obi-wan Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 And yet another cute troll... Sta ovo treba da znaci? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Eto ovoga sam se plasio xD ... A i realno admini mogli biste malo da smanjite cenzuru...uskoro ce biti vise admina nego ostalih clanova... Неким админима не одговара да истина изађе на видело где сам лепо све детаљно изложио у првом посту. Тај админ не доноси добро србском народу. Тај админ је плаћеник. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Našem polupismenom i neobrazovanom narodu je sasvim dovoljno dati tekst sa ,,komplikovanim'', naučnim i kvazinaučnim rečima i poverovaće da je kokošije jaje sastavljeno od teških metala i kartona, a kamoli neke ozbiljnije stvari o kojima inače nema pojma. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Sta ovo treba da znaci? obi-wan, сасвим је очигледно да овај који је написао на енглеском покушава да се прави да је паметан, а испада је он тај прави "трол" ..... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Неким админима не одговара да истина изађе на видело где сам лепо све детаљно изложио у првом посту. Тај админ не доноси добро србском народу. Тај админ је плаћеник. Hahahah ipak si trolcina. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Hahahah ipak si trolcina. Дај бре не лупај више...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ma vratite mu post, bre. Nije napisao ništa uvredljivo. Bilo je i čitavih tema mnogo gorih od tog njegovog jednog posta... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Inače ovo je prava istina: http://harddawn.com/are-militant-atheists-using-chemtrails-to-poison-the-angels-in-heaven/ VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Našem polupismenom i neobrazovanom narodu je sasvim dovoljno dati tekst sa ,,komplikovanim'', naučnim i kvazinaučnim rečima i poverovaće da je kokošije jaje sastavljeno od teških metala i kartona, a kamoli neke ozbiljnije stvari o kojima inače nema pojma. Не филозофирај много. Све што сам изложио у првом посту који је НЕКО ОБРИСАО је све објашњено на веома једноставном србском језику који и лаик може разумети и схватити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Не филозофирај много. Све што сам изложио у првом посту који је НЕКО ОБРИСАО је све објашњено на веома једноставном србском језику који и лаик може разумети и схватити. brate ako mozes napisi iznova, sad ima nas koje zanima sta je to zabranjeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Inače ovo je prava istina: http://harddawn.com/are-militant-atheists-using-chemtrails-to-poison-the-angels-in-heaven/ Напиши бре србским језиком "да те цео свет разуме". Тј. преведи све што си дао на линку да сви овде на форуму разумеју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 brate ako mozes napisi iznova, sad ima nas koje zanima sta je to zabranjeno Хоћу мало сутра. Уложио сам пола сата на стварање првог поста да би неки админ обрисао мој узалуд уложени труд. Јел видиш сад да овај доле Odahviing само тролује са циљем да обезвреди тему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 brate ako mozes napisi iznova, sad ima nas koje zanima sta je to zabranjeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Хоћу мало сутра. Уложио сам пола сата на стварање првог поста да би неки админ обрисао мој узалуд уложени труд. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука