Jump to content

ЖРУ анкета: Ко је по вама највећи ЖРУ теолог?

Оцени ову тему

Ко је по вама највећи ЖРУ теолог?  

86 члановâ је гласало

1. 1. Ко је по вама највећи ЖРУ теолог?

• Александар Милојков
    • Лазар Нешић
    • Милан Николић
      0
    • Васке
    • marko_13
    • obi-wan
    • w. a. mozart
    • о. Агапије
    • Ведран
    • Нико од наведених

Препоручена порука

Као и до сада, пожељно је у кратким цртама образложити свој глас.

Опције за више гласова у овом случају неће бити јер за оне који су овде редовно, избор није тежак а сигуран сам да свако има свог фаворита .smesko..

Без устручавања, слободно гласајте за свог омиљеног ЖРУ теолога .smesko..

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Свако на свој начин, заиста сви ови људи су злата вредни Цркви и свима нама. Нарочито је занимљиво да неколико њих немају богословско образовање (у смислу да су завршили ПБФ), али њихова писања са далеко изнад многих који су завршили Факултет.

Мој глас у овом случају иде за Ацу Милојкова, мада бих гласао за све на списку, а додао бих овом списку и Соломона Кејна (Дејана Булајића), тебе, ДанкуМ, Евгеника (Арсена), Николу (Афекс Твина) и још многе, многе друге...

Подели на овим сајтовима

Нека се не нађу увређеним они људи који нису на списку а сигуран сам да им је ту место .smesko..

Ово је пар људи које сам ја највише приметио а зато и постоји и опција ,,Нико од наведених", па ето, има још људи који се могу додатно убацити по вашој жељи .smesko..

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da verujem da si mene ubacio na spisak... pa jesi li ti pri sebi?! laugh1.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da verujem da si mene ubacio na spisak... pa jesi li ti pri sebi?! laugh1.gif

Ја сам при себи потпуно и ценим што си скроман али са своје тачке гледишта могу да кажем само: ,,Примећен си" :bla:.

Зато си на списку :nene:

Подели на овим сајтовима

Александар Милојков.

Три пута мери па каже.Веома образован.Сталожен.Прилично зрео теолог.

Наравно,волим и поштујем све остале који су на списку :)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Moci, jer nije teolog, ali slika govori više od reči :) Da napomenem samo da je spisak odličan, da treba dodati još par ljudi kako reče o.Ivan i da su mi svi oni pomogli da sagledam svoje nedostatke i naučim mnogo, mnogo toga.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Гости

@, Професоре, мислио сам на тебе :)

Да, Моци, наш Бата Батата је потпуни краљ! Благо Цркви би било када би он био бар ђакон у њој и са нормалним епископом то би била најрадоснија епархија :)

Подели на овим сајтовима

A zašto mene nema ne listi?! .mislise. sFun_bat

Упс! stadaradim

Подели на овим сајтовима

Аца Милојков. Једноставним језиком објасни неке веома комплексне теме, и то на тај начин да их могу чак и атеисти схватити. Мислим да је једноставност излагања једна од кључних ствари код теолога који раде са широким масама.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Јес да је спам, ал шта је са Нишизавом, несто ко да у земљу пропаде?

Измењено од Иван Цветковић
Ту је Ниши...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ajde Balti ubacuj ljude, fali i Niši, ne važi se spisak, nije fer :D

Рекох већ једном, ово су људи које сам ја приметио, далеко од тога да их нема још доста.

Гласајте за опцију ,,Нико од наведених" и у коментару додајте сами :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...