Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 ne bi bio ko nikolic, ne bi vama bilo lako poda mnom.... nego salu na stranu, batali te teorije brate to su gluposti bas ko i one price o vanzemaljcima Hahahaha vidi ovog, "kao one priče o vanzemaljcima". Pa ti dečko ne znaš u kakvoj si zabludi, vanzemaljci su dolazili i to više puta šta misliš stonehenge ko je izgradio, piramide? Je li? A sad ćutimo a, a? Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Hahahaha vidi ovog, "kao one priče o vanzemaljcima". Pa ti dečko ne znaš u kakvoj si zabludi, vanzemaljci su dolazili i to više puta šta misliš stonehenge ko je izgradio, piramide? Je li? A sad ćutimo a, a? Na Rtnju samit svake godine... Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Hahahaha vidi ovog, "kao one priče o vanzemaljcima". Pa ti dečko ne znaš u kakvoj si zabludi, vanzemaljci su dolazili i to više puta šta misliš stonehenge ko je izgradio, piramide? Je li? A sad ćutimo a, a? deretic je reko da je to gradjeno u antickoj srbiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Могу, због Вас и осталих непросвећених и наивних чланова овог форума: http://www.vestinet....prasuje-planetu http://facebookrepor...јер-кемтрејлса/ Pošto autori ovih tekstova tvrde da je globalno zagrevanje izmišljotina, ne vidim poentu rasprave oko Gejtsove izjave da treba finansirati geoinžinjering u cilju smanjivanja globalnog zagrevanja. Ali ako nekog zanima, evo članak iz Gardijana o tome: Link Милан Ракић, Млађони, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 @Genius ti brate bas odlucio da se posvetis demantovanju,odakle ti volja za to , pa ko ce to sve da prekopava i gleda Натан and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 @Genius ti brate bas odlucio da se posvetis demantovanju,odakle ti volja za to , pa ko ce to sve da prekopava i gleda Ma čisto ubijam malo vreme pred spavanje kordun and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 deretic je reko da je to gradjeno u antickoj srbiji Коментар ти је на свом месту. Тај Деретић је манипулатор који нема везе са мозгом тако да не завређује пажњу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 E moj Zduško džaba se koprcaš ovde po forumu. Čak i da uspeš da nagovoriš ljude da se osveste i da piju zeolit, organizacija čiji sam ja punopravni član je već odavno preduzela kontra mere protiv te vaše smešne buntovničke taktike. Odavno smo već nagovorili široke mase da piju što više Koka Kole, a to je naša najveća magija. Mi u Koka Kolu stavimo specijalnu esenciju koja totalno preuzima kontrolu nad frontalnim korteksom i nema više. Koliko god da mu neko objasni šta je u Koka Koli on još više hoće da pije. Znači vi sa fb reportera, kurira, pravde, pečata, večernjih novosti napišete, ili samo prenesete, članak sa detaljnim objašnjenjem o štetnosti naše esencije u Koka Koli, džaba, čitalac odmah ustaje od stola i ide do frižidera po još jednu svežu Koka Kolu punu sočne esencije. A kao što svi naučnici znaju samo se plaše da kažu, to je Vikiliks na kratko objavio pa se i on popišmanio, esencija u Koka Koli može da neutrališe dejstvo bilo kog hemijskog elementa ili jedinjenja i to teledirigovano preko specijalnih visokofrekventih antena kojima mi upravljamo u podzemnim odajama naše organizacije. Tako ti je to kad naiđete na nas iz Ordo Iluminati Coca Colis. Mi smo najveća i najmoćnija iluminatska ložionica u regionu pa čak i i u svetu. GeniusAtWork, Margareta, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Zduško, da nisi ti slučajno Dynablaster? Da nas zaprašuju to je za mene gola istina. Pre neki dan je rano ujutro nebo iznad mene bilo išarano tragovima aviona. Mnogo tragova ukrštenih na sve strane neba. Dva su vremenom postala dosta šira u odnosu na ostala, najverovatnije su bili najbliži tlu. E sad, pitanje je ČIME nas prskaju, a ne da li nas prskaju. Inače, srećan praznik! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 E sad, pitanje je ČIME nas prskaju, a ne da li nas prskaju. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Zduško, da nisi ti slučajno Dynablaster? Da nas zaprašuju to je za mene gola istina. Pre neki dan je rano ujutro nebo iznad mene bilo išarano tragovima aviona. Mnogo tragova ukrštenih na sve strane neba. Dva su vremenom postala dosta šira u odnosu na ostala, najverovatnije su bili najbliži tlu. E sad, pitanje je ČIME nas prskaju, a ne da li nas prskaju. Imam kapu od aluminijuma - povoljno. Kontaktiraj me na pp ako si zainteresovan. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Ozbiljno pitam. Nisu to bili tragovi putničkih aviona. Radi se o zaista velikom broju ukrštenih tragova. Tragovi jesu beli, kao obični, to stoji. Ali nisu nastali od putničkih aviona koji redovno lete. Nadam se da me razumeš šta pokušavam da kažem. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Ozbiljno pitam. Nisu to bili tragovi putničkih aviona. Radi se o zaista velikom broju ukrštenih tragova. Tragovi jesu beli, kao obični, to stoji. Ali nisu nastali od putničkih aviona koji redovno lete. Nadam se da me razumeš šta pokušavam da kažem. Tragovi mogu da ostanu dugo ako je vazduh kroz koji su se kretali avioni bio dovoljno vlažan, tj. sa puno vodene pare. Ovo ne zavisi od vremenskih prilika na zemlji, već samo od toga koliko je vodene pare bilo u vazduhu kroz koji su leteli avioni. Od toga zavisi da li će tragovi ispariti brzo, ili će možda stajati na nebu satima pošto su otišli avioni koji su ih napravili. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Tragovi mogu da ostanu dugo ako je vazduh kroz koji su se kretali avioni bio dovoljno vlažan, tj. sa puno vodene pare. Ovo ne zavisi od vremenskih prilika na zemlji, već samo od toga koliko je vodene pare bilo u vazduhu kroz koji su leteli avioni. Od toga zavisi da li će tragovi ispariti brzo, ili će možda stajati na nebu satima pošto su otišli avioni koji su ih napravili. Treg koji ostaje iza aviona su kristali leda od vodene pare nastalieprilikom sagorevanja i oni se vide. Polako padaju pod dejstvom gravitacije i tope se pod dfejstvom sunca i prestaju biti vidljivi ... Iza svakog aviona ostaje treg koji posle nekoliko minuta ili desetina minuta nestaje . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Ozbiljno pitam. Nisu to bili tragovi putničkih aviona. Radi se o zaista velikom broju ukrštenih tragova. Tragovi jesu beli, kao obični, to stoji. Ali nisu nastali od putničkih aviona koji redovno lete. Nadam se da me razumeš šta pokušavam da kažem. Ја ти озбиљно кажем... А не могу да утичем на то коме ћеш да верујеш... Мени понајмање... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука