Jump to content

Неостварена жеља...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ме неко воли,осим Бога и кеве...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Да одјашем на коњу у Сибир... Да имам скромну кућу у неком забаченом селу где је време стало (пре струје) и где се негује наша традиција.

Подели на овим сајтовима

On 2. 11. 2012. at 19:36, Ивица рече

Да будем цивилни пилот.

Zamalo sam to upisao, svojevremeno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ne važe se te želje o ženidbi i udaji jer to se podrazumijeva.

Da upoznam muzičara Daniela Gildenlow-a,po mogućnosti u nekom finom ambijentu predveče u toku decembra u njegovom rodnom gradu ionako hladne Švedske i na kraju da mu dam neki poklončić u formatu knjige (ovaj čovjek je inače veliki ljubitelj istih pa bi dobio jednog starca Sofronija Saharova na engleskom) i ikonicu u liku Saint Daniel the Stylite,ručni rad. :+) to je baš slatko,zar ne? :*

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2012. at 13:57, JelenaLela рече

Da se udam gringrin !

Ma mnogo želja, ali Bogu hvala sve su ostvarljive :)... manje- više... gringrin mslm ako izuzmem putovanja po belom svetu i tako to... greengrin

I troje dece greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  On 3. 5. 2014. at 22:20, Драгана. рече
Да будем поп, војник и мачка :(

У исто време ?!?!?!?! :0222_shocked:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима