Jump to content

Drang nach Osten:Нови понижавајући услови за Србију

Оцени ову тему

Желе Зека

Препоручена порука

Господар рата на овим просторима је пре свега "међународна заједница" оличена у разним ЕУФОРИМА и ЕУЛЕКСИМА,па ме занима какав рат може да се догоди без њиховог активног доприноса.

Господар рата УН, УН није ЕУ.

Ун су ти: Америка, Британија, Француска, Русија и Кина.

То што Србија нема контролу над покрајином заслуга је исте те Немачке која је Србију бомбардовала,претходно разваливши СФРЈ.

Опет бежање од одговорности. Није нас Немачка развалила сами смо се развалили. Не знам шта ти ту није јасно? Нису немци маскирани у Србе и Хрвате пуцали јени на друге него су сами пуцали једни на друге.

Као што се БиХ одржава као држава због интереса "међународне заједнице" тако је могла и Југа да се хтело.Али они су желели рат.

Могли су они да желе шта оће да ми међусобно нисмо желели.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Формално је и Република Српска дио БиХ, али функционишемо као држава-независно од Сарајева, са својом владом и полицијом и својим Уставом.

Драго ми је ,али је и Дејтон девастиран на нелегалан начин у режији САД и ЕУ.Драго ми је што због лобирања и одређених промена у геостратешком положају РС долази до амортизације тог притиска.Међутим,несрбима у РС хвала Богу нису одузета основна права као Србима на Космету,али се РС држи у БиХ а Косово се противно међународном праву одузело Србији.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Драго ми је ,али је и Дејтон девастиран на нелегалан начин у режији САД и ЕУ.Драго ми је што због лобирања и одређених промена у геостратешком положају РС долази до амортизације тог притиска.Међутим,несрбима у РС хвала Богу нису одузета основна права као Србима на Космету,али се РС држи у БиХ а Косово се противно међународном праву одузело Србији.

Ајде опет да ти поновим. Организација коју кривиш је УН.

Не знам шта ти ту није јасно?????? Све те одлуке доноси УН. Може сад да жели шта Хоће, русија и кина имају вето на сваку жељу САД-а или када само већ код тога немачке.

Подели на овим сајтовима

Ајде опет да ти поновим. Организација коју кривиш је УН.

Не знам шта ти ту није јасно?????? Све те одлуке доноси УН. Може сад да жели шта Хоће, русија и кина имају вето на сваку жељу САД-а или када само већ код тога немачке.

Ко је помињао УН.Међународна заједница под знацима навода је иронична синтагма и подразумева Запад.Не познајеш ситуацију и процесе,све пакете који су подразумевали измене Устава БиХ и деградацију РС под притиском је предлагао Запад,НАТО штаб је на пример врховни ауторитет за разграничење између ентитета а високи представник увек долази из ЕУ,сада је ту и специјални представник ЕУ.Наравно,захваљујући Русији пре свега РС се јако добро позиционирала последњих година и спречено је њено укидање и сада је она преузела иницијативу.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Ко је помињао УН.Међународна заједница под знацима навода је иронична синтагма и подразумева Запад.Не познајеш ситуацију и процесе,све пакете који су подразумевали измене Устава БиХ и деградацију РС под притиском је предлагао Запад,НАТО штаб је на пример врховни ауторитет за разграничење између ентитета а високи представник увек долази из ЕУ,сада је ту и специјални представник ЕУ.Наравно,захваљујући Русији пре свега РС се јако добро позиционирала последњих година и спречено је њено укидање и сада је она преузела иницијативу.

Ти си тај који га констатно игноришеш. Ваљда ти не иде уз идеологију, ја сам ти изнео више аргумената. Ни на један ми ниси одговорио него си искористио моју ружну реакцију да би побегао од чињеница и да би наставио своју причу.

Подели на овим сајтовима

Pozivati se na rez. 1244 je možda imalo smisla do 2008. i proglašenja nezavisnosti uz aminovanje međ. zajednice. Čim se to desilo, a pogotovu čim su najjače i najuticajnije države sveta priznale tu nezavisnost, rezolucija 1244 je postala običan WC papir i jasno je da je igra izgubljena. A sad što nas ovde zamajavaju da se mi "borimo i dalje za Kosovo" time što ćemo izdejstvovati zvezdice u fusnoti na levoj ili desnoj strani, to je već samo naš problem...

Подели на овим сајтовима

Pozivati se na rez. 1244 je možda imalo smisla do 2008. i proglašenja nezavisnosti uz aminovanje međ. zajednice. Čim se to desilo, a pogotovu čim su najjače i najuticajnije države sveta priznale tu nezavisnost, rezolucija 1244 je postala običan WC papir i jasno je da je igra izgubljena. A sad što nas ovde zamajavaju da se mi "borimo i dalje za Kosovo" time što ćemo izdejstvovati zvezdice u fusnoti na levoj ili desnoj strani, to je već samo naš problem...

Не заборави да та резолуција не обавезује појединачне државе осим Републике Србије, њене покрајне косова и УНа као организације. Не обавезује чланице УНа.

Другим речима ко када ти и пера потпишете уговор, тај уговор не обавезује мићу који ради са пером.

Подели на овим сајтовима

Ти си тај који га констатно игноришеш. Ваљда ти не иде уз идеологију, ја сам ти изнео више аргумената. Ни на један ми ниси одговорио него си искористио моју ружну реакцију да би побегао од чињеница и да би наставио своју причу.

Не,не...ја сам само одговорио на твоју причу о УН коју ја нисам споменуо.Затим сам ти објаснио зашто сам рекао да је Запад одговоран за притисак на РС,пошто си ти то оспорио.Значи одговарам врло педантно-реч на реч.Прочешљај још једном постове.

Подели на овим сајтовима

Косово има подршку Запада, Република Српска нема. Да имамо, оне кабине на граници са Србијом биле би одавно склоњене и премјештене у сред Сарајева.

Подели на овим сајтовима

Kako ne obavezuje kada je međunarodni ugovor i kada se i danas na nju pozivaju..))

A Kosovo je naša domovina, možda za sad daleko od nas, ali ipak naša je domovina. Albanci su migranti na Kosovu, tamo nemaju ništa, nijedan istorijski spomenik, apsolutno ništa.. Sve crkve su srpske, sve džamije su turske, nemaju ni kolibu a da je starija od pedeset godina ako i toga ima... Znači, naša je domovina, ali su je migranti napunili. I na ovu činjenicu moramo da pokazujemo. A kako ćemo sutra da rešimo situaciju, ovo ne znam; kada bi znao rekao bih Tadiću, Dačiću, Nikoliću i sve bi rešili.. Ali znam da svoje domovine ne smemo da se odreknemo. I onomad 41-e vodili smo borbu i nismo znali kako ćemo da je dobijemo i da li ćemo da dobijemo, ali znali smo da jedno ne smemo, naime da prihvatimo nacistički poredak. Postoje stvari koje nikad ni po koju cenu ne smemo da prihvatimo. A vas molim da ostanemo složni, jer jedino tako možemo da smanjimo pritisak na nas. Jer oni tamo ako vide da se jedni kolebaju, samo će jače da navale.

Драги, шта ти би? Нисам знао да си толки патриота :)

Подели на овим сајтовима

Не заборави да та резолуција не обавезује појединачне државе осим Републике Србије, њене покрајне косова и УНа као организације. Не обавезује чланице УНа.

Другим речима ко када ти и пера потпишете уговор, тај уговор не обавезује мићу који ради са пером.

Slabo si ti informisan.

Rezolucija UN-a obavezuje sve clanice UN. Kada bi bilo kako ti kazes lako bi se srpska vojska vratila na Prokletije.

Medjutim "gospodari rata " Nato i EU ( a ne UN kako tvrdis ) to ne bi dozvolili vec bi nelegalno - bez rezolucije UN.-a napali Srbiju sto su vec jednom ( ustvari 3-4 puta u proslom veku ) i ucinili.

I to bas EU i Nato a ne UN. Jer avioni su poletali sa aerodroma evropskih - EU drzava a ne Zaira i Angole.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A Kosovo je naša domovina, možda za sad daleko od nas, ali ipak naša je domovina. Albanci su migranti na Kosovu,

Била је Мезија некада домовина Илира, Келта и осталих народа, па више није. Била је наша домовина, Бојка, Бијела Србија, између Франачке краљевине и Чешке, ал' више није. И ми смо досељеници на Балкан. Прича о земљи, тачније о паћењу због земље на којој не живиш, коју не обрађујеш и на којој је сада неко други је смијешна, типично балканска. Једино око чега вриејди причати је очување споменика, цркава и манастира доље који су и даље наши. Земља је шиптарска...помиримо се са тим. Зар није важнији род, народ него парче обичне земље?

"Али Косово није обична земља! То је наша светиња!"

Косово јесте обична земља. Оне цркве, манастири и споменици су светиње, и наше сјећање на једну битку која је постала симбол нашега страдања за слободу.

Тој слободи смо најљепше пјевали док је нисмо имали, а када смо је добили, шта урадисмо са ње? Убисмо се међусобно око странака, око земље, око "наших" и "њихових", "патриЈота" и "издајничких шпијунчина". Ееее, Србине, Србине, идиоте мој вољени који пратиш слијепце на власти. Умјесто да поставиш некога ко је реалан, ти убијаш таквога и пљујеш га послије смрти. Ееее, Арчибалде, Домановићу...бијасте ви у праву.

Подели на овим сајтовима

A znas li ti prijatelju da, posto Kosovo nije clanica UN-a i da Srbija odluci da napadne Kosovo, a da pretpostavimo da Nato ne intervenise, Albanci sa kosova bi mogli samo da kukaju kao sura pilad sto se tice medjunarodnog prava? Kosovo kao madjunarodni pravni subjekt ne postoji sa stanovista medjunarodnog prava dok ne postane clan UN-a. A to nece nikada postati. I nikada nece biti drzava i postojace samo dok ih ameri budu finansirali. I nikada nece imati mira niti cemo im mi Srbi dati mira.

A amere ce ekonomski srediti Kinezi, Brazilci, indija ... i ove EU "saveznike". Pa ce izgubiti volju da brinu o arnautima. O kojima cemo mi Srbi preiuzeti brigu tada.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Косово има подршку Запада, Република Српска нема. Да имамо, оне кабине на граници са Србијом биле би одавно склоњене и премјештене у сред Сарајева.

О томе причам кроз целу тему.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...