Jump to content

Покојна Милева опет разбуцала Карлеушу! :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

На једном извештају ТВ-а о отварању изложбе, је речено да је изложба била забрањена у Европи,

Свуда су верске заједнице реаговале и протестовале.

Замислите! Европа!...па би да у Београд све што им се не допада да добаце. Е!

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 18:05, Malina рече

Da je bar tema o stradanju arhiepiskopa Jovana ovako posećena...

e, то смо ми...на жалост...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 17:14, Иван Цветковић рече

@@Александар Милојков, наравно, исплата сваког месеца + администраторски додатак. Само ми кажи да ли желиш у перперима или цванцицима?

А што се тиче Јеце волео бих да чујем тумачење њене песмице:

Да сам на твом месту,оче Иване, себи бих изрекао опомену због постављања овог отрова. Дошао сам до првог помињања Содоме и Гоморе (неких дваес секунди) и сморио се до балчака и угасио.

Ко бре ово слуша? Ово је отров гори него да слушаш баба Борку и ову што се удала за Србина са Косова заједно са овом што пости сваки петак од малих ногу заједно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 19:45, Александар Радовановић рече

Да сам на твом месту,оче Иване, себи бих изрекао опомену због постављања овог отрова. Дошао сам до првог помињања Содоме и Гоморе (неких дваес секунди) и сморио се до балчака и угасио.

Ко бре ово слуша? Ово је отров гори него да слушаш баба Борку и ову што се удала за Србина са Косова заједно са овом што пости сваки петак од малих ногу заједно.

4869 gringrin gringrin gringrin

3305-1.jpg

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 20:32, Katarina N рече

4869 gringrin gringrin gringrin

3305-1.jpg

Начи тотално. Фреди Меркјури ми је сексуалнији са све оним брковима и усисивачем у споту за "Ај вонт ту брејк фри".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 20:37, Александар Радовановић рече

Начи тотално. Фреди Меркјури ми је сексуалнији са све оним брковима и усисивачем у споту за "Ај вонт ту брејк фри".

Bar su reci smislenije :D...Pa kaze: ...Tu Ruskinjama nije do Putina, tu se pije Kristal sa butina... 0403_feel

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 20:41, Александар Радовановић рече

Нем појма. Стиго до дваес секунди и угасио. Зарад дечијих оцена :)

:lol: :lol: :lol: Hvala cika Sasa!

Подели на овим сајтовима

@ Walter

Pa to i nije bas higijenski, ne znam koliko bi se lepoj Jeli svidela takva ideja fotke za omot.

Ovo Jeca bas jeste izrazito iritantno - valjda zbog ovog zubnog c (kao i kod Jaca, Mica, Daca, Caca i sl. - stradase mi bubne opne!). :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2012. at 21:53, Дуња рече

@ Walter

Pa to i nije bas higijenski, ne znam koliko bi se lepoj Jeli svidela takva ideja fotke za omot.

Ovo Jeca bas jeste izrazito iritantno - valjda zbog ovog zubnog c (kao i kod Jaca, Mica, Daca, Caca i sl. - stradase mi bubne opne!). :)

Цеца, Беца, Меца, Еца...Еци Пеци пец..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...