Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 http://www.nytimes.c...ia-is-over.html http://img163.imagev...122_509lo.jpeg# U prvom clanku nigde nema "trazenja" agresije na Srbiju. U drugom, gde Djindjic izjavljuje da je trazio da se bombarduje Srbija? Predvidja odnos natoa prema Srbiji i buduce akcije t.j da ce da "fura" samo vazdusne napade, i nista vise. Konkretno izjavljuje sledece: Nema logike da nato krene "trupama" na Srbiju, vec ce Milosevic morati da se pomiri sa cinjenicom da ne moze da "dobije" ovaj rat. U oba clanka se prave predikcije "sta bise moglo desiti". A nigde se ne podrzava nijedna varijanta. Rat je u to vreme bio cinjenica, i logichno je bilo praviti predikcije kuda ce da vodi. Ne znam ko je ovde gde video da "poziva na nastavak" ili "produzetak" Posto bi ta recenica zvucala kao "Nato TREBA da bomabarduje Srbiju josh uvek!" ili tako nesto. A ne "predvidjam da ce nato da uradi to i to.". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Smej se ti kol'ko oces. Oni stvorise drzavu i imaju bolje stanje u istoj od nas. Ocigledno su imale bolje i sposobnije i pametnije politichare od Seselja. Nisu imali bazvrke na bageru koji jurisaju na skupstinu i pale je i navijaju za bombardovanje. Tu je tajna ... a ne u Sekiju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Samo mi napisi tamo za privatizacije u periodu do 2003, koja je konkretno sumnjiva. To me zanima van teme. Znam da su jako jeftino prodavana preduzeca ali nisam siguran da li je to do slabog kvotiranja na trzistu ili neceg drugog. Danas mnogi pljuju to vladu uglavnom jer su u tom periodu ostali bez posla ali cinjenica je da su u svim preduzecima prekoracili kolicinu radnika za optimalne obime proizvodnje. Железара у Смедереву је продата Америма по смешној цени. Неко би могао да каже да није имала перспективе, али Немци су били екстра заинтересовани за то, али су из Владе направили далеко гори дил са Американцима, нешто испод жита, што данас ЕУ захтева да се истражи. Шећеране су тек тежак криминал. Да би оправдали што их дају тако јефтино, дали су њихова задужења, али су од јавности "сакрили" огромна потраживања и огромне залихе материјала које су те шећеране имале. Цементаре ће тек да буду предмет истраге, посебно ако су истините оне приче о појединим власницима појединих цементара. У сваком случају, и цементаре су веома спорне. Такође, у сваком граду имаш понеко предузеће, до тада углавном мање - више успешно, које је у том периоду продато разним мафијашима, или у најмању руку сумњивим типовима, који су после распродали репро - материјал, машине и земљиште, отпустили људе и побегли са парама. Овога имаш колико год хоћеш. Банке, неке и ликвидне, отеране у стечај и Национална штедионица... Имаш колико год хоћеш тих случајева, далеко је то од неких наглабања или рекла - казала прича. А тек о бахаћењу и насиљу тадашњих ДОС-оваца, кризних штабова, и у прво време Отпораша, не вреди ни почињати. О томе колико су појединци злоупотребили и присвојили државне имовине или имовине фабрика у које су онако неквалификовани ускочили на директорска места, тек ће да се пишу студије. Последице Сабље ћемо тек да осетимо, за једно 4-5 година, када се види шта је из те акције произашло. Да ли то значи да су Слободан и његов режим били добри? Ни у лудилу. Али сви његови недостаци нису довољни да ове који су после њега дошли амнестирају. Зато ти и кажем, супер је ако у овом човеку и ономе што он представља видиш нешто ново и добро, то је твоја ствар и наравно да имаш права на то. Али не би било лоше да прво мало видиш шта се дешавало за све време док је био фактички број 2 (док су се најбитније државне одлуке доносиле на Председништву ДОС-а), а касније у једном кратком периоду и број 1. Да сад каже да се каје, да се променио, да је увидео грешке... Не, он инсистира на томе да ништа није променио и да је исти. Ја тако нешто стварно не могу да подржим, а ти како хоћеш. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ne znam meni sve to deluje ko price "rekla kazala". Kao hteli ovi ili oni da kupe. Jos sto iz lichnog iskustva znam koliko su svaciji redom tu interesi sevali u tim "privatizacijama". Ko sto rece ZvonkoM, kompanija vredi onoliko koliko kupci nude za nju. Ako nude dinar, vrede dinar. Nase procene su tu irelevatne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Nisu imali bazvrke na bageru koji jurisaju na skupstinu i pale je i navijaju za bombardovanje. Tu je tajna ... a ne u Sekiju ... Nisu ni imali odbojnost prema stranom kapitalu ko da je sugav. To je tajna prva. Nisu imali majmunsko ponasanje prema svetskoj zajednici da im lupa sankcije. To je tajna druga. Oslanjali su se na dobre ekonomske partnere koji im donose pare i investicije u zemlju a nisu ih terali pod "sloganima" da su to strani placenici. Nisu igrali duple politicke igre i ulagali u besmislene ratove koje ne mogu da dobiju jer su hteli da sve bude po njihovom. I gle na kraju bi sve po njihovom! Jeste u Sekiju. A sto se tiche navijanja za bombardovanje, molim te dokaz. Uostalom cak i da su navijali i dalje ne menja cinjenicu da smo ga dobili zbog ponasanja nase vlasti, konkretno zbog Seseljeve filozofije i slichnih razmisljanja. Idalje ne menja cinjenicu da je pametni Seselj izgubio igru saha jer je iskulirao sve mogucnosti ove zemlje i na imaginarnim opcijama gradio politiku. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Nisu imali bazvrke na bageru koji jurisaju na skupstinu i pale je i navijaju za bombardovanje. Tu je tajna ... a ne u Sekiju ... Pa retard koji je bio na čelu njihove države je imao bar toliko mozga u glavi da zna na kojoj planeti i na kom kontinentu se nalazi i koga da odabere za saveznika... Ovaj naš nije imao ni toliko, i dok si rekao "srbijaćesepridružitisavezurusijeibelorusije", isteraše nas od svuda, zalepiše nam sankcije, bombardovaše nas i okupiraše nam Kosovo. A mi postadosmo poslovični bad guys Evrope, u rangu sa nacistima... Zato su oni koliko-toliko odmakli, a ne zbog bagera i skupštine. Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Pa retard koji je bio na čelu njihove države je imao bar toliko mozga u glavi da zna na kojoj planeti i na kom kontinentu se nalazi i koga da odabere za saveznika... Ovaj naš nije imao ni toliko, i dok si rekao "srbijaćesepridružitisavezurusijeibelorusije", isteraše nas od svuda, zalepiše nam sankcije, bombardovaše nas i okupiraše nam Kosovo. A mi postadosmo poslovični bad guys Evrope, u rangu sa nacistima... Zato su oni koliko-toliko odmakli, a ne zbog bagera i skupštine. Ajde geniuse, svi znamo da Seselj i Sloba i njihova politika prema ostalim zemljama SFRJ nisu nista krive. Kriv je Zoran Djindjic i otporasi koji su hteli tog Slobu van vlasti. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Kriv je Zoran Djindjic i otporasi koji su hteli tog Slobu van vlasti. Tu su negde i masoni i iluminati, njih smo zaboravili. Akvi i Ivica će se naljute greengrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ovaj naš nije imao ni toliko, i dok si rekao "srbijaćesepridružitisavezurusijeibelorusije", isteraše nas od svuda, zalepiše nam sankcije, bombardovaše nas i okupiraše nam Kosovo. A mi postadosmo poslovični bad guys Evrope, u rangu sa nacistima... E ovo je ono sto vi ne uspevate da shvatite ... njima nije smetao Milosevis vec ujedinjeni srbi. I sada kada nema milosevica otimaju Kosmet i kada nema Kartadzica ne daju Republici Srpskoj da bude nezavisna miirno ... To vi ne kontate, zapadu su na Balkanu neprijatelji Srbi a ne Milosevic ili Seselj ... i tako ce biti dok nas bude bilo ... ili njih ... feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 http://www.nytimes.c...ia-is-over.html http://img163.imagev...122_509lo.jpeg# А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ne znam meni sve to deluje ko price "rekla kazala". Kao hteli ovi ili oni da kupe. Jos sto iz lichnog iskustva znam koliko su svaciji redom tu interesi sevali u tim "privatizacijama". Ko sto rece ZvonkoM, kompanija vredi onoliko koliko kupci nude za nju. Ako nude dinar, vrede dinar. Nase procene su tu irelevatne. Па проблем је у томе што компаније нису ни нуђене како треба и купцима који би били спремни да се заиста надмећу за ту компанију. Капирам ја ту логику, наравно, али ти си имао затворени круг људи у коме су се намештале цене фирми које су биле заиста ликвидне (оне лошије су се тек после приватизовале) и које су остваривале профит, и правог надметања заиста никада није ни било. Продао си солвентне фирме некоме ко их је касније упропастио, и то за неку сићу од онога што би добио да је то стварно отишло на надметање, да је стварно било конкуренције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 E ovo je ono sto vi ne uspevate da shvatite ... njima nije smetao Milosevis vec ujedinjeni srbi. E svasta. Nisu problem ujedinjeni Srbi vec politika tih tvojih ujedinjenih Srba. Nacin na koji smo mi resavali konfliktne teritorije. I sada kada nema milosevica otimaju Kosmet i kada nema Kartadzica ne daju Republici Srpskoj da bude nezavisna miirno ... To vi ne kontate, zapadu su na Balkanu neprijatelji Srbi a ne Milosevic ili Seselj ... i tako ce biti dok nas bude bilo ... ili njih ... 1.Kosmet ti je OTET za vreme MIlosevica upravo zbog njegove politike. Ustvari kosmet je PRODAT. Znash kada bi mogao da prodje referendum o nezavisnosti da dobar deo Srba sa Kosova nisu prodavali albacima sakom i kapom? Eto ti "ujedinjenih Srba". 2.Ko kaze da se ne da Republici Srpskoj da bude nezavisna? RS ne moze da proglasi nezavisnost jer bi je JEDINO Srbija priznala. Ona nema politicku podrsku. Ali nema ni nikakvu zabranu. Republika Srpska nije ni pokazala nikakvu volju za nezavisnost da bi se pricalo da joj se "ne da". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 2.Ko kaze da se ne da Republici Srpskoj da bude nezavisna? RS ne moze da proglasi nezavisnost jer bi je JEDINO Srbija priznala. Ona nema politicku podrsku. Ali nema ni nikakvu zabranu. Republika Srpska nije ni pokazala nikakvu volju za nezavisnost da bi se pricalo da joj se "ne da". Стичем утисак да ниси у току са ситуацијом у РС? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Стичем утисак да ниси у току са ситуацијом у РС? U toku sam ja sa situacijom samo vi ne kapirate jednu stvar. RS moze sutra da proglasi nezavisnost samo sto tu nezavisnost niko ne bi priznao. Ni Rusija, ni Kina niti iko. Drugim recima prdnuli bi u chabar. Nezavisnost ne moze niko da ti zabrani, samo je bez jake podrske - besmislena i opasna. RS ne pokazuje nikakvu ozbiljnu volju za proglasavanje nezavisnosti. A niko nece da podrzi jer niko nema interes u tome. A ja bih na sve to dodao pitanje za one koji se kunu u "Rusko Srpsko prijateljstvo" gde je sada Rusija da podrzi "ujedinjene Srbe"? Zasto ne ohrabre to pa kazu ko Ameri za Kosovo da ce prvi da podrze. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 2.Ko kaze da se ne da Republici Srpskoj da bude nezavisna? RS ne moze da proglasi nezavisnost jer bi je JEDINO Srbija priznala. Ona nema politicku podrsku. Ali nema ni nikakvu zabranu. 'Ajde sada ìleba ti objasni mi zasto Hrvatska ili, Kosmet ili Bosna imaju ili su imali tu podrsku a RS nema ili ne bi imala? Zasto Vojvodina ima podrsku da pojaca autonomiju u okviru Srbije ( da se dalje decentralizije i razlabavi Srbija ). Cime bi ti to odsustvo podrske Srbima u Bosni objasnio a nema ni Milosketa, ni Karadzica, ni Maldica ... imas entitet, demokratski izabranu vlast tog entiteta i eventualni referendum, krajnje miroljubiv i demokratski metod ... a opet ... nema podrske? Zasto? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука