Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 E samo da je to jedini ateisticki forum gde se vredjaju vernici bilo bi dobro,ali nazalost nije tako. Ne znam sad tačno na kom snimku je ateista Andrija Šrek poreklom Mađar rekao da je predsednik saveta RRA pop što je banalno. Ateista Srbije je isto pop i vladika, gde je tu logika njima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ako je neko primetio da Stojadinović stalno piše po Twitteru, Facebooku i ostalo da treba da Patrijarh Irinej bude predsednik države Srbije. To je tipično nabijanje kompleksa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Mene boli uvo šta radi ko, ali mislim da je glupo da ljudi izabrani za te funkcije traže blagoslov od vladike za svoja prljava i nemoralna muljanja na pozicijama kojih su se jedva dočepali, i to isključivo iz svojih ličnih interesa; a sa druge strane mislim da bi tome trebalo da ulaže primedbe i druga strana, ljudi kao Ivan Cvetković i Aleksandar, jer ovde se crkvom kičerajski i populistički manipuliše iz najgorih razloga, i obratite pažnju koja sorta to čini. Ako ne smeta vama, ne smeta ni meni A ono čemu bih se zaista protivio je rasipanje mog novca na određene stvari, a koga su oni posetili - ne zanimaju me ni oni, ni to koga su posetili i zašto. Ћириличар and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Аман људи, пустите Стојадиновића да се бави својим "стваралаштвом". Нико други не може оцрнити атеисте тако као што он може. Зато - пустите га. Он ради за нашу ствар. Он је најбоља могућа антиреклама за атеизам. Ниједан философ, ниједан теолог, НИКО не може допринети таквом негативитету атеизма као што он може. Зато - пустите га. Све ће он сам да заврши. Ми треба само да гледамо и уживамо. Баба, Ћириличар, Иринеј and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Mene boli uvo šta radi ko, ali mislim da je glupo da ljudi izabrani za te funkcije traže blagoslov od vladike za svoja prljava i nemoralna muljanja na pozicijama kojih su se jedva dočepali, i to isključivo iz svojih ličnih interesa; a sa druge strane mislim da bi tome trebalo da ulaže primedbe i druga strana, ljudi kao Ivan Cvetković i Aleksandar, jer ovde se crkvom kičerajski i populistički manipuliše iz najgorih razloga, i obratite pažnju koja sorta to čini. Ја заиста не знам ни да су дотични били код владике, а још мање о чему су разговарали. Међутим, неки очигледно "знају" и детаље. То су неозбиљне конструкције, неозбиљних људи. По принципу "ишли су, вероватно сду тражили благослов и вероватно им је владика издавао задатке - сад ћемо да се огласимо саопштењем да је тако сигурно било." То је неозбиљно и ја не желим да о томе дискутујем јер сам озбиљан човек. Ignjatije and Velja94 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ја заиста не знам ни да су дотични били код владике, а још мање о чему су разговарали. Међутим, неки очигледно "знају" и детаље. То су неозбиљне конструкције, неозбиљних људи. По принципу "ишли су, вероватно сду тражили благослов и вероватно им је владика издавао задатке - сад ћемо да се огласимо саопштењем да је тако сигурно било." То је неозбиљно и ја не желим да о томе дискутујем јер сам озбиљан човек. Svako ima pravo da ode kod vladike. Zna se ko će prvi uvek da grakne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ми треба само да гледамо и уживамо. Upravo se spremam da napuckam kokice i da uzivam. Priroda ne daje takve ljude cesto, treba iskoristiti fenomen. Samo cekam kada ce i ovaj forum da bude tuzen zbog krsenja nekog zakona, a mozda podnesu zahtev i za menjanje Ustava, i tuze Tomu........ sta da rade kad ova drzava nikako da bude po njihovoj zamisli, e Cedo Cedo, nikako da postanes predsednik. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Nek idu na sud i mrka priča. Ишли су они и на суд, у вези верске наставе. Изгубили су. Али, то њима не значи ништа. Сад је "аргумент" - "судија није Бог и он може да погреши". Дакле, сви могу да погреше осим њих. И сви греше који не мисле као они. Они су мера свега и свачега. Суд над свим и свачим. Они ће да нас науче демократији и људским правима, тако што ће да нам објасне шта смемо а шта не смемо, где смемо а где не смемо - у стилу правог правцатог шеријата. Јасно је да су то људи са фашистичким умом и логиком, са тоталитарним менталним склопом, са неугасивом тежњом да свет око себе дисциплинују, да га усагласе са собом. Једном речју - патологија. То више нема везе са атеизмом или теизмом или са било каквом идејом или погледом на свет (јер ништа од овога није проблем). То је патологија. Конкретно, обучена у антитеизам - али ту уопште није важно што је то атеизам или антитеизам већ зато што је ПАТОЛОГИЈА, ојађени ум, ојађене мере вредности, патолошка намера. Ignjatije, Фарисеј and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Mnogo ste podcenili Peđu. Sam je sebe podcenio tim glupim i nelogicnim tuzbama. Ja uglavnom zastupam njegove stavove po internetu, ali na jedan malo uljudniji način - Peđanstvo, ali bez flamovanja. Vec sam te jednom bio pitao sta podrazumeva to tvoje "pedjanstvo" ? Gde su mu koreni i sta zastupa ? Odgovori u kratkim crtama, molim te. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ne znam sad tačno na kom snimku je ateista Andrija Šrek poreklom Mađar rekao da je predsednik saveta RRA pop što je banalno. Ateista Srbije je isto pop i vladika, gde je tu logika njima? Ti znaš tačno koje je Šrekovo poreklo? A sve i da znaš, kakve to ima veze sa bilo čim? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ti znaš tačno koje je Šrekovo poreklo? A sve i da znaš, kakve to ima veze sa bilo čim? Pa ima rekao je sam na jednom od video klipova Šrek ne može da bude srpsko prezime nikako. Njemu je otac Mađar kršteni katolik, majka mu je Srpkinja kršteni pravoslavac a on sam je rekao da nikada nisu hteli da ga krste i kada je odrastao shvatio je da Bog ne postoji tako on kaže. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Mnogo ste podcenili Peđu. Ja uglavnom zastupam njegove stavove po internetu, ali na jedan malo uljudniji način - Peđanstvo, ali bez flamovanja. Sve te njegove tužbe nisu vredne ničeg. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Pa ima rekao je sam na jednom od video klipova Šrek ne može da bude srpsko prezime nikako А какве то сад има везе са темом, заиста? Шовинизам (нећу да кажем национализам, јер је он за мене нешто позитивно) је исто тако патологија. Ако судиш - Мађар је и зато је то тако, онда си стварно у проблему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 А какве то сад има везе са темом, заиста? Шовинизам (нећу да кажем национализам, јер је он за мене нешто позитивно) је исто тако патологија. Ако судиш - Мађар је и зато је то тако, онда си стварно у проблему. Nisam šovinista samo sam rekao njegovo poreklo a to i sam Šrek kaže. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Sve te njegove tužbe nisu vredne ničeg. Јесте, вредне су. Пресуде Суда даће ветар у леђа легитимитету свега оног што они оспоравају. Дакле, те тужбе су добре за нас који другачије мислимо (да је верска настава ОК, да су свештеници у војсци ОК и сл.) Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука