Јелена М. Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Потребна ми је помоћ! Да ли неко зна где могу да пронађем овај акатист? NinaSavic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љупка Мијаиловић Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Христос се роди! Зна ли неко како и где могу да набавим акатист Светом Јефрему на српском, а може и оригинал на грчком, снашла бих се за превод!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љупка Мијаиловић Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Христос се роди! Зна ли неко да ми каже где могу да набавим акатист на српском, или оригинал на грчком (снашла бих се за превод)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Možda ima na sajtu man. Lepavina. Potraži tamo. Za štampano izdanje google... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љупка Мијаиловић Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 нема, али сам нашла грчки оригинал, па ће ми превести један брат! Ево, ако неком треба: Χαιρετισμοί στον Άγιο Εφραίμ τον Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργό Νέας Μάκρης Ποίημα Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου. - Askitikon WWW.ASKITIKON.EU Ἄγγελος ὥσπερ ἄλλος, οὐρανόθεν ἐπέστης, καί ἔδειξας ἠμίν τήν χάριν (ἐκ γ'), δί ἤς εὐφραίνεις πάντα πιστόν, Ὁσιομάρτυς... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љупка Мијаиловић Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 On 22.5.2019. at 20:33, Јелена М. рече Потребна ми је помоћ! Да ли неко зна где могу да пронађем овај акатист? а одакле вам ова слика? са ког сајта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 Full of Grace and Truth: Akathist to St. Ephraim of Nea Makri, the Righteous Martyr and Wonderworker FULL-OF-GRACE-AND-TRUTH.BLOGSPOT.COM Christ is risen! Truly He is risen! St. Ephraim of Nea Makri, the Great... Evo na engleskom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љупка Мијаиловић Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Да, знам, али одакле је слика оне књижице "АКАТИСТ СВЕТОМ ЈЕФРЕМУ НЕАМАКРИМЈСКОМ"??? Питање за Јелену М.... Треба нам свима на српском, очигледно! ;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука