звечанац Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат Цитат Puh.. Glorija me beše uplašila kada je na Eurosong napisala da Nole gubi. Pa kažem ti ja pokidaoi mi živce Да, и мени исто.... winter Ја сам мислио да ће да преда меч када се држао са бутину, колико се сећам. А још тад му није ишло од руке..... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 i oce li da uspe sutra 1405_love omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Ala je masno srocio nakon urlika 1405_love 0110_hahaha Ne bih navodio sta.... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Цитат i oce li da uspe sutra Daaaaaaaaaaa. Ja se nadam winter http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Ako je pobedio Marija,mislim da mu nece biti toliko tesko da pobedi i Nadala,po cetvrti put.Ono juce je bas bilo gusto. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Цитат i oce li da uspe sutra Биће тешко, то је сигурно...Мислим да је Надал у благој предности. Кажем то јер: 1. ипак игра се на његовој подлози 2. Ноле нема много времена да се добро одмори од синоћњег-маратноског меча....Неких 12 сати отприлике, док је Надал за разлику од њега имао скоро читав дан одмора 3. Приметио сам да се жали на повреду, то може велики проблем да му прави током финала са Надалом. Неко моје стручно мишљење.... winter После прошлонедељне победе над Надалом, потајно се надам да може и данас да изненади, поред толиких потешкоћа... ПОМОЗИ БОЖЕ!!! Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Ajmo Noleeeeeeeeeeeeeeee Hristos vaskrse vaistinu eheeeej s.o.s. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Jel krenuo Nole , kad finale prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Цитат Jel krenuo Nole , kad finale prstgore Један нула у сетовима за Нолета. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Vamos Tamos prstgore 4chsmu1 greengrin http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 5-4 за Нолета вамос тамос ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука