Jump to content

Црвени кончић за бебе

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Urekla ga nano neka, urekla ga izdaleka

da se promeni.

Vezaće mu moja ruka crven konac oko struka

da me oženi.

Ovako vokalna umetnica Anna Bekhuta savetuje šta činiti u slučajevima kada se već potpadne pod uticaj magije.

Ništa drugo nego crven konac.

484730.gif891536.gif

Jašta bre!

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

слаткиш малени, кликнуо беба са концем на руци - ништа ми није изашло вероватно што сам на ћирилици написао и изаће онај мали лепотан,

прави мег даса хехехе

Подели на овим сајтовима

• Гости

Отац Јоил прича свакакве ствари, мени веома симпатичне, али овде је заиста рекао истину...

Подели на овим сајтовима

Ја пре неки дан срела другарицу из школе, гура колица са бебом од два месеца и везала јој црвени кончић. Питам је: ''Шта ти је ово?'', а она ће: ''Немам појма, рекли ми да треба.'' Среле смо се баш испред цркве, требало је да свратим да нешто оставим свештенику, и кажем јој: ''Хајде сачекај ме, таман можеш и свећу да упалиш...'' Нисам ни реченицу завршила а она ће: ''Не, не, рекли ми да не смем! Он још није крштен! Не, не!!''

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Мора се признати да се у молитвама које се читају мајци и детету , молимо се да их Господ заштити од злих очију. Исто и у врачевским молитвама.

Ту се можда мисли на негативну енергију, кад нас неко погледа са злобом, завишћу, попреко, пресече очима , што наш многонапаћени народ рекао.

Подели на овим сајтовима

мени је крајње чудно када видим и чујем колико назови црквених (иду у цркву чак се и причешћују) људи посјећује разне зорке, милојке...

Подели на овим сајтовима

On 9. 10. 2012. at 20:45, о.Небојша рече

Мора се признати да се у молитвама које се читају мајци и детету , молимо се да их Господ заштити од злих очију. Исто и у врачевским молитвама.

Ту се можда мисли на негативну енергију, кад нас неко погледа са злобом, завишћу, попреко, пресече очима , што наш многонапаћени народ рекао.

Да, то сам баш хтела да кажем тј. да питам... Чула сам ово у молитвама...

А, чему служе малецне, баш за бебе, црвене и друге, разнобојне, бројанице које се продају и у црквеним продавницама?

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...