ ће, по природи ствари, број новорођених бити увећан када је увећан и број одраслих становника. Него, не рече, како то конкретно град помаже да се рађа више деце. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Како год и дај Боже да се и у осталим градовима деца рађају :1479603ou32ggymb3: Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Нисам рекла да су сва та деца рођена од досељеника, већ ће, по природи ствари, број новорођених бити увећан када је увећан и број одраслих становника. Него, не рече, како то конкретно град помаже да се рађа више деце. E sad ja treba da politički promovišem nešto... pa živim ovde odavno i nikad, ali nikad nije bilo toliko izgradnje svega što je potrebno za decu pa i davanje pomoći i veštačka oplodnja i još puno toga što razmaženi beograđani prihvataju kao dobro (iako mnogi ne priznaju)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Уз Владу Дивца, Пријепоље ће од данас имати још један бренд... У овом граду на Лиму су рођени главни актери данашње епизоде, брачни пар Вида (27) и Александар Брашанац (34). После кћерки Милисаве (6,5) и Матеје (4) и сина Николаја (2), Александар и Вида су овог лета добили и близанце, сина Матеја и кћерку Марту. Бити родитељ петоро деце је догађај за славље, али ту се славље не завршава. Отац Александар каже да после пете бебе ставља запету, а не тачку. Управо личност господина Брашанца даје посебни сјај овој епизоди. Александар је по образовању теолог, завршио је Богословски институт при Богословском факултету у Београду. Свештеничку мисију обавља на црногорском приморју у месту Радовићи. Променом државног устројства Црне Горе јереј Александар Брашанац је сада свештеник у дијаспори па је ово премијерна емисија о благодети рађања међу нашим земљацима у иностранству. Мантију носи и његов брат Драган Брашанац, свештеник у Крагујевцу. После приче о породици Александра Брашанца и Божићне епизоде о три сина попа Ивана Пауновића из Ушћа крај Студенице, може се слободно рећи да су српски свештеници, учесници серијала "Време је за бебе", прави поштоваоци прве божје заповести „рађајте се и множите, и напуните земљу". Режисер: Драгана ДисићПродуцент: Небојша Гарић http://oldwww.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2008/11/11/140886/vreme%20je%20za%20bebe-1611.flv РТС Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 jeeeee! Jos bebica! Данче*, Ненад Р. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Е ово су људи за пример... Mini Mi, nana, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 :aplauz: 8086.gif Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 :koka10: :1479603ou32ggymb3: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 'ocu i ja!!! http://cache.magicmaman.com/data/photo/w515_h290_c1/45/bebe-bisou.jpg Лидија Миленковић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 @@Никола Поповић, Бићеш ти, Ниџојла, супер ћалац - ћалац професионалац, видим ја. :good2: Зато не губи време, него ајде жени се, па догодине да донесемо бабине :1479603ou32ggymb3: Драшко, Олимп and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 да ли се очекују нове бебе на форуму.....? Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Preprosle nedelje je bila odlicna emisija Vreme je za bebe. Bracni par je iz Pozege,dobili su cerku Anu posle 7 godina .... Jednom recju-ulepsali su mi dan..... ... Ima u toj emisiji neceg jednostavnog i neiskvarenog....i pomalo duhovitog . Драшко, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Punih dvanaest godina švedski fotograf Lenart Nilson pravi ove čudesne fotografije. Za to je koristio endoskop, skenirajući elektronski mikroskop i konvencionalni fotoaparat sa makro sočivima. Prva fotografija napravljena je 1965. godine, a Nilson je hiljadu puta zumirao i snimio je centar materice. Spermatozoid se probija kroz jajovod Udvaranje jejnoj celiji Dva spermatozoida ulaze u jajnu celiju Pobeda Dosao je osmi dan i embrion se zakacio za zid materice Pocinje da se razvija mozak u embrionu dan 24. Embrion jos nema skelet. Tu je samo srce koje pocinje da kuca od 18. dana Cetvrta nedelja od zaceca U petoj nedelji pocinje da se nazire lice Cetrdeseti dan i stvaranje placente U osmoj nedelji embrion beba se brzo razvija U 16. nedelji beba koristi ruke i istrazuje svoje telo i okolinu Skelet se sastoji samo od fleksibilne hrskavice, a veza krvnih sudova vidi se kroz tanku kozu U 18. nedelji beba ima oko 18 cm i moze da cuje zvuke iz spoljasnjeg sveta Ovako izgleda vasa beba stara 19 nedelja Kosa koja lici na vunu (poznata pod nazivom lanugo) javlja se u 20. nedelji i pokriva celu glavu 24. nedelja 26. nedelja U sestom mesecu dete se sprema da napusti matericu i upozna novi svet. Beba se okrece naopacke kako bi lakse izasla Dete ce doci na svet za cetiri nedelje http://www.srbijadanas.com/clanak/ovako-nastaje-vasa-beba-pogledajte-neverovatne-fotografije-samog-zaceca-foto-07-04-2015 Agaton Vuzman, Драшко, звончица and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Ово је тема веома значајна и о њој треба да се прича , јер наталитет је горући проблем код нас а не замајавати се са неким непотребним стварима . Треба да се подстиче рађање да не би остали мањина на својој теритотији за неколико десетина година . Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 E sad ja treba da politički promovišem nešto... pa živim ovde odavno i nikad, ali nikad nije bilo toliko izgradnje svega što je potrebno za decu pa i davanje pomoći i veštačka oplodnja i još puno toga što razmaženi beograđani prihvataju kao dobro (iako mnogi ne priznaju)... Nista meni u ovom postu nije jasno, ne kontam smisao napisanog. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука