Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 5 минута, Рапсоди рече Normalne mlaznice nastaju od izduvnih gasova izbačenih iz turbina avionskih motora. То им је одмах глупост. Издувни гасови из млазног морота авиона су безбојни, можеш да одеш на било који аеродром и провериш. Трагови на великим висинама настају кондензацијом водене паре због разлике у температури, не од издувних гасова. Милан Ракић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 12 минута, Рапсоди рече Za razliku od njih, hemijski mlazevi ostaju da vise u vazduhu veoma dugo i onda se polako šire i povezuju, formirajući oblak tipa cirus. Mlaznice se polažu najčešće u obliku znaka X ili mreže. Ок. Za razliku od njih, hemijski mlazevi ostaju da vise u vazduhu veoma dugo i onda se polako šire i povezuju, formirajući oblak tipa cirus. Mlaznice se polažu najčešće u obliku znaka X ili mreže. А ово... постоји ли вероватноћа да буде истина...? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 7 минута, Давор73 рече Видиш, ја сад исто могу да ти тражим да ми докажеш да то заиста јесте унутрашњост тог авиона .... E gledaj sad. Obrati paznju sta treba ti, Rapsa i drustvance da radite u ovakvim slucajevima. Pronadjes fotku, za koju ti kazu da predstavlja burice hemikalija kojima nas truju i prave na budale (sa promenljivim uspehom ,ako mene pitas), ti se napalis, odma podelsi svima da vide "sta nam rade" kao i "dokle bre vise"... A sta treba da uradis... treba da proveris cinjenice. Ne zbog toga sto ja mislim da bi time moemntlano propale sve te vase teorije zavere, nego bas upravo suprotno, da bi skupio sto vise relevantnih fakata kojima bi mogao da se informises i budes spremniji za bilo kakvu debatu umrsto sto gutas informacije koje ti drugi serviraju samo zato sto "osecas" da tako treba. daklem... da si odradio minimum effort naucio bi nesto novo. Naucio bi da se test letovi novih avionskih dizajna stavljaju na rigorozne testove. Jedan od takvih testova je raspodela tezine u avionu, iliti balast. Najpogodniji medij za takve testove je tecnost. A najjeftinija i najdostupnije tecnost je voda koja se i nalazi u buricima na slici koju si postavio. OK, to tvoje je tacno isto kolko i ovo moje... i u pravu si.. donekle... jer ako u google ukucas glupu frazu poput "new plane ballast" dobijes rezultat sa desetina i stotina istih takvih fotografija napravljenim u raznim avionima zarad probnih letova. Ergo: Vidis... fotka koju si postavio nije senzacionalna niti originalna ni po cemu... sasvim normalna stvar... uobicajena procedura. Ili su sluge svetske vlade toliki debili da im se u javnosti pojavilo stotine fotografija za nesto sto bi trebalo da bude top secret... izem ti svetsku vladu kad nisu sposobni na svoje planove da odrze u tajnosti. Cak i ako ste vi zaverolozi u pravu, mislim da nemamo cega da se plasimo, jer ko sto rece lik iz avokadovog klipa, pplan svetske vlade je da smanji populaciju a populacija na zemlji eksponencijalno raste sve vise iz godine i godinu... eto ni to nisu umeli da naprave ИгорМ, Paradoksologija, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 13 минута, Juanito рече Терет доказивања је на ономе који тврди да зна нешто што се иначе не зна, што је незванично. Не могу ти ја доказивати да је уобичајено тестирање авиона у ствари маска за запрашивање, то мораш ти. Човек ме је питао како је могуће да авион оставља тако дугачак и дуготрајан траг. А оно је можда и прашак за комарце, мање битно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 А какви су то ”хемијски” и ”нехемијски” млазеви? Вода је хемикалија, оксид водоника. Paradoksologija and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 И док нас теоретичари завере замлаћују причама о запрашивању, на линку кога сам малочас поставио може се видети нешто заиста опасно. Жена је задужена за гориво у ербасовим авионима. http://news.bbc.co.uk/local/bristol/hi/people_and_places/newsid_8240000/8240634.stm ИгорМ, Grizzly Adams, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 37 минута, Рапсоди рече Отрови се држе у малим боцама. И ко зна каква је све то хемија у питању и у додиру са ким или чим има тенденцију ширења, задржавања...итд.Просто логичко размишљање из којег ти треба само најелементарније знање хемије.. Nemoj mi sad ovakvu pricu. Ajde da to malo vise bude promisljeno. Znaci, prvo - gde je uredjaj kojim prasi? Ne, ne moze kroz motor. Takvi uredjaji postoje, nisu nikakva tajna, ali ih putnicki avioni nemaju. Drugo, da bi ti celim putem rasipala tanak sloj neke tecnosti pri toj brzini i na takvim daljinama, moras da imas tone i tone agensa, ma koliko on bio jak. Gde stoje te tone? Kojom tehnikom se sipaju u avione? Gde se cuva tolika hemija na civilnim aerodromima (broj letova dnevno x kolicina po avionu)? Trece, da je tacno ovo sto se tvrdi, za ovoliko godina prasenja priroda bi vec bila desetkovana, a evo ja radim bastu i godinama iz nje ubiram zdravo i ukusno povrce. Za ovo pogledaj i brojne clanke o ratu u Vijetnamu, `de su Ameri redovno zaprasivali sume, da bi tako iz njih isterali ustanike - tu ces da vidis kako na prirodu deluje osrednje jaka hemija za samo godinu-dve prasenja. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Да ли сипају сиду одозго не знам, али мени ово заиста не личи на тестирање авиона...А и кад погледаш небо, рекао би човек да ко шта ради горе наши тестирају јероплане...`бг.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Жена је задужена за гориво у ербасовим авионима. Видите одакле долази највећа опасност... Те приче подметнули су вам феминисти да сакрију своје покварене планове. Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Давор73 рече Да ли сипају сиду одозго не знам, али мени ово заиста не личи на тестирање авиона...А и кад погледаш небо, рекао би човек да ко шта ради горе наши тестирају јероплане...`бг.... Brate, Beograd je raskrsnica vazdusnih puteva, velika luka i lokalni radarski nadzor za celi region. Nemoguce da ti ovo nije palo na pamet... Милан Ракић, Давор73 and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 3 минута, obi-wan рече Ne, ne moze kroz motor. Температура у млазном мотору је преко 1000 степени целзијуса. Шта год да "прође" кроз тај мотор сагореће. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, obi-wan рече Brate, Beograd je raskrsnica vazdusnih puteva, velika luka i lokalni radarski nadzor za celi region. Nemoguce da ti ovo nije palo na pamet. Наравно да јесте...Зато и јесам сумњичав. Апсолутно сам сигуран да наш авио саобраћај није тако интезиван. Мени сад дође жао што сам побрисао слике што сам сликао, ако је оно стварно саобраћај над Београдом ми смо светска авио сила а да то и не знамо.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Температура у млазном мотору је преко 1000 степени целзијуса. Шта год да "прође" кроз тај мотор сагореће. I ne samo to. On je pravljen da kroz njega prolazi samo odredjena gorivna hemikalija, ne moze bilo sta. Ako bilo sta drugo udje u motor dolazi do zagusenja i prestanka rada. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Температура у млазном мотору је преко 1000 степени целзијуса. Шта год да "прође" кроз тај мотор сагореће. А како да будемо сигурни да у том мотору владају исти закони физике? Откуд ти знаш да пентагон није открио начин на заштити супстанце од сагоревања? obi-wan, Grizzly Adams, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Juanito рече А како да будемо сигурни да у том мотору владају исти закони физике? Откуд ти знаш да пентагон није открио начин на заштити супстанце од сагоревања? Глуп сам. Они само убаце састојке од којих се онда на 1500 целзијуса направи оно што желе... Reverse engineering. obi-wan and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука