Ћириличар Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 A znas li ti prijatelju da, posto Kosovo nije clanica UN-a i da Srbija odluci da napadne Kosovo, a da pretpostavimo da Nato ne intervenise, Albanci sa kosova bi mogli samo da kukaju kao sura pilad sto se tice medjunarodnog prava? Kosovo kao madjunarodni pravni subjekt ne postoji sa stanovista medjunarodnog prava dok ne postane clan UN-a. A to nece nikada postati. I nikada nece biti drzava i postojace samo dok ih ameri budu finansirali. I nikada nece imati mira niti ce mo im mi Srbi dati mira. Их, НАТО да не интервенише. Реци вуку да не једе овце... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Slabo si ti informisan. Rezolucija UN-a obavezuje sve clanice UN. Kada bi bilo kako ti kazes lako bi se srpska vojska vratila na Prokletije. Bitno je da si ti dobro informisan. I to bas EU i Nato a ne UN. Jer avioni su poletali sa aerodroma evropskih - EU drzava a ne Zaira i Angole. Nema potrebe da te podsecam na licemerje zivota i rada u Eu i istovremeno kritikovanje sarade RS sa istom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 О томе причам кроз целу тему. Ali zaboravljas jednu stvar. Da se Srbi nisu masovno iseljavali sa kosova i prodavali svoju imovinu sada bi imali 40 % glasova na kosovu i snage bi bile odmerene 40 : 60 a ne 99 : 1. Nije Nato kriv ( ne zapad ne Eu vec NATO ) sto hoce bazu na Kosovu. Krivi smo mi sto im nismo dali pa su nasli pogodnijeg partnera, a takodje smo krivi sto smo dozvolili tom partneru da prevlada pa smo sad apsolutno nemocni tamo. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Niz vaših poraza je izgleda beskrajan. Možda nešto da se menja? Сами смо криви, није крива ЕУ. Au Zvone, nije ti priča патриоцка, ti čak insistiraš da mi možemo biti odgovorni za ono što se nama dešava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 A amere ce ekonomski srediti Kinezi, Brazilci, indija ... i ove EU "saveznike". Pa ce izgubiti volju da brinu o arnautima. O kojima cemo mi Srbi preiuzeti brigu tada. Што се не прешалташ одма у Кину или Бразил да радиш пошто си толико сигуран да ће ЕУ пукне? Само би луд човек остао у економији за коју зна да ће да пукне. :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 A amere ce ekonomski srediti Kinezi, Brazilci, indija ... i ove EU "saveznike". Pa ce izgubiti volju da brinu o arnautima. O kojima cemo mi Srbi preiuzeti brigu tada. Užas. Znaš šta, polako počinjem da uviđam zašto neke stvari moraju biti onakve kakve jesu, pa bih hteo da se zahvalim na nenamernom prosvetljenju. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Au Zvone, nije ti priča патриоцка, ti čak insistiraš da mi možemo biti odgovorni za ono što se nama dešava... Где ли ми је то пало на памет... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Užas. Znaš šta, polako počinjem da uviđam zašto neke stvari moraju biti onakve kakve jesu, pa bih hteo da se zahvalim na nenamernom prosvetljenju. Naravno da cemo brinuti o njima. Kao i zadnjih 100 godina. Kao dobri domacini jer zive na Srpskoj zemlji. A sasvim drugi je problem tvoja mrznja prema srbiji pa "brigu" vidis kao "uzas". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Што се не прешалташ одма у Кину или Бразил да радиш пошто си толико сигуран да ће ЕУ пукне? Само би луд човек остао у економији за коју зна да ће да пукне. :Р Ti ne znas ... EU je vec pukla ... a ja ovde to gledam iz prvog reda .... grickam kokice i pijem Kvas .... udobno zavaljen ispred TV-a "Made in China". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Au Zvone, nije ti priča патриоцка, ti čak insistiraš da mi možemo biti odgovorni za ono što se nama dešava Хереза, бласфемија, шизма Звонкова непатриоцка!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 To se zove demokratija. Ne baš ono što ljuckopravaši prodaju u Srbiji.. Да знаш да сам вриснуо када сам је угледао...Па зар и овдје? Али, да...то је демократија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Naravno da cemo brinuti o njima. Kao i zadnjih 100 godina. Kao dobri domacini jer zive na Srpskoj zemlji. A sasvim drugi je problem tvoja mrznja prema srbiji pa "brigu" vidis kao "uzas". Управо си зазвучао као овај водитељ: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Свака част Немцима. Са њима су увек чисти рачуни и зна се на чему смо. Дошли људи, лепо и јавно набројали таксативно шта све треба и све је јасно као дан. Нема завлачења и муљања. Иако смо често били непријатељи са Немцима увек смо знали на чему смо, за разлику од разних лажних савезника и лцемерних пријатеља. Да смо којим случајем савезници са Немцима уверен сам да Србија не би имала бољега савезника. Grizzly Adams, Crveni Baron, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Свака част Немцима. Са њима су увек чисти рачуни и зна се на чему смо. Дошли људи, лепо и јавно набројали таксативно шта све треба и све је јасно као дан. Нема завлачења и муљања. Иако смо често били непријатељи са Немцима увек смо знали на чему смо, за разлику од разних лажних савезника и лцемерних пријатеља. Да смо којим случајем савезници са Немцима уверен сам да Србија не би имала бољега савезника. Не претеруј сад само због "Конрад Аденауер" .smesko. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 zuti car, Аурор, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука