feeble Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Ма шта има да се види, он очекује да се огребе о разочаране гласаче ДС (можда и ЛДП) и да прича како је он прави наследник Ђинђића Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Ма шта има да се види, он очекује да се огребе о разочаране гласаче ДС (можда и ЛДП) и да прича како је он прави наследник Ђинђића I sta je tu tacno lose? Pa normalno da ce da ocene glasace DS-a i LDPa jer su to glasaci koji gaje neke ideje koje bi te stranke trebalo da promovisu a ne promovisu. I sta je tu tacno lose? Ne vidim? Dalje, sta je tu lose da se prica da je pravi naslednik Djindjica? Iskrneo sumnjam da ce to da mu bude glavna tema "price" vec ce stvarno da bude naslednik pocetka DS/a po planu i programu stranku. Bar se ja tome nadam citajuci ga ovako. Vi pricate kao da je uradio ne znam ni ja sta. Kao da covek nema pravo starnku da osnuje? Nece da dodje nista novo. Normalno, ne mozes tocak dva puta da izmislis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 P.S. Voleo bih da mi neko kaze koliko njih iz vrha Djindjicevog DS-a danas aktivno ucestvuje u DS-u? Skoro niko.....to valjda govori sve. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Како већ рекох, мислим да је боље да се што више разједињују и слабе. А ово што он ради је чисто лешинарски поступак. Што се није укључио активно у рад странке ако већ хоће нешто да помогне и ако је прави наследник Ђинђића па да их фино окупи а не сад да граби разочаране гласаче. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 А ово што он ради је чисто лешинарски поступак. Nije. Da je hteo da lesinari mogao je da se "prisljamci" nekom u stranci, mnogo bi se vise nalesinario tako. Jer ce u stranci sada biti - svi Tadicevi ish napolje, svi Djilasovi ... ajmo na pozicije i u politicki aktivizam po medijima. Што се није укључио активно у рад странке ако већ хоће нешто да помогне и ако је прави наследник Ђинђића па да их фино окупи а не сад да граби разочаране гласаче. Prvo nigde ne prica da je pravi naslednik Djindjica ne znam sta si se uhvatio za to? Drugo, da bi bio bilo sta u stranci treba te izabrati, da bi te izabrali trebas da imas podrsku nekog s'vrha. T.j moras da budes neciji. Drugim recima nije da nije hteo, vec nije mogao. Jer nije "niciji". Tako je to u svakoj stranci. Vecina clanstva glasa za one za koje im kazu da glasaju njihovi koordinatori. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Živković, koji se u emisiju HRT-a, uključio sa bedema niške Tvrđave, naglasio je i da trenutni kandidati za predsednika DS Boris Tadić i Dragan Đilas, vode istu, kako kaže, politiku odstupanja od programa Demokratske stranke. On je pojasnio da je Tadić "oprao” Ivicu Dačića i SPS od devedestih godina, a smatra da je Đilas spreman da to uradi i sa Aleksandrom Vučićem i “njegovom Srpskom radikalnom strankom ili Srpskom naprednom strankom, kako se stvarno zove”. http://www.juznevesti.com/Politika/Zivkovic-formira-novu-partiju.sr.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Živković, koji se u emisiju HRT-a, uključio sa bedema niške Tvrđave, naglasio je i da trenutni kandidati za predsednika DS Boris Tadić i Dragan Đilas, vode istu, kako kaže, politiku odstupanja od programa Demokratske stranke. On je pojasnio da je Tadić "oprao” Ivicu Dačića i SPS od devedestih godina, a smatra da je Đilas spreman da to uradi i sa Aleksandrom Vučićem i “njegovom Srpskom radikalnom strankom ili Srpskom naprednom strankom, kako se stvarno zove”. http://www.juznevesti.com/Politika/Zivkovic-formira-novu-partiju.sr.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Prvo nigde ne prica da je pravi naslednik Djindjica ne znam sta si se uhvatio za to? Problem je u tome sto je sramota biti naslednik Djindjica ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Živković, koji se u emisiju HRT-a, uključio sa bedema niške Tvrđave ... Koji krelac ... zamisli, morao je da se vere po tvrdjavi da bi se uklopio u TV scenario HRT-a ... Bilo je ono ... e a da li bi mogli da odgovarate na pitanja sa niske tv rdjave, odatle nam je lep pogled, lepa pozadina a i vi bi delovali onako impozantno na malim ekranima ... ...ma nema problema, samo mi vi napisite sta trebam da pricam i da ja to pokusam da zapamtim ( pomagala mu je Sladza zvana Memorija iz DS-a, poznata po tehnici pamcenja inace Nislijka kao i ovaj bazvrk sto 'oce da formira "stranku" ) i da se presvucem i dolazim ... a jel mi treba kravata il' je bolje bez... sta kazete? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Tako je! Diskredituj sve politicke neistomisljenike sa "lopovi" a istovremeno podrzvaj coveka koji oce da kolje Hrvate kasikama, i pravdaj ga sa "salio se". Аман више, погледајте већ једном ту фамозну "претњу" о зарђалим кашикама и контекст: Да ли је то хумор? Ма колико неуспео и дегутантан, у контексту емисије и реакцијама публике ипак јесте. Време кад је Шешељ био кловн типа Чанка са бомбастичним изјавама ради популистичке експанзије радикалне странке. Мислим, боли ме увце за Шешеља осим као интересантног (у појединим тренуцима) забављача. Али реално гледано, све то за шта демократе оптужују политичке противнике, раде и сами. Исти је то миље, исти начини, само нијансе раздвајају једне од других. А колико видим из једне од претходних порука, ти си спреман да пређеш преко начина на који су појединци стекли првобитни капитал зарад напретка и будућности? Ако сам погрешно разумео, прескочи. Али ако нисам, онда се и оном бившем директору ЕДБ-а треба опростити 50-так станова које је покуповао онако, успут? И Јањушевић и Колесар? И редом ткао, до Мишковића који је завио Центропром у црно и Карићима који су узели паре из зајма за препород Србије? Ради се о томе да све то траје и свако по мало крадуцка (али Илић каже да је то у реду, ако је мало, значи ли то да подржаваш Илића и његов начин гледања на ствари?). И никако да престане. И нико да одговара. Не морају кола да се сломе на Живковићу, али због таквих детаља је и један обијач трафика могао да буде министар полиције. Све то вуче једно друго. И нико се не одлучује да пресече и каже "доста" јер се плаши да ће онај следећи потегнути баш његову мрачну прошлост. А на нама је да се запитамо да ли постоји неко ко нема мрачне прошлости на својим рачунима и како то да такве људе нико не бира. Искрено, надам се да ће твоја нада у некога као Живковић да буде оправдана. Али се моја нада драстично разликује од искуствених чињеница као и чињеница које су свима познате и јасне. Да ли је Живковић искористио моје, твоје, наше паре да дође до капитала? Јесте. Никаква више дискредитација није потребна. Да ли тако треба према свима без обзира из које странке и какав програм спасења предлажу? Треба. Уосталом, видећемо шта је то у програму те нове странек што ће донети побољшање Србији и грађанима. Ако икада угледамо програм. Да ја имам идеју да направим пратију, прво бих сео, написао програм, нашао пар истомишљеника у основи па тек онда изашао са вешћу и најавом да ћу основати партију. Овде су ствари мало обрнуте па је јасно да без тога сама ова вест звучи наглашено "месијански". Justin Waters, Пајко, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Уосталом, видећемо шта је то у програму те нове странек што ће донети побољшање Србији и грађанима. Ако икада угледамо програм. Да ја имам идеју да направим пратију, прво бих сео, написао програм, нашао пар истомишљеника у основи па тек онда изашао са вешћу и најавом да ћу основати партију. Овде су ствари мало обрнуте па је јасно да без тога сама ова вест звучи наглашено "месијански". Ma covek treba neka kinta jos iz budzeta "za razvoj demokratije", da drmne kintu za stampanje plakata kada budu neki izbori i to je to ... kakvi njegovi programi i stranke ... na cemu ce da ga zasniva, na Sladji i dindjicevim citatima kao da je ovaj Spinoza ... ne budimo naivni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 A ti imas neke prorocke vestine? Zapitam se da li uopste citas sta covek izjavljuje i prica. A tvoja izjava da se "ne osvrce" na sahranu demokratije je smeshna. Ti si vidim sebi utuvio u glavu da on formira stranku "zbog para" a mozda formira stranku da bi se osvrnuo na tu sahranu demokratije iz nove stranke jer je to nemoguce uraditi u DSu danas? Sa obzirom da Tadic popusta pred Djilasom, da je Petrovic gurnut u potpuni mrak a da Micuna furaju da im vodi penzioenrski dom i poslanicki klub i toga cini srecnim. Немам јер од 93. од кад гласам, само сам једном гласао за опцију која је победила. Човек, просто, није капацитет. Волео бих да формира странку па да му видимо снагу на изборима. Све што сам до сад од њега чуо је прича како су одступили од пута Зорана Ђ. и ту причу прича од кад је склоњен са места в.д. премијера. За сад је то празна прича. Морао би прво да добије неке изборе на локалу, одакле је, па да докаже да та прича држи воду. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 A ko kaze da treba da zanemite od uzbudjenja? Ne kapiram ove napade: nece da donese nista novo, sta ce nam jos jedna stranka itd... Jos stranka nije ni formirana, program i kadar nisu predstavljeni a vi vec imate kritiku na samu ideju sto se odvaja? Mislim stvanro... preterivanje praznim kritikama - nedostatak kvalitetnih ovde u Srbiji. Нема недостатка квалитетних људи. Управо супротно. На позицијама где треба да буду квалитетни људи - на пример на позицији шефа неке странке која би требало да донесе квалитетивне промене - заседну људи који немају школе, бахати су, безобразни, када су били на власти нису показали било какве посебне квалитете, имају огроман капитал за који не могу да кажу одакле им и тако даље... Због тога не видим како би Живковић могао за себе да каже да је нов, свеж, да може да донесе промене, и тако даље. Jao bre Aco nemoj da me zezas, sta je poznato covek bio celih 3 godine u vlasti i to od 2000te do 2003ce kad nije mogao praktichno ni mnogo toga da uradi da se vidi. Управо супротно. Тада је могло да се уради много тога, далеко више него данас. Урађено је толико да ће последице те девастације и толике крађе и толиког урушавања система и институција да се осећају још деценијама. Далеко од тога да они после 2003. нису наставили тим путем, али ови су били шампиони. Још горе, поставили су темеље. Crveni Baron, feeble and Пајко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Koji krelac ... zamisli, morao je da se vere po tvrdjavi da bi se uklopio u TV scenario HRT-a ... Elem, na bedemima niske tvrdjave ne mroas da se veres. Imaju stepenice i siroki su kao ulica. Problem je u tome sto je sramota biti naslednik Djindjica ... Podrzavati Seselja nije sramota. Нема недостатка квалитетних људи. Управо супротно. На позицијама где треба да буду квалитетни људи - на пример на позицији шефа неке странке која би требало да донесе квалитетивне промене - заседну људи који немају школе, бахати су, безобразни, када су били на власти нису показали било какве посебне квалитете, имају огроман капитал за који не могу да кажу одакле им и тако даље...Због тога не видим како би Живковић могао за себе да каже да је нов, свеж, да може да донесе промене, и тако даље. Nije to ni rekao za pocetak. Ajd ovako: - Nije pokazao kvalitete, realno najvise kvaliteta je pokazao kad je apsio Djindjica. - Nema posebne skole ali nije ni grobar. Sa druge strane imamo primere ljudi koji imaju jake skole (Dacic) al ko da ih nemaju. - Ne znam stvarno Zivkovicev kapital al mi ne deluje ko da se kupa u parama realno. - Bahatost i bezobarzluk nisam primetio.. iskreno kao sto rekoh gore vidjam coveka po Niskim ulicama... pratim pisanija na tweeteru. Управо супротно. Тада је могло да се уради много тога, далеко више него данас. Урађено је толико да ће последице те девастације и толике крађе и толиког урушавања система и институција да се осећају још деценијама. Далеко од тога да они после 2003. нису наставили тим путем, али ови су били шампиони. Још горе, поставили су темеље. Kako je tad moglo da se uradi puno toga? Imao si komunisticki set zakona, Kosovski problem koji tinja, ocajne medjunarodne odnose koje trebas da menjas, urnisanu ekonomiju, jako visoku stopu kriminala i problem izbeglica. I sve su to veliki problemi? Ko je mogao da mrdne bilo gde pored tolikih problema? Da ne pricham sto je koskanje izmedju DOSovca krenulo cim su dosli na vlast. Ne vidim kako kada dodjes u srusenu kucu mozes puno toga da napravis da se kaze vidi ga zavrsio poso... Kakve su konkretno temelje postavili? Za sta? Ko je postavio temelje za divljanja posle 2003ce, Kostunicino koketiranje, Cankovo koketiranje, brza izglasavanja prepisivanih zakona? Ko je za to postavio temelj? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Аман више, погледајте већ једном ту фамозну "претњу" о зарђалим кашикама и контекст: Да ли је то хумор? Ма колико неуспео и дегутантан, у контексту емисије и реакцијама публике ипак јесте. Време кад је Шешељ био кловн типа Чанка са бомбастичним изјавама ради популистичке експанзије радикалне странке. Мислим, боли ме увце за Шешеља осим као интересантног (у појединим тренуцима) забављача. Али реално гледано, све то за шта демократе оптужују политичке противнике, раде и сами. Исти је то миље, исти начини, само нијансе раздвајају једне од других. Pazi, meni ne razdvajaju nijanse sve dok ovi ostali ne krenu da masu pistoljima po televiziji. Dok ne krenu da poziraju sa utokama i kalasnjikovima i pozivaju na ubistvo drugog naroda. Seselj je jasno pozivao na ubistvo Hrvata ako treba, i totalno ismevao njihov nacionalni interes. On ne da je hteo zemlje u kojima zive Srbi on je hteo i vise od toga. On je hteo zemlje u kojima su nekad ziveli Srbi. Dakle koliko god lopuze, lazovi ili sta vec bili ostali, njemu niko nije jaravan. On je slobodno, otvoreno - nasilan. А колико видим из једне од претходних порука, ти си спреман да пређеш преко начина на који су појединци стекли првобитни капитал зарад напретка и будућности? Ако сам погрешно разумео, прескочи. Nisam ukoliko ima dokaza i pravinh cinjenica da su to uradili na nelegalan nacin. A ja da nagadjam da li su nelegalno jer postoji velika mogucnost ili koliko su nelegalno necu. Dakle delimichno si pogresno razumeo. И редом ткао, до Мишковића који је завио Центропром у црно и Карићима који су узели паре из зајма за препород Србије? Cisto da se zna. Ako je Miskovic nesto "uradio" ilegalno, verovatno jeste, incijalno je uradio sa Socijalistima i mozda Radikalima. A ko ga je posle pokrivao ne znam. Ради се о томе да све то траје и свако по мало крадуцка (али Илић каже да је то у реду, ако је мало, значи ли то да подржаваш Илића и његов начин гледања на ствари?). И никако да престане. И нико да одговара. Trebaju ljudi da odgovaraju. NIko to ne spori. Kada se sprovede istraga i dokazi da se iznesu. Ali vidis da ovde nikog od politichara ne zanima da se to preispita jer bi na kraju nekako to preispitivanje doslo do njih. Dizu ovu frku oko Dulica kao to rade. Ja ti garantujem da od toga nece da bude nista. Sad to sve nestalo iz medija, jadan Vucic i Toma, prisluskuju ih da ne zovu hotline. Veliki je problem sto postenog coveka u Srbiji nema. Coveka koji nema nijednu mrlju u svom poslovanju. Svako od njih je makar doneo 100 grama kafe doktoru da ga primi preko reda. Не морају кола да се сломе на Живковићу, али због таквих детаља је и један обијач трафика могао да буде министар полиције. Све то вуче једно друго. И нико се не одлучује да пресече и каже "доста" јер се плаши да ће онај следећи потегнути баш његову мрачну прошлост. А на нама је да се запитамо да ли постоји неко ко нема мрачне прошлости на својим рачунима и како то да такве људе нико не бира. Eh bre, nemoj da si na kraj srca sad nam je Pravnik/Ekonomista Predsednik drzave. :P Obrazovan covek.... ) Да ли је Живковић искористио моје, твоје, наше паре да дође до капитала? Јесте. Никаква више дискредитација није потребна. Да ли тако треба према свима без обзира из које странке и какав програм спасења предлажу? Треба. Ja ne znam da li je koristio. I da li je koristio ilegalno i koja tezina dela koje je nacionio. I necu da nagadjam. Postoji mogucnost da jeste to sam ti rekao. Уосталом, видећемо шта је то у програму те нове странек што ће донети побољшање Србији и грађанима. Videcemo. Videcemo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука