Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Do Soluna tri somuna ... Тако ти је како ти је...стање на терену каже да је Грчка ушла под сјену Турске...некад је Грчка била топ 10 дестинација за туризам. Данас их нема у топ 10 свјетских, док Турска је на 6 мјесту. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Немаш никакав доказ да су серије дио пропганаде. Ништа турске серије нису скупље или јефтиније од латиноамеричких. Чак шта више требале би бити јефтиније због ближе дистрибуције. Па да морају бити јефтиније , знате ли ви колико треба да путују серије из чак далеке латиноамерике ! :10900: Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Па да морају бити јефтиније , знате ли ви колико треба да путују серије из чак далеке латиноамерике ! :10900: Хехе, не ради се о томе колико серије треба да пропутују, него о питању дистрибуције која се тиче разних фактора. платног промета, закона о пословању међу државама, банковне гаранције тралатрала.... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Људи Мала невеста је хит... Серија без краја као Династија некада... Шалу на страну, ни дан данас ми није јасно како се те латино серије примиле код нас Срба... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Људи Мала невеста је хит... Серија без краја као Династија некада... Шалу на страну, ни дан данас ми није јасно како се те латино серије примиле код нас Срба... Није само код нас...широм Африке, Азије, такођер су се биле примиле. Нису се примиле у англоамеричком свијету, тамо нема сапуница, као ни у германском, Њемачка, Швајцарска итд..ни тамо не пуштају сапунице, јер никога то не интересује. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ако могу да закључим, примиле се у земљама са ниским или никаквим животним стандардима... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ако могу да закључим, примиле се у земљама са ниским или никаквим животним стандардима... Сапунице заправо постоје и у САД и Њемачкој...рецимо чувена Династија је била сапуница...само поредити Династију и Касандру...мислим да је јасна разлика. Династија је имала фабулу, квалитет глуме, сценарио...док су латиноамеричке, турске и индијске серије смјешне са својим сценама, истим шемама које се понављају, смјешним изливима гнијева због изгубљене љубави, дјечаким осветама итд.... Тако да разлог зашто се нису примиле у тим земљама, је што те земље имају квалитетну сопствену продукцију, и добар филтер када увозе интернационалну. Можда економија има везе са тим, а биће прије темперамент, менталитет и остало. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Бар имају филтер... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ја ипак не гледам сапунице разбио бих ТВ кад моја вајф заседне да их гледа . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Моја вајф гледа Лигу Шампиона и пресрећан сам због тога... Нервира ме само што ми се некада не гледа фудбал (поготово шпанско првенство), а њој то чудно... Тако да ни контра ситуација није баш идеална... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Није само код нас...широм Африке, Азије, такођер су се биле примиле. Нису се примиле у англоамеричком свијету, тамо нема сапуница, као ни у германском, Њемачка, Швајцарска итд..ни тамо не пуштају сапунице, јер никога то не интересује. Pustaju, pustaju sapunice itekako ... Samo oniu prave svoje "sapunice", sire svoju propagandu, doduse i Turci, samo sto mi kupujemo tursku a nekada smo vala nemacku. Seca li se neko "Klinike Svarcvald"? To je namacka sapunica i nemci gledaju te i slicne a ne turske ili indijske baljezgarije. Anti Palma Crew and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ако могу да закључим, примиле се у земљама са ниским или никаквим животним стандардима... Виша интелигенција утиче на нижу. Неписменост и несамосвесност.... Вишедеценијси рад на уништењу српског и свега што има префикс српско је учинио да традиционалне вредности уступају место дебилским иновацијама из других култура. То нам се већ дешавало кроз историју. За време Османлијског царства смо напримали свега и свачега које, гледајући тај период из овог времена, нема никакву вредност. Нису остављали грађевине (са ретким изузецима као што је Соколовићев мост) већ су се бавили вишевековним искоришћавањем и наметањем своје културе поробљеним Словенима и Србима. Лидија Миленковић, Ignjatije, Anti Palma Crew and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Pustaju, pustaju sapunice itekako ... Samo oniu prave svoje "sapunice", sire svoju propagandu, doduse i Turci, samo sto mi kupujemo tursku a nekada smo vala nemacku. Seca li se neko "Klinike Svarcvald"? To je namacka sapunica i nemci gledaju te i slicne a ne turske ili indijske baljezgarije. Kao што рекох значјана разлика између клинике Шврацвлад и Династије у односу на Касандру, Есмералу, Озун и шта ти ја знам...и те серије се снимају годинама и нису никад биле приказиване на дневном нивоу јер се није ишло са толиким интензитетом снимања. Латиноамеричке и турске сапунице се снимају хиперпродукцијом, што значи да им је квалитет никакав. Не негирам да те државе немају своје сапунице, имају их, али не пуштају ова смећа од латиноамеричких и турских серија. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Koliko vidim, postoji zaista raznovrsna ponuda. Turci, Grci, Italijani, Amerikanci, Indusi, Latinosi naravno. Serijali iz ovih država su uglavnom na našim TV. Pored neprikosnovenih domaćih serija, koje koliko god da se repriziraju budu najgledanije. Mislim da zaista fali neka dobra ruska serija. Bile su par puta neke, ali nedovoljno s obzirom na vrhunski kvalitet koji je kod rusa uočljiv. Ako bih bio nepretenciozni gledalac u umetničkom smislu i gledao samo iz niskih pobuda i zadovoljstva, onda ne bih mogao da zamerim niti jednoj produkciji. Znači Turkinje i Grkinje iz tih serija su slatke. Nepretenciozna lepota. Italijanke...mama mia. Na amerikanke sam navikao, smorovi kao i obično ali bombastične. Indusi i Latinosi su mi ko romi, samo sređeni tip top. Ruskinjice, melem. Znači ako bih gledao samo zbog očiju, gledao bih ih sve. Ako bih gledao zbog umetnosti, gledao bih verovatno ruse. E sad sve to pada u vodu kad progovore. Na ruski mi uvek treba da se naviknem. Kad uđem u fazon, super mi je, ali iz početka mi bombarduje ganglije. Turski je žasu, ali ne toliko koliko indijski. Grčki mi je ko sa druge planete, ali mi prija. Italijanski, engleski, španski, to je meni u neku ruku sve kao maternji jezik, tako da mi jezik nije prereka. ............... Što se tiče neke povezanosti umetničke i ekonomske, te uticaja koje serije (filmovi) imaju na to, svakako da ima. Manite se turaka. Šta je sa Holivudom. Ispraše nam mozak. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Тако да ни контра ситуација није баш идеална... Их када би то било код мене t1253 Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука