Jump to content

"Хемијска запрашивања"-још једна манипулација овим народом, или не!?

Препоручена порука

пре 3 часа, Avocado рече

Barcelona je levo od Rakovice...

пре 3 часа, Juanito рече

То није начин да се призна: ”Слагао сам форумаше.”

#onokad Pouke previše počnu da podsećaju na citate iz crtaća...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Давор73 рече

Пошто сам се мало загрејао за тему, следећи пут кад будем сликав`о ,,мистерије" распитаћу се код куме која ради на аеродрому колико је летова и у које време било тога дана. Могуће да постоје и званични подаци о томе али ми је лакше овако. Упоредићемо број трагова са бројем прелетања па ће бар неке ствари да се искристалишу. Кога занима ,,лов на вештице"  нек се слободно продружи. Могуће и да јесам стварно параноик.

ПС..али то не значи и да ме не прате стварно..)

Neverovatno... u kakvoj to ezoteriji neki ljudi zive?

Nije ovo prica o vanzemaljskim civilizacijama, nego prosta stvar koja u dva klika moze da se nadje i procita na internetu.

O tome koliko i kojih tacno letova ima tog-i-tog dana imas na sajtu koji sam ti prilozio da pogledas (a nisi, ocigledno), samo klik na ime aerodroma, i sve vidis.

https://www.flightradar24.com/44.81,20.34/9

...

Evo, sad sam klikn`o na Bgd, i izasao je ovaj ekran. Ovo sto vidis na spisku su dolasci i odlasci na Tesli, dakle samo ono sto stvarno polece i slece.

A kamo jos svi oni - mnogo brojniji! - koji samo prelecu preko nas...

Ovde. izmedju ostalog, mozes da vidis i sam da dnevno ima daleko vise poletanja i sletanja od pukih 10, kao sto ti rece.

...

Clip.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Imaš sajt na kojem možeš da vidiš sve putničke letove... obi je čini mi se već postavljao ss sa tog sajta... neko može i da ti da link... ja sam zauzet gledanjem u ove buriće...

Vec sam postavljao, i evo opet ponovo iznad...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Овако изгледа један нормалан дан што се авијона тиче... :)

global-air-traffic-map.gif

Aha,el vidiš da je ravna,nego ova senka me buni el to neka kamila između nas i Sunca :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Кратос рече

Aha,el vidiš da je ravna,nego ova senka me buni el to neka kamila između nas i Sunca :D

у ствари постоји паралелни свет,  само нешто се много брзо креће за једну корњачу!?! :smeh1:

Резултат слика за zemlja na ledjima slona

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...