Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Puh.. Glorija me beše uplašila kada je na Eurosong napisala da Nole gubi.

Pa kažem ti ja pokidaoi mi živce

Да, и мени исто.... winter Ја сам мислио да ће да преда меч када се држао са бутину, колико се сећам. А још тад му није ишло од руке.....

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

i oce li da uspe sutra  :)

Daaaaaaaaaaa. Ja se nadam  winter

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат

i oce li da uspe sutra  :)

Биће тешко, то је сигурно...Мислим да је Надал у благој предности. Кажем то јер: 1. ипак игра се на његовој подлози 2. Ноле нема много времена да се добро одмори од синоћњег-маратноског меча....Неких 12 сати отприлике, док је Надал за разлику од њега имао скоро читав дан одмора 3. Приметио сам да се жали на повреду, то може велики проблем да му прави током финала са Надалом. Неко моје стручно мишљење.... winter

После прошлонедељне победе над Надалом, потајно се надам да може и данас да изненади, поред толиких потешкоћа... 

ПОМОЗИ БОЖЕ!!!

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ajmo Noleeeeeeeeeeeeeeee  Hristos vaskrse vaistinu eheeeej s.o.s. 7896634

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Jel krenuo Nole ,

kad finale  prstgore

Један нула у сетовима за Нолета.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Vamos Tamos  prstgore 4chsmu1 greengrin

Подели на овим сајтовима

jbg-nina-nismo-mogli-.jpg?1305420195

Подели на овим сајтовима

jel-mora-bas-i-danas.jpg?1305444659

Подели на овим сајтовима

5-4 за Нолета вамос тамос

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...