Crveni Baron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ja bih ga zatvorio sa Pussy Riot pa neka im daje podrsku.... a one neka mu pevaju da mu olaksaju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Baš me zanima šta bi bilo da je polio Mona Lizu u Luvru, ja mislim da bi ga direktor Luvra zadavio lično a na licu mjesta tamo sopstvenim rukama. Na policiju ne bi ni čekao, lud, nelud, baš bi ga briga bilo, izliječio bi on njega za svagda. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Željkobilbijske. Oooo pa ja sam rodonacelnik neke nove vere? E pa hvala , ne bih ja to kao ateisti pa u Sibir, ja bih ovakve slucajeve koji podrzavaju Pussy Riot na lecenje. Pa lepo da se pomogne pacijentima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ovde su počeli ateisti da provociraju itekako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ovde su počeli ateisti da provociraju itekako. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. RYLAH, Ратко :( and Александрида је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Ignjatije, Ne razumem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ma ne treba ga kaznjavati,sam je sebi najveca kazna. Anette је реаговао/ла на ово 1 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @Ignjatije, Ne razumem. Jednog dana kada prelistas ove poruke kazace ti se samo. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ovde su počeli ateisti da provociraju itekako. Slabost pokazuju... znas kako, ko gubi ima pravo da se ljuti ... Sta da se radi, videli ljudi da od ateizma nema selameta, samo katastrofa ... Velja94 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Треба га полити мастилом, неким које се тешко скида. Саша од Москве, w.a.mozart and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 A i bendovi su im nikakvi ...kao ove Pussy Riot... bljak... a jos zneru tebra kao grijeh ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Треба га полити мастилом, неким које се тешко скида. Ne, nego mu dati da naslika ikonu koju je upropastio. Kad vidi koliko se teze gradi nego rusi mozda se malo promeni. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 A i bendovi su im nikakvi ...kao ove Pussy Riot... bljak... a jos zneru tebra kao grijeh ... http://i47.tinypic.com/fc1o2p.jpg NIJE ZA SVAKOG DA GLEDA! eheeeej Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Bljak!!! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Fuj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука