Перса Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 На једном извештају ТВ-а о отварању изложбе, је речено да је изложба била забрањена у Европи, Свуда су верске заједнице реаговале и протестовале. Замислите! Европа!...па би да у Београд све што им се не допада да добаце. Е! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 1071 Корисник (а) чита ову тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Da je bar tema o stradanju arhiepiskopa Jovana ovako posećena... RYLAH, kron, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 А па за то не треба часне вериге него силикони... kron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 18:05, Malina рече Da je bar tema o stradanju arhiepiskopa Jovana ovako posećena... e, то смо ми...на жалост... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Валерија Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 17:28, Дејан рече Ja sam od ove pesmice sad ostao impoentan na neodređeno vreme,pa vi to tumačite kako oćete Hahaha...nisam mogla da se otmem, sorry Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 17:14, Иван Цветковић рече @@Александар Милојков, наравно, исплата сваког месеца + администраторски додатак. Само ми кажи да ли желиш у перперима или цванцицима? А што се тиче Јеце волео бих да чујем тумачење њене песмице: Да сам на твом месту,оче Иване, себи бих изрекао опомену због постављања овог отрова. Дошао сам до првог помињања Содоме и Гоморе (неких дваес секунди) и сморио се до балчака и угасио. Ко бре ово слуша? Ово је отров гори него да слушаш баба Борку и ову што се удала за Србина са Косова заједно са овом што пости сваки петак од малих ногу заједно. Јадранка-Дервента and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 19:45, Александар Радовановић рече Да сам на твом месту,оче Иване, себи бих изрекао опомену због постављања овог отрова. Дошао сам до првог помињања Содоме и Гоморе (неких дваес секунди) и сморио се до балчака и угасио. Ко бре ово слуша? Ово је отров гори него да слушаш баба Борку и ову што се удала за Србина са Косова заједно са овом што пости сваки петак од малих ногу заједно. 4869 gringrin gringrin gringrin RYLAH and DankaM је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 20:32, Katarina N рече 4869 gringrin gringrin gringrin Начи тотално. Фреди Меркјури ми је сексуалнији са све оним брковима и усисивачем у споту за "Ај вонт ту брејк фри". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 20:37, Александар Радовановић рече Начи тотално. Фреди Меркјури ми је сексуалнији са све оним брковима и усисивачем у споту за "Ај вонт ту брејк фри". Bar su reci smislenije ...Pa kaze: ...Tu Ruskinjama nije do Putina, tu se pije Kristal sa butina... 0403_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 20:39, Katarina N рече Bar su reci smislenije ...Pa kaze: ...Tu Ruskinjama nije do Putina, tu se pije Kristal sa butina... 0403_feel Нем појма. Стиго до дваес секунди и угасио. Зарад дечијих оцена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 20:41, Александар Радовановић рече Нем појма. Стиго до дваес секунди и угасио. Зарад дечијих оцена :lol: :lol: :lol: Hvala cika Sasa! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 ма... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 @ Walter Pa to i nije bas higijenski, ne znam koliko bi se lepoj Jeli svidela takva ideja fotke za omot. Ovo Jeca bas jeste izrazito iritantno - valjda zbog ovog zubnog c (kao i kod Jaca, Mica, Daca, Caca i sl. - stradase mi bubne opne!). "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 On 4. 10. 2012. at 21:53, Дуња рече @ Walter Pa to i nije bas higijenski, ne znam koliko bi se lepoj Jeli svidela takva ideja fotke za omot. Ovo Jeca bas jeste izrazito iritantno - valjda zbog ovog zubnog c (kao i kod Jaca, Mica, Daca, Caca i sl. - stradase mi bubne opne!). Цеца, Беца, Меца, Еца...Еци Пеци пец.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука