Зосима Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Да ме неко воли,осим Бога и кеве... Mini Mi and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 smirenje pahulja, keka and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 On 3. 11. 2012. at 1:50, Dragi рече Zoske, volimo te.. Zoske,nemoj da si na kraj srca "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Да одјашем на коњу у Сибир... Да имам скромну кућу у неком забаченом селу где је време стало (пре струје) и где се негује наша традиција. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 On 2. 11. 2012. at 19:36, Ивица рече Да будем цивилни пилот. Zamalo sam to upisao, svojevremeno... Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Da se udam gringrin ! Ma mnogo želja, ali Bogu hvala sve su ostvarljive ... manje- više... gringrin mslm ako izuzmem putovanja po belom svetu i tako to... greengrin Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ne važe se te želje o ženidbi i udaji jer to se podrazumijeva. Da upoznam muzičara Daniela Gildenlow-a,po mogućnosti u nekom finom ambijentu predveče u toku decembra u njegovom rodnom gradu ionako hladne Švedske i na kraju da mu dam neki poklončić u formatu knjige (ovaj čovjek je inače veliki ljubitelj istih pa bi dobio jednog starca Sofronija Saharova na engleskom) i ikonicu u liku Saint Daniel the Stylite,ručni rad. :+) to je baš slatko,zar ne? :* мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 On 17. 11. 2012. at 13:57, JelenaLela рече Da se udam gringrin ! Ma mnogo želja, ali Bogu hvala sve su ostvarljive ... manje- više... gringrin mslm ako izuzmem putovanja po belom svetu i tako to... greengrin I troje dece greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 On 17. 11. 2012. at 14:17, Katarina N рече I troje dece greengrin greengrin greengrin Izvini, ali petoro greengrin Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 On 17. 11. 2012. at 14:30, JelenaLela рече Izvini, ali petoro greengrin Bogougodnije je greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Да будем поп, војник и мачка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 On 3. 5. 2014. at 22:20, Драгана. рече Да будем поп, војник и мачка У исто време ?!?!?!?! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Moja neostvarena želja je jedan obećani rafting, sa jednom Brankom koje više nema ... Eh.. ništa gore nego kada imaš neostvarenu želju i znaš da će ostati samo to, neostvarena želja urezana u sećanju.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 On 3. 5. 2014. at 22:29, Лидија Миленковић рече У исто време ?!?!?!?! Не, хаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Oglo and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука