Jump to content

Zbog predstave o gej Isusu u Atini privedeno više od 30 ljudi

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

U Amiskom naselju? A sta ti meni sad impliciras? Da je ulica u kojoj se nalazi izlozba, pravoslavna? Da nije mozda grad Beograd pravoslavni grad? Ili verovatno gajis ilzuiju da je Srbija pravoslavna drzava?

Na svu srecu i radost NIJE! Srbija je sekularnna drzava u kojo je vecinski narod pravosalvne vere... otkud ti ideja da to sto pravoslvaci imaju vecinu automtastki znaci da su vlasnici svega zivog i mrtvog untar srpskih granica?

Lepo si reko.. u Amiskom selu bi to bila provokacija... odnosno u nekom manastiru bi takva izloba bila provokacija... ovako nema ni p od provokacije... ubacili ste se samo, nista strasno, nije vam ni prvi ni poslednji put.

Drugo... ozbiljno mislim da je degutantno i bezobrazno uporedjivati ( i stavljati znak jednakosti) masovna istrebljenja dece sa ljubavi prema istorijskoj (?) licnosti koja je zivela (?) pre 2000 godina... monstruozno cak... ako je i od vas - mnogo je.

И сходно томе, овакву изложбу је требала да организује са ликом Мухамеда у, рецимо, Француској.

Али није.

Прпа, бато.

Дакле, иако нисам за давање неке велике важности "курвама пажње" јер им је то једина сврха, немам ништа против да свако ко већинској вољи народа убада прст у око, попије по певалици.

/сарказам/Монструозно је помињати жртве фашизма??? Да ли си ти присталица фашизма и нацизма и да ли би можда желео да се тако нешто понови, наравно, са тобом у главној командној улози?

Жеља за влашћу јака у теби је?/сарказам/

...како се правите невешти и наивни, као француске собарице, па сви до једног прескачете онај део на који се коментар односио, на то да нема табу тема? Дакле, ја да поштујем твоје табу теме а ти моје да не поштујеш? Па, може, али ...јуче...Паљба, сиви облаци....

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 168
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Зар ти управо не заступаш тезу да нема табу тема?

U zivotu nista slicno nisam izgovorio ili napisao... molim te ne projektuj svoje komplekse na mene, to sam ti vec rekao. Prvo mi naguras neke gluposti u usta a onda te iste gluposti osporavas (drugim glupostima)

Што, да се неко не увреди можда? Што бисмо ми пазили на било чија осећања, па да не смемо да правимо изложбу о томе? Шта се нас тичу неки тамо Јевреји или Срби, Цигани, Пољаци, Руси, или било ко други кога би то увредило? Што би нас се тицао и ти, ако би то тебе увредило? Екстремисто један задрти и затуцани! Иди тамо играј се по пустињи са оним твојим талибанима, ниси нам потребан у овако напредној земљи!

bljak... i za sarkazam ti treba talneat i smisao... batali vise taj sport, ne ide ti pa to ti je...

Уствари, могли бисмо да то мало проширимо, па да малу децу коју бацају у крематоријум обучемо у мале нацистичке униформе, не би било лоше. И да им ставимо мале балончиће у којима певају "Лили Марлен" док упадају у пећ. Наравно, то није провокација, него је уметност, ако ти се не свиђа, окрени главу, али има да се одржи у центру Београда, баш ме брига кога би то могло да увреди. Уствари, могло би баш на Бањици да се одржи, али не у логору где су деца страдала, него да се закупи неки простор, тако да нико нем право да протестује.

Ubijana deca nisu isto sto i obozavanje bozanstava... raznih buda, muhameda, isusova, visnua, manitua itd...

A i glup je vise taj arguent o ljudima koji su gubili glavu zbog vere. To jeste velika tragedija, ali niko ne ismeva te ljude... ismeva se IDEJA zbog koje su izgubili glavu. A ako je broj smrt zbog radi ideje merilo icega onda je Merlin Menson zesca faca... zbog njegovih ideja je hiljade ljudi odjednom obrovoljno dalo svoje zivote. Jel ga to validuje kao proroka , mesiju ili kao ideju? Po vama ocigledno da, po meni - WTF? NIKAD!

Osim toga, znate li vi koliko je ljudi dalo svoje zivote za USA? Znate lo koliko ljudi je prolilo svoju krv jer su verovali u ideju koja stoji iza USA? Nesto nisam primetio da vam to smta dok pljujete po ujka Semu... opet licemerje, al navikli smo, ovo je ipak hriscanski forum... ;)

eto to je...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Скуни, шта мислиш како би се реаговало ако би неко организовао изложбу где се исмева хомосексуалност? Не неки конкретан хомосексуалац, већ хомосексуалност као таква. Да ли би то била дискриминација, увреда или шта већ?

Uvreda ocigledno, ali diskriminacija ne… makar ne u smislu u kojem drzava treba da reaguje. Diskriminacija koja je bitna u politickom smislu je za mene ako na primer neka drzavna firma odbije da zaposli nekoga ili na drugi nacin uskracuje neka prava ljudima zbog nekih karakteristika koje nisu relevantne.

A kako bi reagovali… nazalost, siguran sam da bi dobar deo onih koji brani pravo na ovu izlozbu, potpuno licemerno zahtevali i da se takava anti-gej izlozba zabrani.

A sta mene znaci sto cu takvu izlozbu da zabranim? … I dalje ce da ismevaju homoseksualce, po kucama, po kafanama, po internetu… ovoga puta i sa dodatnim argumentom, kako su upravo homoseksualci naslinici koji im brane da izrazavaju svoje misljenje ili svoj prezir, za koji, siguran sam, misle da je potpuno opravdan.

I da me ne razumes pogresno - nije moja zelja da zivim u nekom drustvu gde ce svako svakog da pljuje na dnevnoj bazi. Ali ideja da takvu toleranciju, to jest postovanje nekoga ili necega nameces odozgo mi deluje potpuno komicna. Samo ce da pojaca odbrambeni mehanizam onih koje ucutkujes… to je prevara.

Jedino pravo resenje je za mene edukacija odozdo, od strane svih nas, razgovor… Ovaj forum je primer za to… Otvorenoscu i argumentima postizes nesto stvarno i opipljivo, iako je to mnogo tezi put.

Za pravo na blasfemiju su se zalagali ozbiljni ljudi, medju kojima i mnogi hriscani, onda kada je bila zabranjena. Sada kada je dozvoljena se njom bave klinci ili neke nebitne lozane koje mnogo lakse mozes da kritikujes, razoblicis i ismevas. To je neki drustveni recept koji je za mene pozeljan. A posto jos nemam 3 banke, dopustam si luksuz da imam i neke politicke ideale :D .

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

U zivotu nista slicno nisam izgovorio ili napisao... molim te ne projektuj svoje komplekse na mene, to sam ti vec rekao. Prvo mi naguras neke gluposti u usta a onda te iste gluposti osporavas (drugim glupostima)

Јеееел? А није табу тема нечије веровање, које је део њега? О, извинте, молим ве, ал не пролази. Не овде.

bljak... i za sarkazam ti treba talneat i smisao... batali vise taj sport, ne ide ti pa to ti je...

Не разумем. Да се ниси увредио мојим слободним изражавањем? Јер ово је све слобода јавне речи, шта је овде било што те је увредило?

Ubijana deca nisu isto sto i obozavanje bozanstava... raznih buda, muhameda, isusova, visnua, manitua itd...

Тачно. И управо зато не разумем све те крволоке који су убијали хришћанску децу, кроз све векове, само зато што су деца хришћана, или зато што су крштена.

A i glup je vise taj arguent o ljudima koji su gubili glavu zbog vere. To jeste velika tragedija, ali niko ne ismeva te ljude... ismeva se IDEJA zbog koje su izgubili glavu. A ako je broj smrt zbog radi ideje merilo icega onda je Merlin Menson zesca faca... zbog njegovih ideja je hiljade ljudi odjednom obrovoljno dalo svoje zivote. Jel ga to validuje kao proroka , mesiju ili kao ideju? Po vama ocigledno da, po meni - WTF? NIKAD!

Па да... И што онда не бисмо ту децу коју бацају у крематоријум обукли у мале нацистичке униформе? Глуп је више и сто пута прежвакан тај аргумент о тим људима који су губили главу јер нису били довољно расно чисти, па су их нацисти убијали. Окренимо се светлој будућности. Нерон, Хитлер, Наполеон, Стаљин, Лењин... То је све прошлост, то више не треба ни да се спомиње, то је демоде.

Твоја логика је монструозна.

Osim toga, znate li vi koliko je ljudi dalo svoje zivote za USA? Znate lo koliko ljudi je prolilo svoju krv jer su verovali u ideju koja stoji iza USA? Nesto nisam primetio da vam to smta dok pljujete po ujka Semu... opet licemerje, al navikli smo, ovo je ipak hriscanski forum... ;)

eto to je...

Јесам ли ја некада пљувао по САД као друштву или држави? Хајд ми наведи један пост. Не само то, идемо још дубље, један од двојице геополитичара које наводим као релевантне је Збигњев Бжежински (други је Дугин). Када се мало упознаш са тим ко је тај човек, онда ће ти неке ствари бити јасније. Могу да се не слажем са нечијим потезима, о томе сам сто пута овде на форуму расправљао, али ми нађи било који мој пост где пљујем по САД или било којој другој држави.

Не, него ћемо овде сада да се бавимо паролаштвом најгоре врсте, то јест да безочно лажемо, јер су се наши аргбументи окренули против нас. Лицемерје. Најгоре врсте.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не, него ћемо овде сада да се бавимо паролаштвом најгоре врсте, то јест да безочно лажемо, јер су се наши аргбументи окренули против нас. Лицемерје. Најгоре врсте.

Em si prvi poceo em nikad nisi ni prestajao... ovim postom to takodje potvrdjujes... bljutavo je sve ovo sto si napisao. Nemam nameru da te udostojim odgovora, ne zasluzujes ga.

Подели на овим сајтовима

И сходно томе, овакву изложбу је требала да организује са ликом Мухамеда у, рецимо, Француској.

Али није.

Прпа, бато.

Aha i to je dobro?! Jedna religijska grupa rzi u strahu pola sveta i to je cool i super?!

Nista se ne brini... na dobrom ste putu da budete isto ko mdzahedini i talibani. Jos par godina ovakvih nasilnisckih zastrasivanja zbog parade i uskoro niko srbiji nece smeti da pisne nista sto nije po svetosavlju, pravosalvlju, pavloslavlju, irinejoslavlju, pahomijeslavlju i sl. Ispunice ti se zelja u to ne sumnjam. Sad kad ste videli da silom moze da se nesto postigne, nece vam biti kraja.

Zabrana nosenja suknji u javnosti, obavezne marame 300m oko bogomolja, i zabrane farbanja kose, tetovaza i pirsinga su sledece... videcemo se ;)

/сарказам/Монструозно је помињати жртве фашизма??? Да ли си ти присталица фашизма и нацизма и да ли би можда желео да се тако нешто понови, наравно, са тобом у главној командној улози?

Жеља за влашћу јака у теби је?/сарказам/

Uuuuu sto je ovo zgodno! Nisam znao, administraciJo za ov foru?!

Samo stavis crtice i vredjanje se ne vazi! KOlko dobro! Cek da probam:

/zafrkancija/Ziskare ti si jedno govedo!/zafrkancija/ :D

...како се правите невешти и наивни, као француске собарице, па сви до једног прескачете онај део на који се коментар односио, на то да нема табу тема? Дакле, ја да поштујем твоје табу теме а ти моје да не поштујеш? Па, може, али ...јуче...Паљба, сиви облаци....

Jel se to neki praznik priblizava a su vas spopale neke bubice da izmisljate i ljudima trpate u usta svakakva... stvari. Nikad to nisam rekao i mainte me vise.

Ali ne ljutim se, pricajte sta god ocete... sta god vam pomaze da lakse zaspite. Meni ne smeta, samo se malo brinem za vas... eto. Inace spavam ko beba... mene, ipak, nema sta da muci na savesti....

Подели на овим сајтовима

Zabrana nosenja suknji u javnosti(1), obavezne marame 300m oko bogomolja(2), i zabrane farbanja kose, tetovaza i pirsinga su sledece(3)... videcemo se(4)

(1) Осим ако си Шкот. Што се жена тиче, вероватно си мислио на панталоне. Ако си имао чиме. Да мислиш. - смајли који се смејуљи дајући шаљив призвук претходном коментару и стављајући га у категорију коју је саговорник увео.

(2) ...са обавезним обележјима православног хришћанства, и без правописних грешака. Ликови светаца пожељни али не и обавезни.

(3) Фарбање дозвољено једино луковином и јачим чајевима. Тетоваже и пирсинг ћете добијати на рођењу.

(4) Нећемо. Ја се дружим са нормалним људима.

Подели на овим сајтовима

(1) Осим ако си Шкот. Што се жена тиче, вероватно си мислио на панталоне. Ако си имао чиме. Да мислиш. - смајли који се смејуљи дајући шаљив призвук претходном коментару и стављајући га у категорију коју је саговорник увео.

(2) ...са обавезним обележјима православног хришћанства, и без правописних грешака. Ликови светаца пожељни али не и обавезни.

(3) Фарбање дозвољено једино луковином и јачим чајевима. Тетоваже и пирсинг ћете добијати на рођењу.

(4) Нећемо. Ја се дружим са нормалним људима.

:291291291:

pravopop

Подели на овим сајтовима

Ako ti se ne dopada predstava, nemoj da joj prisustvuješ, to će biti dovoljno.

I ne traži da se zabrani.

Vidite vi ateisti bi vrijeđali vjernike na razne načine. Hajde što niječete postojanje Boga to je vaša stvar i to je plod vaše maloumnosti.Ali zaradi vašeg rahatluka da trpimo da naša vjerska osječanja ponižavate to vam nećemo dopustiti.Mi smo vas ostavili u vašem nevjerovanju stoga nemojte vi biti bezobrazni i vrijeđati naša vjerska osječanja.Ako vam se mili da budete pederi budite to ali da to namećete nama i onima koji su nama važniji od naših života, epa to brale ne može.Svako dobro.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Vidite vi ateisti bi vrijeđali vjernike na razne načine. Hajde što niječete postojanje Boga to je vaša stvar i to je plod vaše maloumnosti.Ali zaradi vašeg rahatluka da trpimo da naša vjerska osječanja ponižavate to vam nećemo dopustiti.Mi smo vas ostavili u vašem nevjerovanju stoga nemojte vi biti bezobrazni i vrijeđati naša vjerska osječanja.Ako vam se mili da budete pederi budite to ali da to namećete nama i onima koji su nama važniji od naših života, epa to brale ne može.Svako dobro.

Hahahahahaahahahahahahahah 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ako imas strah da iko moze da ti nametne da budes peder onda si ti moj brale vec peder odavno, samo treba da se pomiris sa time.

Meni niko ne moze da nametne da budem peder pa sve i da se 24h preda mnom "vole otpozadi" ja sam siguran u svoju seksualnost i zato mi homoseksualnost drugih ni najmanj ne smeta.

Ko nije siguran u svoju seksualnost njemu smeta... prosto...

Подели на овим сајтовима

.............

Ko nije siguran u svoju seksualnost njemu smeta... prosto...

Ко није сигуран у свој атеизам, њему сметају верујући.... .mislise.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Обустављена представа која карикира Христа

АТИНА – Позориште у Атини обуставило је данас приказивање представе америчког комада „Корпус Кристи” у коме је Исус Христ приказан као хомосексуалац.

У саопштењу режисера Лаертиса Василија, који је пореклом Албанац, наводи се да је обустављено приказивање представе комада Теренса Мекнелија, првобитно постављеног у Њујорку 1998. године, у коме су Исус и апостоли приказани као хомосексуалци који живе у Тексасу.

Када је представа почела да се приказује у Атини прошлог месеца испред позоришта се окупио велики број демонстраната који су тражили да се откаже овај „богохулни” комад.

Танјуг

објављено: 01/11/201

Подели на овим сајтовима

Ovo je toliko degutantno i odvratno.!! Uzas zivi!! Tako nam i treba, zato će nasm muslimani pregaziti, jer nas nije briga za ništa. Njima reci jednu riječ za Muhameda ili sl. ode ti glava.Zbog filma o Muhamedu su takvui neredi bili po gradovima sirom svijeta, da su se bacale fatve, pozivalo na đihad i ne znam sto. A kad se o Isusu piše svašta pa da je i majmun usred grada na zidu i rade ovakve odvratne predstave, nitko ništa. Ti si umro za nas, a mi evo tebi g.... u lice!! Žalosno!

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...