Jump to content

Дијета за мршављење

Gandalf Sivi

Препоручена порука

Постоји безброј дијета... Али теби треба јака воља да се одупреш храни. Најбоља дијета је јака воља! Када будеш то успоставио, контролисаћеш свој порок (рецимо да је ово порок), и нећеш допуштати себи да једеш превише. Не треба јести после 8 часова увече, али и да једеш нешто мало није проблем... Што да не једеш све? Једи све!, али умерено, свестан да нећеш више од онога колико ти је довољно. То је најбоља дијета, све остало је пролазно и код осталих дијета се килограми враћају, јер кад смршаш помислиш како би било лепо да се наједеш као змај, може ти се немаш више онолико кила, па као ајде... само једном... и онда сутра још једном и тако мало по мало вратиш стару килажу. Јбг... зато извежбај мозак и уживај. : )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

помислиш како би било лепо да се наједеш као змај, може ти се немаш више онолико кила, па као ајде... само једном... и онда сутра још једном и тако мало по мало вратиш стару килажу
Upravo je ovo moj problem :)
Подели на овим сајтовима

Чика Ђурин рецепт:

1. Пробудиш се

2. Попијеш до пола литра воде (на собној температури) / На овај начин умиваш организам изнутра.

Тело апсорбује сву воду за 2 до 3 минута, крв се разређује и спреман си за нови дан.

3. Јабука, мало грожђа, киви или мало воћа по избору. Тако отвараш апетит.

4. Сплет гимнастичких вежби у трајању до 5 минута. Ако си био у војсци, знаш, ако не питај оца, деду...

5. Онда доручак - Не овердозирај се, довољно је два сендвича и чај(млеко, сок...)

6. Онда на посао.

7. Ужина - воће или нешто слатко

8. Ручак - наједеш се право - супа обавезно

9. До спавања још једна воћна ужина

10. Пре спавања до пола литре воде - да се не осушиш до ујутру

Цео дан пијеш доста воде. Можеш кафу, сок(најбоље домаћи), чај.

Људи, оканите се индустријске хране, слаткиша и пића. У њима су сви узроци ваших мука.

Рецимо, недељно поједем 2-3 чоко бананице максимално и то ми је све што се тиче слатког

Често једите проје или шта год са кукурузним брашном.

Ја задњих 8 година имам исту килажу - варира од 83 до 85 кг

Подели на овим сајтовима

ево дебели мотивација, мршављење и на пролеће београд на полумаратон (два сата би било одлично време), ја то планиран већ дуже време али никако да се одлучим. (мислим није само ствар одлуке јелте...)

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

ja sam dembeliji od tebe, 3 litre vode da popiješ minimalno, vidićeš kad počneš posle će biti lako, ako vežbaš znojiš se i to će ti biti malo, kad popiješ puno vode posle se osećaš dosta odmornije fakat.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Meni npr. nije problem da se u postu uzdržavam od hrane. Ali mi je problem kad se ne posti.... tuzansmajli8904

lakše je biti u krajnosti nego ići sredinom-razumem te u potpunosti, isti sam

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Da, me ne shvati neko pogrešno, ali izreka kaže:" U Aušvicu nije bilo debelih". Šalu na stranu raspitaj se malo za bilderski način ishrane, princip varijacije ugljenih hidrata i jasno - moraš potrošiti više energije nego što uneseš energije u sebe. Ovaj bilderski sistem ishrane je jako dobar, sem kada je strogi post. Onda...je problem.

Ps Ukoliko ne primjenjuješ princip iz navedene sentence, mršaviti je skupo.

Подели на овим сајтовима

lakše je biti u krajnosti nego ići sredinom-razumem te u potpunosti, isti sam

Konačno i mene neko da razumije :D obično mi kažu moji rođaci i prijatelji (a inače su veliki Srbi a samim tim i veliki pravoslavci, a u crkvu idu par puta godišnje ) kakav si ti hrišćanin kad si tako eleganto popunjen, mora da ne postiš kako valja i kako kažu veliki duhovnici sa Digitalnog anđela :) :) :) Brate Mozart hvala na podršci :)

Подели на овим сајтовима

Nutricionisti kažu, da je potrebno na 25 kg popiti 1 l vode. Ja imam 100 što znači 4 l dizzy999 dizzy999 dizzy999 dizzy999

Ne zaboravi da dosta vode unosis kroz hranu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Imadeh ja negde koliko koji tempo trcanja kalorija trosi na koju tezinu. Ajd iskopaj tu tabelu ako imas okaci da se nadje ljudima.

evo josh jedna dobra tabela http://www.trcanje.rs/trening/zone-treninga/

Odlichan je sajt.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...