grigorije22 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Evo ga sveze Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Александар Милојков and Velja94 је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Treba napraviti lek specijalno za njih. рецимо да нестану изненада са интернета Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Evo ga sveze Vladika i pop mu jedno te isto a velike su razlike. Vidi se koje zatucan i neobrazovan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Kakvi crni lekovi Velja94, Ignjatije and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Kakvi crni lekovi Mora da je Peđa heroin koristio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Evo ga sveze Ljudi njemu zaista nije lako. Zivi u svetu gde su 90% ljudi zatucani i ne razumeju ono sto on hoce da kaze. Zaista je zastrasujuce ziveti takav zivot. Pomolimo se za njega. zuti car је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Mora da je Peđa heroin koristio. Nije on je sportista, mozda malo doping i tako to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Opet je počeo da baljezga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 "Просто је застрашујуће колико глупих и затуцаних људи има." Е једном у животу да се сложим са њим! Александар Милојков and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Opet je počeo da baljezga. Чу "опет"? Па јел икада престајао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Чу "опет"? Па јел икада престајао? Nikada. Ali meni je smešno ko su njemu četiri Jahača apokalipse. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ja sam vam još pre par meseci dao izazov, da se molite da Peđa postane vernik, ali ništa od toga. Čudni su putevi Božiji. https://www.pouke.org...а/page__st__660 Ja bih to isto voleo ali to će biti teško, Peđa je okoreli ateista. Peđa će kad tad postati vernik to ne važi za njega nego za sve velike ateiste poput njega. Doktor Entoni Flu je šampiton ateizam rekao je da bog postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Na ovom forumu za razliku od foruma Ateisti Srbije ne vređa se niko a tamo na njihovom forumu se vređaju vernici. Haha... kad bi se gadjali trolejbusima Ako bih na jedno mesto skupio sve uvrede i omalovazavanja od strane prvenstveno administracije a zatim i ostqlih clanova bio bih banovan do 2028 godine zbog lascivnog jezika. (A i to se vec desavalo... ban zbog citiranja ruzne reci koju je napisao admin) Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ja sam vam još pre par meseci dao izazov, da se molite da Peđa postane vernik, ali ništa od toga. Čudni su putevi Božiji. https://www.pouke.org...а/page__st__660 Ма јок. Веће он добро доноси нашој вери овакав какав је од било ког верника. Он је наш, веровали или не. N.Petrovic and Malina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука