Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Не треба да вам говорим чије су ово речи, вероватно знате: Profesor je odreagovao više nego primereno, mahanje rukama ispred lica, bacanje soli preko ramena i slične BUDALAŠTINE nemaju šta da traže u školama! Isto kao i debilna veronauka gde se neobrazovani kreteni iživljavaju nad nedužnom decom i zlostavljaju njihove male mozgove u razvoju!Šta ti još nije jasno? Он је бар искрен, односно довољно наиван да не уме вешто да прикрије прави мотив "борбе за секуларност". Не уме, као "секуларни професор" да мржњу према вери увије у "секуларне флоскуле" (за то треба бити и интелигентан, вероватно). Некада размишљам о онима који се буне против ТЕ, због тврдње да човек потиче од исте природе као и све около њега, да су његови природни рођаци мајмуни, али и сви остали почев од најпростиј ћелије. Мене то ни мало не љути. Чак, та чињеница ми сведочи истинитост онога што ме учи моја вера - да сам свештеник творевине, литург који собом приноси свецелу природу Богу. Мене од те чињенице, да сам природни рођак мајмуна, више иритира чињеница да са оваквим примерцима хомо сапиенса, какав је цитирани коментатор, делим исту врсту, припадам истој врсти као и он. Већа ми је то увреда од онога да сам природни рођак мајмуна. GeniusAtWork, zuti car and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Господине Марко Екмеџићу, изволите корпус деликти - говор мржње вашег "потпредседника": "будалаштина која нема шта да тражи у школама", "необразовани кретени", "иживљавање над недужном децом", "злостављање дечијих мозгова". Ову будалу би стварно неко требао да тужи и да животињу коначно смести тамо где јој је место: ако је болестан у лудару, а ако је безобразан у затвор. zuti car, Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Nemoj to da mešaš Aleksandre, nije problem verske nastave (ne)dobrovoljnost... niti dobrovoljno pohadjanje veronauke ima bilo kakve veze sa primedbama koje se na račun veronauke iznose... Знам твој став око "проблема" верске наставе. А видиш ли проблем у оном ставу? Да ли је то кршење принципа секуларности? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Kada je nivo Peđanske blagodati preko 60%, onda nema uvijenog izražavanja. Onda se ide na otvoreno flamovanje, a intenzitet zavisi od trenutnog nivoa. Za neke suptilnije akcije, kao što je, na primer, trolovanje sa infiltracijom, poželjno je spustiti nivo ispod 30%. Одлично. То је прави начин да човек покаже колики је простак и примитивац. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Kada je nivo Peđanske blagodati preko 60%, onda nema uvijenog izražavanja. Onda se ide na otvoreno flamovanje, a intenzitet zavisi od trenutnog nivoa. Za neke suptilnije akcije, kao što je, na primer, trolovanje sa infiltracijom, poželjno je spustiti nivo ispod 30%. Jer ovo ozbiljno mislis ili se zezas ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Jer ovo ozbiljno mislis ili se zezas ? То ти је као да питаш некога "да ли лажеш".... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ozbiljno. Kada sam počinjao infiltraciju na Ihtus, držao sam ispod 30%, sve dok nisam digao nivo na preko 80% i tu su temu obrisali. Na Šestodnevu sam odmah navalio. Ti uvek imas 100% trolovsku blagodat i silu. E moj Vasilije uozbilji se odrastao si covek http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Kada je nivo Peđanske blagodati preko 60%, onda nema uvijenog izražavanja. Onda se ide na otvoreno flamovanje, a intenzitet zavisi od trenutnog nivoa. Za neke suptilnije akcije, kao što je, na primer, trolovanje sa infiltracijom, poželjno je spustiti nivo ispod 30%. Hahahhahahahahah legendo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Професора треба под хитно судски процесуирати. Имамо искуства са оваквим типовима у прошлости и знамо како се све ово може завршити. Дакле, родитељи би морали да заштите дете од овог дивљака који не урла када му клинци пуштају музику или се јављају на мобилни на часу, али подивља када види знак крста. Ignjatije, Јадранка-Дервента and Pantera је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Господине Марко Екмеџићу, изволите корпус деликти - говор мржње вашег "потпредседника": "будалаштина која нема шта да тражи у школама", "необразовани кретени", "иживљавање над недужном децом", "злостављање дечијих мозгова". Ову будалу би стварно неко требао да тужи и да животињу коначно смести тамо где јој је место: ако је болестан у лудару, а ако је безобразан у затвор. Размишљам да са оваквим увредама и нацистичким квалификацијама које без трунке скрупула јавно износи "високоумни и претерано надарени" г. Стојадиновић заслужује да се покрене петиција за гашење овог фантомског удружења званог Атеисти Србије. На шта ово личи? Па зар је ово слобода говора? Јадранка-Дервента, Владан and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Размишљам да са оваквим увредама и нацистичким квалификацијама које без трунке скрупула јавно износи "високоумни и претерано надарени" г. Стојадиновић заслужује да се покрене петиција за гашење овог фантомског удружења званог Атеисти Србије. На шта ово личи? Па зар је ово слобода говора? И они имају образа да критикују било чији фундаментализам? "Наши", "Образ", "Двери"... па АС су гори од њих, чим имају оваквог манијака у својим редовима и то на месту потпредсендика. Докле ће да толеришу да набруталније вређа људе? Чију ја то децу као наставник злостављам? Са чијом се децом иживљавам? Ало људи! Ово је превршило сваку меру! Овог човека треба тужити, организовати се и тужити битангу! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ako treba pare za tuzbu daj da se organizujemo i spasimo drustvo dok te ludacke ideje ne uzmu maha. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Време је да се нешто ради. Нећемо више да ћутимо. Ignjatije and grigorije22 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 За почетак прикупити "материјал" и проследити га као притужбу: http://www.ravnopravnost.gov.rs/lat/podnosenjePrituzbe.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ја ћу ово да урадим. Ко хоће да ми помогне у прикупљању материјала нека ми се јави на ПП. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука