Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Koja je fora više sa tobom i sa zemljom? greengrin Niko ne polaže pravo na tuđe, nasledio ga on ili ne, bila to nepravda ili ne, obrađivao ga on ili ne. Svako ima pravo da sa onim što je njegovo radi šta god on hoće i da mu niko ne govori šta on treba da radi sa tim. A drzava ima pravo da razrezuje poreze u interesu zajednice i da stiti interese zajednice . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Koja je fora više sa tobom i sa zemljom? greengrin Mislim da bi zemlja trebala biti kolektivno-drzavno vlasnistvo i da bi trebala biti iznajmljivana a ne prodavana. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 sa onim što je njegovo Sve dok plaćaš reket (porez) za nešto to nešto nije apsolutno tvoje i može ti biti oduzeto pod odredjenim uslovima. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Sve dok plaćaš reket (porez) za nešto to nešto nije apsolutno tvoje i može ti biti oduzeto pod odredjenim uslovima. Управо тако. У преводу то значи да смо ми данас и даље нечији робови, само не у потпуности, већ 30-50%. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Управо тако. У преводу то значи да смо ми данас и даље нечији робови, само не у потпуности, већ 30-50%. Upravo tako. Mi smo robovi države. Čim za nešto što je moje moram nekome da plaćam inače mi sledi neka sankcija, to znači da to nije apsolutno moje. Drugo je pitanje opravdanost takvog ponašanja zarad opšteg napretka, sigurnosti...., ali je činjenica da sve ono što je oporezovano nije apsolutno naše i može nam biti oduzeto. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Drugo je pitanje opravdanost takvog ponašanja zarad opšteg napretka, sigurnosti...., ali je činjenica da sve ono što je oporezovano nije apsolutno naše i može nam biti oduzeto. То је за мене прво питање. Такво уређење није оправдано прво зато што није морално, а затим и што је неефикасно. Општем напретку и сигурности пуно би више допринело да се имовинска права поштују 100%. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Upravo tako. Mi smo robovi države. Čim za nešto što je moje moram nekome da plaćam inače mi sledi neka sankcija, to znači da to nije apsolutno moje. Drugo je pitanje opravdanost takvog ponašanja zarad opšteg napretka, sigurnosti...., ali je činjenica da sve ono što je oporezovano nije apsolutno naše i može nam biti oduzeto. A sta je to "apsolutno" tvoje i da ti ne moze biti oduzeto? I zivot ti mozebiti oduzet. Samo dusa je tvoja i nista vise. Sve ostalo je tastina. horatio је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 <drzava i treba da oporezuje puno, izmedju ostalog i kao vaspitna mera, da se ljudi uce skromnosti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 A sta je to "apsolutno" tvoje i da ti ne moze biti oduzeto? I zivot ti mozebiti oduzet. Samo dusa je tvoja i nista vise. Sve ostalo je tastina. Ako je moja kuća apsolutno moja ja za njeno posedovanje i korišćenja ne bih trebao da nikome plaćam ništa i niko ne bi mogao da mi je oduzme niti otudji na bilo koji način ( ako je stečena na legalan način i ako nije pod neku hipoteku i sl. ). Što se tiče oduzimanja života, smrtna kazna je kod nas ukinuta. A za " sve je taština " pitaj mudrog Solomona Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Ako je moja kuća apsolutno moja ja za njeno posedovanje i korišćenja ne bih trebao da nikome plaćam ništa i niko ne bi mogao da mi je oduzme niti otudji na bilo koji način ( ako je stečena na legalan način i ako nije pod neku hipoteku i sl. ). Kuca je tvoja ali put do kuce , koji koristis, nije tvoj. Te ga placas kroz porez. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 То је за мене прво питање. Такво уређење није оправдано прво зато што није морално, а затим и што је неефикасно. Општем напретку и сигурности пуно би више допринело да се имовинска права поштују 100%. Na šta konkretno misliš ? Jer na to da ne postoji porez na imovinu već samo na profit ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Kuca je tvoja ali put do kuce , koji koristis, nije tvoj. Te ga placas kroz porez. Ma ja sam put platio kroz porez na materijal za kuću http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Na šta konkretno misliš ? Jer na to da ne postoji porez na imovinu već samo na profit ? Тако нешто, бар за почетак. Ово што си написао је добра илустрација - да ти за оно што поседујеш нико не наплаћује било какву "ренту", нити да те ограничава како да га користиш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Ma ja sam put platio kroz porez na materijal za kuću Nisi, kroz taj porez si platio put koji koristi firma koja je proizvela taj materijal ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Nisi, kroz taj porez si platio put koji koristi firma koja je proizvela taj materijal ... Ma jok more. Taj put što koristi firma je platila baš ta firma kroz porez na promet. Ja koristim onaj drugi put koji sam platio kroz porez na materijal za gradnju kuće Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука