Paradoksologija Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 3 часа, Avocado рече Barcelona je levo od Rakovice... пре 3 часа, Juanito рече То није начин да се призна: ”Слагао сам форумаше.” #onokad Pouke previše počnu da podsećaju na citate iz crtaća... Милан Ракић, obi-wan, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 сат, Давор73 рече Пошто сам се мало загрејао за тему, следећи пут кад будем сликав`о ,,мистерије" распитаћу се код куме која ради на аеродрому колико је летова и у које време било тога дана. Могуће да постоје и званични подаци о томе али ми је лакше овако. Упоредићемо број трагова са бројем прелетања па ће бар неке ствари да се искристалишу. Кога занима ,,лов на вештице" нек се слободно продружи. Могуће и да јесам стварно параноик. ПС..али то не значи и да ме не прате стварно..) Neverovatno... u kakvoj to ezoteriji neki ljudi zive? Nije ovo prica o vanzemaljskim civilizacijama, nego prosta stvar koja u dva klika moze da se nadje i procita na internetu. O tome koliko i kojih tacno letova ima tog-i-tog dana imas na sajtu koji sam ti prilozio da pogledas (a nisi, ocigledno), samo klik na ime aerodroma, i sve vidis. https://www.flightradar24.com/44.81,20.34/9 ... Evo, sad sam klikn`o na Bgd, i izasao je ovaj ekran. Ovo sto vidis na spisku su dolasci i odlasci na Tesli, dakle samo ono sto stvarno polece i slece. A kamo jos svi oni - mnogo brojniji! - koji samo prelecu preko nas... Ovde. izmedju ostalog, mozes da vidis i sam da dnevno ima daleko vise poletanja i sletanja od pukih 10, kao sto ti rece. ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 сат, Avocado рече Imaš sajt na kojem možeš da vidiš sve putničke letove... obi je čini mi se već postavljao ss sa tog sajta... neko može i da ti da link... ja sam zauzet gledanjem u ove buriće... Vec sam postavljao, i evo opet ponovo iznad... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Овако изгледа један нормалан дан што се авијона тиче... Аурор, obi-wan, sqny and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 10 минута, Grizzly Adams рече Овако изгледа један нормалан дан што се авијона тиче... Aha,el vidiš da je ravna,nego ova senka me buni el to neka kamila između nas i Sunca Снежана, Grizzly Adams, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 3 часа, Кратос рече Aha,el vidiš da je ravna,nego ova senka me buni el to neka kamila između nas i Sunca у ствари постоји паралелни свет, само нешто се много брзо креће за једну корњачу!?! Кратос је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Ха! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука