Саша Јанковић Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 АхА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 @@Саша Јанковић, хтео си нешто да кажеш пријатељу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 АхА Рече човек и уписа прву поруку на форуму... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Па мора полако да се почне, опрезно... Биљана and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Заиста бих волео да ми неко од ових који "лајкују и шерују" овај клип да ми одговоре... А сада мораћу и ово да кажем: Артемијеве присталице су солидно схватиле како се ради вирални маркетинг. Другим речима, користе обилато све погодности интернета да што више људи одвоје од СПЦ и одведу по којекаквим буџацима, "катакомбама" (замисли, катакомбе које се рекламирају на интернету, праве се видео клипови да се појасни како да се дође до "катакомбе"... која је то само увреда за свете мученике који су се крили у тајним катакомбама и животе своје давали). У овом случају су искористили личност Патријарха Павла (кога иначе не подносе, о коме пишу најгоре гадисти по својим групама и сајтовима и постављају његове слике како би показали да је он "саслуживао са католицима") у своје сврхе. То јасно показује овај видео јер на крају снимка се налази чувена њихова крилатица да је "Истина само једна- Владика Артемије). На тај начин желе да оне који нису баш утврђени у вери, а много је таквих, окрену против своје Цркве искористивши ову монахињу која стално има "виђења" и на тај начин давши вери оно што многи очекују- потребну дозу магије, комуникације са умрлима...).. Зато сам и поставио питања у мојој првој поруци на теми и чекам одговор. Има ли га? Зар Патријарх Павле није бар једном речју нагласио да ипак он НИМА ћерку како безочно лаже Жарко Гавлиловић, лични пријатељ и подржавалац Артемија, "грешног" Милоја & co? Да ли ови несрећници, ако су иоле верници, схватају шта овим праве или им је циљ да само што више људи окрену против своје Цркве? DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Интересантан коментар са нашег фејсбук профила ЖРУ: Ranije su angeli .koji su joj pokazali gde crkvu da gradi( bas na njenom imanju),jer je to metoh man.Studenice.Njene dve knjige,o njenim iskusenickim danima i borbi za "istinu",ali njenu,besmisleno je govoriti.Tuzno i ruzno je sto borci za "jedinu istinu",koriste mati Makrinu,i za saku pirinca kaljaju ono sveto u nama svima,Patrijarha Pavla.Ali ,mi moramo da budemo ljudi.a oni ?Pa kako zele! PRASTAJTE! Александрида, Драгана Милошевић and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Imala sam priliku da gledam Artemija na nekoj tv,sama njegova spoljasnost me odbila iz samog starta . A posle sam sam se frapirala kada sam saznala da moj episkop bio njegov ucenik. Ovi mediji kad zamese stvar da ih covek stavi u top .mislise. .mislise. .mislise. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 A ta tv stalno proziva vladiku Porfirija ,izgleda im stao na zulj :10900: :10900: :10900: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
školarac Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Imala sam priliku da gledam Artemija na nekoj tv,sama njegova spoljasnost me odbila iz samog starta . A posle sam sam se frapirala kada sam saznala da moj episkop bio njegov ucenik. Ovi mediji kad zamese stvar da ih covek stavi u top .mislise. .mislise. .mislise. pa i vl.Teodosije je bio njegov bivsi ucenik, sad ga Artemije proziva da je izdajnik itd. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Ево јавише преко интернет портала Васељенска Тв да је снимак скинут са јутуба услед притисака на ауторе клипа. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Zdrav razum izvršio pritisak,slava Bogu Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Интересантан коментар са нашег фејсбук профила ЖРУ: Ranije su angeli .koji su joj pokazali gde crkvu da gradi( bas na njenom imanju),jer je to metoh man.Studenice.Njene dve knjige,o njenim iskusenickim danima i borbi za "istinu",ali njenu,besmisleno je govoriti.Tuzno i ruzno je sto borci za "jedinu istinu",koriste mati Makrinu,i za saku pirinca kaljaju ono sveto u nama svima,Patrijarha Pavla.Ali ,mi moramo da budemo ljudi.a oni ?Pa kako zele! PRASTAJTE! Можда грешим али мени артемијевци делују разумније од те приче о српском цару који треба да се појави изнебуха , негде од русије и да немам појма шта уради не пише у књизи коју сам прочитао а и књига је класичан апокриф. Приде она прича о пећини која крије благо и коју чува ангел и у коју ће доћи цар да узме своју круну која је ту остала од немањића је јако добра али за децу предшколског узраста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KatarinaM Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Postovani, mozete li da mi prevedete (pisete) sta ova monahinja kaze o javljanju patrijarha Pavla? Imam ostecenje sluha 90%, pa sam guglovala i trazila tekst umesto klipa, nema ga nigde. Unapred zahvalna, Katarina. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 a i klip je sklonjen... može li nov link ili prepričano Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Уклоњен је клип после реакција људи... другим речима постављач клипа је изгледа схватио (дај Боже) да је то што је поставио потпуна будалаштина... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука