Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ma dobro sve je to lepo, ali ne pricam o tom grehu. Znam i ja da sam gresan zato sto radim neke stvari, ali ovde govorimo o tome da je neko gresan zato sto se rodio kao homoseksualac? To mi je van logike i svakog zdravog razuma? Jeл си чуо некад за вориор ген? (warrior gene) http://en.wikipedia.org/wiki/Monoamine_oxidase_A Мени је концепт греха јако комплексна природа. Мислим да то неки теолог треба да ти објасни. Грех није нешто што се бира увек, али се бира реакциај на грех... ако ме разумеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Не, него их најразвратније параде нису ни најмање омеле ни у чему, а твој аргумент је да треба да је забранимо да не бисмо пропали. И слободу парадирања они не раздвајају од слободе испољавања своје креативности. То је једна те иста слобода. Неко је траћи, неко је искористи за праве ствари. Али није држава та која треба да одлучи које ће слободе да ограничи. Не да не треба, него не може унапред да зна шта ће бити штетно, а шта корисно. Живот је потпуно непредвидив. http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2013&mm=02&dd=19&nav_id=688335 Стижу резултати "слобода" са смањеним или никаквим одговорностима. Приметићеш откад је проценио да креће пад... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Jeл си чуо некад за вориор ген? (warrior gene) http://en.wikipedia.org/wiki/Monoamine_oxidase_A Мени је концепт греха јако комплексна природа. Мислим да то неки теолог треба да ти објасни. Грех није нешто што се бира увек, али се бира реакциај на грех... ако ме разумеш. Nisam, sta s njim? Greh nije nesto sto se bira? Nego sta je, rulet? Pa koja reakcija homoseksualca moze da bude? Da nikad ne potrazi partnera, sta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Nisam, sta s njim? Greh nije nesto sto se bira? Nego sta je, rulet? Pa koja reakcija homoseksualca moze da bude? Da nikad ne potrazi partnera, sta? Moji drugari ravoslavci sa ZRU kazu da homoseksualac mora da shvati a je homoseksualnost njegov krst sa kojim mora da se nosi a protiv tog greha da se bori. Dakle da ne konzumira tu homoseksualnost nego da je potiskuje Бартендаз је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Moji drugari ravoslavci sa zru kazu da homoseksualac mora da shvati a je homoseksualnost njegov krst sa kojim mora da se nosi a protiv tog greha da se bori. Dakle da ne konzumira tu homoseksualnost nego da je potiskuje Bas su mu pomogli, sad mu je verovatno mnogo lakse... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2013&mm=02&dd=19&nav_id=688335 Стижу резултати "слобода" са смањеним или никаквим одговорностима. Приметићеш откад је проценио да креће пад... Upravo suprotno, to sto se desava je rezultat povecanja stepena socijalizma. Pa i ovaj tekst je protiv Obaminih [citaj: marksistickih] trabunjanja o "jednakosti"... Cak, cim su stupili na socijalisticko bespuce posle WW2, otpoceo je American decline, sto sad kulminira tipovima kao sto je Barak Obama, a Stiglic je dobro rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Upravo suprotno, to sto se desava je rezultat povecanja stepena socijalizma. Pa i ovaj tekst je protiv Obaminih [citaj: marksistickih] trabunjanja o "jednakosti"... Cak, cim su stupili na socijalisticko bespuce posle WW2, otpoceo je American decline, sto sad kulminira tipovima kao sto je Barak Obama, a Stiglic je dobro rekao. Ајд прочитај цео текст, онда прочитај оно што смо Ивица и ја причали, онда мало прелистај историју, па коментариши, овако је безвезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ајд прочитај цео текст, онда прочитај оно што смо Ивица и ја причали, онда мало прелистај историју, па коментариши, овако је безвезе. Pa svejedno, to je i dalje zbog socijalizma, ne zbog parada i gejeva, socijalizam je druga forma ugrozavanja coveka. A korelacija ne znaci i uzrocno-posledicnu vezu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Dakle da ne konzumira tu homoseksualnost nego da je potiskuje Не потискује, већ трансформише . Не одједном, већ мало по мало. Битно је борити се, не одустајати. Ствар је не прихватити палу природу као нешто што је неодвојиви део тебе као нешто добро , већ као ланце који те спутавају. А нису они једини који имају проблема и искушења против којих морају да се боре. Имају их и алкохоличари, и блудници и среброљубци, и још многи други, и то ништа мања, само другог типа. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Не потискује, већ трансформише . Не одједном, већ мало по мало. Битно је борити се, не одустајати. Ствар је не прихватити палу природу као нешто што је неодвојиви део тебе као нешто добро , већ као ланце који те спутавају. А нису они једини који имају проблема и искушења против којих морају да се боре. Имају их и алкохоличари, и блудници и среброљубци, и још многи други, и то ништа мања, само другог типа. Homoseksualnost nije kao alkoholizam ili narkomanija. Jedno su lose navike, zavisnost, strasti, a drugo je ono sto jesi. Mislim, zabrinjavajuce je sto i to mora da se objasni... Бартендаз је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Не потискује, већ трансформише . Не одједном, већ мало по мало. Битно је борити се, не одустајати. Ствар је не прихватити палу природу као нешто што је неодвојиви део тебе као нешто добро , већ као ланце који те спутавају. А нису они једини који имају проблема и искушења против којих морају да се боре. Имају их и алкохоличари, и блудници и среброљубци, и још многи други, и то ништа мања, само другог типа. Na ivici je bezobrazluka kad voljne grehove poput alkoholizma poistovecujete sa nevoljnim poput homosekualnosti. Homoseksualci se radjaju takvi... alkholicari, pusaci i narkomani postaju takvi (ako mene pitas zato sto su glupi). Alkoholicar ima izbor da li ce da bude alkoholicar ili ne. Homoseksualac taj izbor nema. Бартендаз је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Jednakost ne pada sa neba. Za nju se treba boriti jer ima onih koji otimaju jednakost . I pare. I slobodu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Nisam, sta s njim? Greh nije nesto sto se bira? Nego sta je, rulet? Pa koja reakcija homoseksualca moze da bude? Da nikad ne potrazi partnera, sta? Грешно стање је како ја капирам наслеђено. Као што рекох, питај теологе. Да никад не потражи партнера? Таман посла. Али рецимо може да ради против животињских страсти - да ради на љубави. Што се тиче оног гена, то ти је ген који синтетише неки хормон и због његовог присуства т.ј одсуства неки људи су насилнији по природи, склонији да почине дело убиства, да се туку итд.. Na ivici je bezobrazluka kad voljne grehove poput alkoholizma poistovecujete sa nevoljnim poput homosekualnosti. Homoseksualci se radjaju takvi... alkholicari, pusaci i narkomani postaju takvi (ako mene pitas zato sto su glupi). Alkoholicar ima izbor da li ce da bude alkoholicar ili ne. Homoseksualac taj izbor nema. Да се разумемо и за ово има оних који имају већи оптенцијал и мањи. Наравно све то може да се промени. А зашто је неко хомосексуалац то нико не зна. Ја сам убеђен да има и "само-научених" хомосексуалаца. Не везано за тему, то је мој поглед на ствари. Наравно не верујем да је и један алкохоличар рођен да буде алкохоличар али да неки имају боље предиспозиције - имају. Moji drugari ravoslavci sa zru kazu da homoseksualac mora da shvati a je homoseksualnost njegov krst sa kojim mora da se nosi a protiv tog greha da se bori. Dakle da ne konzumira tu homoseksualnost nego da je potiskuje Ја то нисам реко. Против греха се не бори тако што га потискујеш. И блудничење са рибама је грешно понашање па не значи да треба да се одрекнеш од женидбе и прављења деце и то да потискујеш. Поента греха је (како ја схватам можда погрешно) да је грешно стање нешто што је наслеђено а грех је само испољавање тог стања, ништа више. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Homoseksualnost nije kao alkoholizam ili narkomanija. Jedno su lose navike, zavisnost, strasti, a drugo je ono sto jesi. A ја мислио да се оно што јесам зове човек. Баш сам незналица. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 А зашто је неко хомосексуалац то нико не зна. Ја сам убеђен да има и "само-научених" хомосексуалаца. Не везано за тему, то је мој поглед на ствари. Наравно не верујем да је и један алкохоличар рођен да буде алкохоличар али да неки имају боље предиспозиције - имају. Тачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука