Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Nista bravo, nego da sutra na racunu vidim one pare za ovo moje agitovanje. Aman, njoj je bre genetski urođena želja da se tebi, kao muškarcu, divi, te svemu što ti napišeš. Šta sad tu tražiš pare od nje, obrati se njenom mužu! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Људско биће, у правом смислу, се постаје само онда када нам је срећа оних до нас битнија од наше саме. Постоје и теорије о људском бићу, али ово је једина истина, објављена од Творца људског бића. Pa onda će smisao života da mi bude da moj pvi komšija bude srećniji od mene. On je onaj do mene, zar ne? :.mislise. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Čekaj bre, pa ja sam propustila tu sjajnu rečenicu o genetskoj urođenoj ljubavi prema mužu. Možda mi se javi genetska želja da te oderem živog. Štašsad? Mir među nama Aman, njoj je bre genetski urođena želja da se tebi, kao muškarcu, divi, te svemu što ti napišeš. Šta sad tu tražiš pare od nje, obrati se njenom mužu! Čitaj između redova...od ljutnje ne vidiš da ne odobrava. Zato mi se dopao post: Ne divim se svemu što napiše...mislim da je ovo prvo što me je nasmijalo. Muža mi ne može kontaktirati...nisam sa njim u dobrim odnosima...već dugo. ..i da, nemam genetski urođenu želju da se divim ikome. Svojevolja, samovolja, moje srednje ime Šta sad? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Pa onda će smisao života da mi bude da moj pvi komšija bude srećniji od mene. On je onaj do mene, zar ne? :.mislise. Да, и то је укључено у путу према савршенству. Чак шта више, то је назаобилазно. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Mir među nama Čitaj između redova...od ljutnje ne vidiš da ne odobrava. Zato mi se dopao post: Ne divim se svemu što napiše...mislim da je ovo prvo Muža mi ne može kontaktirati...nisam sa njim u dobrim odnosima...već dugo. ..i da, nemam genetski urođenu želju da se divim ikome. Svojevolja, samovolja, moje srednje ime Šta sad? Always Ne čitaj ti šta ja pišem Drvcetu, nas dvoje imamo zajednički jezik Ti nisi prepoznala sarkazam Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Always Ne čitaj ti šta ja pišem Drvcetu, nas dvoje imamo zajednički jezik Ti nisi prepoznala sarkazam Od sada, kada mene upleteš i mene prozoveš...upozori. Valjalo bi. Odgovorih. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Да, и то је укључено у путу према савршенству. Чак шта више, то је назаобилазно. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Molim, o meni pisite samo najpovoljnije, kao sto je genetski uslovljeno, a teleoloski jedino ispravno. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 O, oprosti Drvce, hodi,priđi, noge da ti opere neko radi iskupljenja... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 O, oprosti Drvce, hodi,priđi, noge da ti opere neko radi iskupljenja... noge se nekom peru iz ljubavi , a ne radi iskupljenja Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 noge se nekom peru iz ljubavi , a ne radi iskupljenja Da, iz ljubavi koja se javlja kad vidiš nekog nepokretnog ili nesposobnog, pa hajd da mu pomogneš... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 A ko mi kaže šta mi je primarna stvar u životu? Ti? Nisam znala da sam po rođenju dobila spisak stvari koje moram da odradim u životu, poređane po važnosti. Nema mi tog spiska nigde, zagubio mi se, izgleda... Šta je sa ženama koje ne mogu da postanu majke? Njihov život nema smisla? Primarna stvar u životu svakog ljudskog bića je da bude srećan što je to više moguće, a ako uloga majke nije nešto što bi svakoj donelo neizmernu sreću u životu, čemu onda to? Рађајте се и множите се! - Не може једноставније ни генијалније објешњење. Ако ниси знала сад знаш Па објасни нам на пример зашто жене имају груди такве какве јесу и да ли њихова примарна "функција" визуелна и да се привуче поглед мушког пола или нешто друго? Исто да ми објасниш зашто жене имају јајнике и материцу? Није свака жена добила благослов да постане мајка као што није ни сваки мушкарац обио благослов да постане отац. Ја нисам адекватна особа која ће дати одговор на питање који је смисао живота тих жена. Али тренутно шта ми пада на памет је да ако жена стварно не може да има своју децу може да усвоји дете или ако има у породици неко мало дете да помогне око одрастања тог детета или да се посвети неком другом добротворном раду који ће је испунити и колико толико да јој надокнади недостатак своје деце. Тоталан је апсурд да ја објашњавам некој женској особи шта би јој требао бити један од приоритета - циљева у животу, исто то важи и а мушкаце. То је најбољи пример колико смо одпали од Бога и од неких ствари које су по природи нормалне али у садашњем времену је скроз контра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Prvo boldovano se piše zajedno. Drugo boldovano- jok, nego ću da ga pustim da gleda utakmicu i ispija pivo dok ja radim? Malo morgen. Treće boldovano- zakucao si negde u petom razredu OŠ, očigledno. Најбитније сестро да си ти схватила шта сам ја хтео да кажем и надам се да ће доспрети до тебе те речи. Кад је требало да пишем правилно ја сам имао у школи 5 из правописа, е сад пошто сам се посветио другим стварима и занемарио правопис то јесте моја грешка и вероватно је то и део опште културе, али шта ћеш има нас свакаквих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Најбитније сестро да си ти схватила шта сам ја хтео да кажем и надам се да ће доспрети до тебе те речи. Кад је требало да пишем правилно ја сам имао у школи 5 из правописа, е сад пошто сам се посветио другим стварима и занемарио правопис то јесте моја грешка и вероватно је то и део опште културе, али шта ћеш има нас свакаквих Imala i ja 5 iz likovnog pa ne znam da nacrtam ništa složenije od kruga... šestarom... Рађајте се и множите се! - Не може једноставније ни генијалније објешњење. Ако ниси знала сад знаш Па објасни нам на пример зашто жене имају груди такве какве јесу и да ли њихова примарна "функција" визуелна и да се привуче поглед мушког пола или нешто друго? Исто да ми објасниш зашто жене имају јајнике и материцу? Није свака жена добила благослов да постане мајка као што није ни сваки мушкарац обио благослов да постане отац. Ја нисам адекватна особа која ће дати одговор на питање који је смисао живота тих жена. Али тренутно шта ми пада на памет је да ако жена стварно не може да има своју децу може да усвоји дете или ако има у породици неко мало дете да помогне око одрастања тог детета или да се посвети неком другом добротворном раду који ће је испунити и колико толико да јој надокнади недостатак своје деце. Тоталан је апсурд да ја објашњавам некој женској особи шта би јој требао бити један од приоритета - циљева у животу, исто то важи и а мушкаце. То је најбољи пример колико смо одпали од Бога и од неких ствари које су по природи нормалне али у садашњем времену је скроз контра. Niko nije adekvatan da tumači i određuje smisao života bilo kog ljudskog bića. Niko! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Niko nije adekvatan da tumači i određuje smisao života bilo kog ljudskog bića. Niko! Само ти одговори на питања па ће ти се све само казати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука