Gandalf Sivi Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Која је по Вашем мишљењу најбоља дијета за мршављење. Не мора чинити ,,чуда" већ само да дјелује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 избацање сокова и свега слатког, доста поврћа, доста пасуља, грашка, чорби, супи. Избацање хлеба, смањивање јаја ја типа два три једном недељно, смањивање млека И на крају аеробна физичка активност. Трчање од минимум пола сат или шетање или пливање. Битно је да траје дуже од аеробне активности јер како сам читао тек после 20 мин тело крене да троши сало... w.a.mozart, Лидија Миленковић, PowerCat and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Захваљујем на брзом одговору Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Пре 7 година сам имао 66 кг. До пре два месеца имао сам 94кг. Сада имам 75кг и задовољан сам. Нисам избацио слаткише, сокове, итд. све оно што крпз медијски линч фрустрира људе да буду витални. Али сам избацио вечеру и после 17 часова нисам ништа јео. Два оброка дневно. Моја предност је што имам и дете па се пуно играм па ако је ко лењ да мршави нека прави децу Јанко, Иван, Колчак and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ја сам избацио бели хлеб, једем га веома, веома ретко у минималним количинама. Слатикише такође веома ретко, од сокова пијем највише Пепси макс ( умислио сам да он не гоји) и ту сам- мало више од идеалног, не пуно... Boba and Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ja preporučujem, ako ima priličan broj kg koji treba da izgubiš, da se ode kod nutricioniste. Više tad dođe k'o neki ugovor sa samim sobom, a i sa nutricionistom, pa te nekako sramota da prekršiš dijetu Inače, treba smanjiti količinu hleba, ja sam uvek za integralni; uvesti 2 užine, koje mogu da budu neka voćka; naravno, smanjiti obavezno porcije. Birati uvek niskokalorične verzije hrane, margarin dijet, maslinovo ulje, riba, od mesa teletina i piletina. Od slatikiša samo dve kockice crne čokolade. I da, bićeš gladan. Nema dijete za vreme koje nisi bar malo gladan I obavezno vežbanje, šta voliš. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 u stvari ono što goji nisu masti i meso nego ugljikohidrati, sva suvišna količina ugljikohidrata koju uneseš automatski se pohranjuje kao masti, bilo to grožđe ili velika količina integralnog hleba (isto moraš paziti na glikemijski indeks kad su ugljikohidrati u pitanju) Jednom sam probao onu Atkinsonovu dijetu, kada mesec dana ne jedeš ništa osim mesa i masti, i to koliko želiš (moja verzija) i izgubio sam 14 kg, ali ta dijeta nije zdrava. Pazi na ugljikohidrate i gledaj da povećaš broj obroka što više, idealno bi bilo 7 dnevno (to su mali obroci, nekoliko zalogaja). "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ne bi bilo lose da uvedes da jedes negde oko 5 puta dnevno... ali da ti obrok ne bude veci od dve pesnice... Time ces ubrzati metabolizam i poceces da brze goris kalorije,.. I da jedes sto vise prirodnu hranu, sve sto je procesuirano izbaci koliko je moguce ( zbog insulina) ali genaralno svaka hrana goji ako preterujes... Pored kuhinje, mnogo ti je bitna i volja i istrajnost... i naravno fizicka aktivnost Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 ovo ispada tako čudno, Gandalf iz prošlosti deli savete Gandalfu iz budućnosti... gandalf је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 ovo ispada tako čudno, Gandalf iz prošlosti deli savete Gandalfu iz budućnosti... Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Пре 7 година сам имао 66 кг. До пре два месеца имао сам 94кг. Сада имам 75кг и задовољан сам. Нисам избацио слаткише, сокове, итд. све оно што крпз медијски линч фрустрира људе да буду витални. Али сам избацио вечеру и после 17 часова нисам ништа јео. Два оброка дневно. Моја предност је што имам и дете па се пуно играм па ако је ко лењ да мршави нека прави децу Svaka cast ! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Meni npr. nije problem da se u postu uzdržavam od hrane. Ali mi je problem kad se ne posti.... tuzansmajli8904 Лидија Миленковић and Boba је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 evo ako ti je hića i mlad si i zdrav, pokušaj ovu Atkinsonovu dijetu, garantovano deluje, ali posle nje će se kilogrami vratiti, u stvari treba razmišljati na duge staze, najbolje je da radiš nešto što ti neće teško pasti do kraja života "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Није никаква посебна журба... Немојте сад помислити да сам ја баш нешто превише гојазан, али имам једно 10 -12 кг вишка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ја сам избацио бели хлеб, И ја бих оче, али сваке недеље поједем по пола просфоре греота да остаје :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука