Драгана Милошевић Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 То су само последице, узроци су у лошем материјалном стању. Uzroka ima mnogo vise, hoce li neko da pogodi u centar? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Pa, znaš kako kada oslabe vjera i moral - dolazi do slabljenja jedne civilizacije. Na žalost, jedan vid "fundamentalizma" će nam biti potreban ako mislimo da opstanemo. No, ni to nije po svaku cijenu. Ako nismo kako valja, bolje da nas nema. Nadam se da do toga neće doći. Nemamo mi šta da se pitamo kako su nam uzeli KiM - postoji ona stara narodna:"Čijega ovce toga i livada". Bez neke žešće katarze i udarca glavom o zid nema nam spasa. No, mi udaramo i udaramo, ali ne damo se u pamet. Postoji i ona stara izreka:"Djece i para nikada dosta", ali većina čita vrlo selektivno i vidi samo pare. Daj Bože da se dozovemo pameti i učvrstimo u vjeri! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 @@horatio, Hocemo li da probamo da definiseo deo naroda koji je po godinama spreman za radjanje; pa onda da vidimo sta ne valja. Znam, ne valja drzavni sistem koji nas uvaljuje u siromastvo, ali nam to nije opravdanje. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Тако ти је то кад се земаљска Србија одсече од небеске. Што би рекао патријарх Павле, боље да нас нестане него да брукамо предке. Kako to brukamo pretke? Razmnožavanjem? Ja planiram veliku porodicu, ali prvo da smuvam neku pametnu koleginicu iz specijalne rase savršenih. U svakom slučaju, van Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Kako to brukamo pretke? Razmnožavanjem? Ja planiram veliku porodicu, ali prvo da smuvam neku pametnu koleginicu iz specijalne rase savršenih. U svakom slučaju, van Srbije. Bravo! Eto jedan razlog. Pretke brukamo ovim devijantnim pojavamo koje nazlost lako dospevaju u prvi plan. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Kojim devijantim pojavama? Odlaskom u normalnu zemlju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Kojim devijantim pojavama? Odlaskom u normalnu zemlju? Ne, mislim na homosekcualce lezbejke ............. BEZ VREDJANJA. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 lezbejke ............. Драгана прича ружне речи. Лидија Миленковић, drvce, Николa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Драгана прича ружне речи. Otkad istina zvuci ruzno? Hvala ti Dunja sto me nasmeja. P.S. Hocu da nacentriram temu gringrin bluelite Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Драгана прича ружне речи. Tuzibabo! Дуња and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Полако, децо, не свађајте се, ви сте другари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Tuzibabo! Ko je ulovio zeca hahahahahaha Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Tuzibabo! Мирођијо! drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Полако, децо, не свађајте се, ви сте другари... Партизанштино! Биљана, drvce, Николa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 остајете без пудинга вечерас и једна и друга 1340_womens Биљана, RYLAH, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука