Jump to content

Забрањена "Парада поноса"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немам сад времена на све да одговарам, само ми је ово привукло пажњу. Не знам колико си упознат са САД на разним нивоима. Не само да слобода говора није ограничена, него имаш ликове за које су оне бабе које љубе Милошевићеву слику ултра интелектуалке космичких размера. Ма не би веровао каквих све дебила нема. Гашова реформа школства? То ти је једна ултраконзервативна прича према неким америчким ”идејама” и реализацијама у образовању. Деца обучена у војнике? Треба мало кроз Тексас да одеш да прошеташ. Чак и неонацисти и расисти свих боја имају загарантовану слободу да исповраћају своје ”ставове” и то и чине. Сан Фарнциско, не само да имају најразвратнију геј параду, него разне друге хетеро разуларености свих форми. Па опет, они нису постали Србија. А знаш зашто? Зато што није поента спречити силом неке тамо будале да искажу своје ”мишљење”. Поента је да они који су способни имају све услове (тј. слободу) да се развију до неслућених размера. Ово није случајно. 

А три у првих десет су из баш оне  савезне државе у којој постоје најгоре могуће геј параде на свету, где се трпају на сред улице. И да, захваљујући баш људима из те државе (од којих су, при томе, многи поникли из хипи покрета, који би вероватно такође био забрањен у тој твојој причи) ми сад ово пишемо.

И све то захваљујући парадама и ненормалцима које си навео? Мислим да то није уопште саставни део те приче, него управо оно остало, да пустимо паметне људе да раде, ма какав да је њихов приватни живот, који не морају да гурају другима у фацу, посебно не ако друге то не интересује. Нити је хипи покрет био пресудан за информатичку револуцију, ти би људи своју генијалност исказали таман да су их у католичке школе слали, јер су велики људи. То да ли неко лично преферира жене, мушкарце, доге, Хитлера или било шта друго, његова је ствар и не занима ме, нити утиче на његов рад на било који начин.

Не смета мени да је неко педер, изљубио бих га не трипут него петсто пута (у образе, дакако) и дао му све што могу да му дам ако има добру идеју која ће упослити људе и правити паре и обртати даље капитал и подстицати развој осталих сектора. А да не будем ко баба са јаким институцијама, какве САД управо има и откад их има почела је да се развија, ал оне су основ даљег развоја свега, јер обезбеђују здраво окружење, јер у тим јаким институцијама идиоти немају места (односно нађе се место за татиног сина где неће да смета, ако већ мораш да га удомиш негде). Кад институције почну да слабе, џаба ти и параде и Тексашани и све остало, све ће остало да потоне са слабљењем институција.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

И све то захваљујући парадама и ненормалцима које си навео? Мислим да то није уопште саставни део те приче, него управо оно остало, да пустимо паметне људе да раде, ма какав да је њихов приватни живот, који не морају да гурају другима у фацу, посебно не ако друге то не интересује. Нити је хипи покрет био пресудан за информатичку револуцију, ти би људи своју генијалност исказали таман да су их у католичке школе слали, јер су велики људи. То да ли неко лично преферира жене, мушкарце, доге, Хитлера или било шта друго, његова је ствар и не занима ме, нити утиче на његов рад на било који начин.

Ja mislim da takvi ljudi jednostavno ne mogu da funkcionisu u autoritarnim i represivnim sredinama. 

Подели на овим сајтовима

И све то захваљујући парадама и ненормалцима које си навео? 

Не, него их најразвратније параде нису ни најмање омеле ни у чему, а твој аргумент је да треба да је забранимо да не бисмо пропали. И слободу парадирања они не раздвајају од слободе испољавања своје креативности. То је једна те иста слобода. Неко је траћи, неко је искористи за праве ствари. Али није држава та која треба да одлучи које ће слободе да ограничи. Не да не треба, него не може унапред да зна шта ће бити штетно, а шта корисно. Живот је потпуно непредвидив.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da takvi ljudi jednostavno ne mogu da funkcionisu u autoritarnim i represivnim sredinama. 

Јел? А знаш ли да је баш католички универзитет из Чилеа послао своје студенте код чика Фридмана? ;)

Подели на овим сајтовима

To sada nije nasa teritorija, dakle oni ne traze nasu teritoriju.  

I priznali mi to ili ne zbog njih (sve i da traze), to nista na svetu ne bi promenilo, pogotovo u vezi te drzave.  Kao kada bismo raspravljali o priznavanju da je nocu mracno...

Не знам зашто ми је требало уопште да пишем било шта на овој, милион пута испричаној теми...

Ево, укратко.

На шта се ти позиваш кад желиш да тражиш било каква права за било кога, у овом случају за хомосексуалце? На Устав, је л` тако? А он важи само у оном случају који теби одговара- конкретно кад хоћеш да тражиш права за исте. А кад је у питању државна територија, онда важи принцип и " сурова реалност" сила јачег влада?

Такође, вођени том логиком, свјесни смо сви да та парада ништа неће промијенити, па се опет залажеш за исту.

I kakve veze ima ovo sa Kosovom u vezi postovanja prava gradjana Srbije u zemlji Srbiji? Koliko znam, oni insistiraju i da se postuju prava Srba na Kosovu, koje bi u EU...  Da se zalazu da njih treba strpati u geto i istrebiti, onda bih odbio, ali to nije slucaj.

Управо су Срби на Косову и Метохији народ који је најпрогањанији у 21. вијеку, који буквално, али буквално живи у гету. И? Хоћеш ли ти сад да промијениш своје мишљење? Нећеш, јер те то и не занима толико. Опет двоструки аршини. Због тога сам и повукао паралелу.

Drugim recima, to kako gledaju na Kosovo (a i tamo 5 zemalja nije priznalo) nema veze sa pravima ljudi kao ljudi, ne postoji paralela izmedju hipotetickog zahteva da se ne odrzi gej parada i zahteva oko Kosova.

Суштина је у оном мом првом питању, тј да ли би пристао на нешто и под којим условима би, а нема везе са тим која је ствар у питању. Ваљда је битно оно што мислиш да је исправно, а не то да ли то има везе са једном или другом темом.

Не да не треба, него не може унапред да зна шта ће бити штетно, а шта корисно

Ако ти знаш какве последице оставља дрога на некога, да ли мораш и ти да се дрогираш да би видио какве су последице? Ако затраже сјутра, ти узми кога хоћеш за примјер(рецимо, педофили) да траже нека своја права, оправдање ће им бити да се не може знати унапријед шта је штетно?

Прочитајте још једно шта је Жискар написао на некој од претходних страница. 

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Јел? А знаш ли да је баш католички универзитет из Чилеа послао своје студенте код чика Фридмана? ;)

Nije to represivna sad neka sredina, samo je naziv misleading... 

BU je represivna mafijaska sredina bez obzira na naziv npr.

:)

Подели на овим сајтовима

Као што рекох, појам "болест" је промењен. У тренутно важећи појам болести не уклапа се хомосексуалност. Самим тим, то више није "поремећај" личности (како је раније било) већ "варијетет". 

Evo tog Jeroticevog stava:

ovo-je-vek-zavisnosti-1_150.jpg

Српска Православна Црква је против јавног изражавања и

рекламирања сексуалне оријентације или било које друге личне склоности.

Како у светлу тог става коментаришете тежњу да се хомосексуалност у

јавном животу Србије уздигне на вредносну лествицу нормалног јавног

понашања и идеала?

- На то питање можемо одговорити са

две стране. Ако одговарамо са строго православне стране, то није

дозвољено и смета православним људима у Србији који ће се дуго времена

борити против тога. Други вид је медицинско-психолошки, према коме се

један одређен проценат људи рађају као хомосексуалци. Грешка – није,

грешка је у генима. Имао сам пацијента који се играо само са луткама и

девојчицама, у време адолесценције нема никаквих еротичних снова о жени.

То су рођени хомосексуалци. Јесу ли они грешници или болесници? Нису ни

једно, ни друго. Све цивилизације, од Сумера до наше, имале су

хомосексуалце.

http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1059/tekst/ovo-je-vek-zavisnosti/

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Pitanje ti je besmisleno jer globalizam podrazumeve brisanje svih drzavnih granica.

Jel podrazumeva i brisanje granice izmedju Meksika i SAD? Cim se ta granica ukloni ja prelazim u globaliste.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...