Јаков. Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Urekla ga nano neka, urekla ga izdaleka da se promeni. Vezaće mu moja ruka crven konac oko struka da me oženi. Ovako vokalna umetnica Anna Bekhuta savetuje šta činiti u slučajevima kada se već potpadne pod uticaj magije. Ništa drugo nego crven konac. Jašta bre! Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 @, слаткиш малени, кликнуо беба са концем на руци - ништа ми није изашло вероватно што сам на ћирилици написао и изаће онај мали лепотан, прави мег даса хехехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 474 Корисник (а) чита ову тему мирођија and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Олимп, Јадранка-Дервента, kron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 On 9. 10. 2012. at 20:07, Isak Hajnal рече Ovako vokalna umetnica Anna Bekhuta http://www.youtube.com/watch?v=je_DLk8Mggw хеехехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 482 Корисник (а) чита ову тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Отац Јоил прича свакакве ствари, мени веома симпатичне, али овде је заиста рекао истину... Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 On 9. 10. 2012. at 20:12, mcvija рече хехехехе Зорке, Милојке, нека фукара smej.gif smej.gif smej.gif јооој насмеја ме о.Јоил, све је лепо рекао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 515 Корисник (а) чита ову тему Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 ово за саи бабу му је врх. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 још се смејем , иначе све је лепо рекао...Зорке, Милојке, Саи баба...неке фукаре хехехехе Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Ја пре неки дан срела другарицу из школе, гура колица са бебом од два месеца и везала јој црвени кончић. Питам је: ''Шта ти је ово?'', а она ће: ''Немам појма, рекли ми да треба.'' Среле смо се баш испред цркве, требало је да свратим да нешто оставим свештенику, и кажем јој: ''Хајде сачекај ме, таман можеш и свећу да упалиш...'' Нисам ни реченицу завршила а она ће: ''Не, не, рекли ми да не смем! Он још није крштен! Не, не!!'' Милан Ракић, Јадранка-Дервента and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Мора се признати да се у молитвама које се читају мајци и детету , молимо се да их Господ заштити од злих очију. Исто и у врачевским молитвама. Ту се можда мисли на негативну енергију, кад нас неко погледа са злобом, завишћу, попреко, пресече очима , што наш многонапаћени народ рекао. Драгана Милошевић and Maja Little Owl је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 мени је крајње чудно када видим и чујем колико назови црквених (иду у цркву чак се и причешћују) људи посјећује разне зорке, милојке... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 On 9. 10. 2012. at 20:45, о.Небојша рече Мора се признати да се у молитвама које се читају мајци и детету , молимо се да их Господ заштити од злих очију. Исто и у врачевским молитвама. Ту се можда мисли на негативну енергију, кад нас неко погледа са злобом, завишћу, попреко, пресече очима , што наш многонапаћени народ рекао. Да, то сам баш хтела да кажем тј. да питам... Чула сам ово у молитвама... А, чему служе малецне, баш за бебе, црвене и друге, разнобојне, бројанице које се продају и у црквеним продавницама? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука