Juan Valdez Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Више се не пита Брисел. Берлин се пита... Ако мене питаш, то је мање зло. Ћириличар and Golub је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 То је једини услов који је да кажем нешто негативније и понижавајуће. У осталим нема ништа понижавајуће осим ако ниси будала. И не траже да се укину Српске Институције, већ паралелене. Разлика је велика. Но, у сваком случају то је услов који по мени не треба испунити, али ми је крајње јадно то хејтовање европске уније када од сваког миша праве слона. Смешно ми је .... Шта си се успалио, да ти нисам ЕУропску душу дотакао??? Контраш био, контраш остао. Какве паралелне??? Шиптарске??? Њих треба укинути свакако. Е мој Јури... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Друже сине брате тебра. ДА их не питају услов би био признавање Косова. Услов ће бити признавање Косова! Живи били, па видели... Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Шта си се успалио, да ти нисам ЕУропску душу дотакао??? Контраш био, контраш остао. Какве паралелне??? Шиптарске??? Њих треба укинути свакако. Шиптарске реално гледано имају већи легитимитет свидело се теби или не. А шта си ми дотакао? Пут ка бољем животу. И мом и твом. Glavni spoljnotrgovinski partneri Srbije u 2012:izvoz - Nemačka, BiH, Italija, Rumunija, Crna Gora uvoz - Nemačka, Rusija, Italija, Kina, Mađarska oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ако мене питаш, то је мање зло. Свакако. Као што би по Србе било много мање зло да смо послушали кнеза Павла, ономад, а не хрвата Броза... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Шиптарске реално гледано имају већи легитимитет свидело се теби или не. А шта си ми дотакао? Пут ка бољем животу. И мом и твом. Пут ка бољем животу??? Е мој ти, јадан ли си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Па људи моји, зар ви стварно мислите да је њих брига шта ми ту "признајемо" или "не признајемо"? Чињеница је да ми ту не можемо ама баш ништа. Признавали, не признавали исто нам дође. Немце и остале на западу уопште није брига шта ми "признајемо". То је само услов ако желимо у ЕУ, јер они у ЕУ не желе државе које немају контролу над својом територијом и тиме потенцијално представљају опасност за сукобе итд. Да се ми не гурамо свим силама у ЕУ, баш би њих болело лево уво шта ми "признајемо"... Дајте бре да се пробудимо већ једном и погледамо реалност онако како јесте. Докле више та ирационалност и фантазије. Милан Ракић, Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Услов ће бити признавање Косова! Живи били, па видели... Неће нити може док све земље еу не признају косово. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Па људи моји, зар ви стварно мислите да је њих брига шта ми ту "признајемо" или "не признајемо"? Jeste ih briga jer u suprotnom nebi vrsili pritisak u vezi priznanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 То је једини услов који је да кажем нешто негативније и понижавајуће. У осталим нема ништа понижавајуће осим ако ниси будала. И не траже да се укину Српске Институције, већ паралелене. Разлика је велика. Но, у сваком случају то је услов који по мени не треба испунити, али ми је крајње јадно то хејтовање европске уније када од сваког миша праве слона. Смешно ми је .... Љубим те! Има разумних људи ипак! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Дајте бре да се пробудимо већ једном и погледамо реалност онако како јесте. Докле више та ирационалност и фантазије. Ђинђић је о томе причао али џаба. Он је данас и даље страни плаћеник, домаћи издајник, непријатељ Србије. Ево скоро причао кажу кад је ђинђић причао да треба да бомбардују србију причају људи, занимљиво како ја то НИГДЕ НИСАМ НАШАО НИГДЕ НИСАМ ЧУО а сви који причају су то чули само нико не може НИГДЕ да ми пронађе доказ да је то икад игде изречено. bora, Аурор, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Jeste ih briga jer u suprotnom nebi vrsili pritisak u vezi priznanja Не врше они никакав "притисак". Ми вршимо притисак да нас приме у ЕУ, а они постављају услове. Читај наслов: Sedam uslova Nemačke za početak pregovora Srbije sa EU ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Пут ка бољем животу??? Е мој ти, јадан ли си. Ти си јадан, јер олигледно одбијаш да размислиш реално. Главни економски партнери, стварачи послова, куповци од нас су ЕВРОПЉАНИ. Првенствено НЕМЦИ. Не Руси, не Кинези него Европљани. Ко тргује са тобом ствара ти посао, ствара ти храну, ствара ти хлеб. Просто као пасуљ. Од тога ти зависи квалитет живота, животни стандард, могућност да испуниш своје снове, своје циљеве, да одгајаш своју децу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 @Mladen Milosavljevic Нико није рекао да су сви ови услови катастрофални,али су неки од њих једнаки деструкцији нашег националног интереса и општег добра и зато мора бити сагледан цео контекст ових условљавање. Стрељања заробљених војника Армије БиХ и њихово страдање током пробоја према Тузли за сваког ко зна макар дефиницију тог феномена, није геноцид већ свакако злочин,али Бундестаг захтева прекид било каквих расправа о стварној истини,а истицањем сребреничког злочина из јула 1995 и само једне и то лажне интерпретације ратних збивања, понижавају се жртве других националности ,пре свега српске.С друге стране,злочиначка власт у Приштини се награђује престанком "надгледања" независности "Републике Косово". Не знам како у нашој земљи могу да постоје паралелне институције које функционишу у складу са Уставом Републике Србије. Уговорни "добросуседски односи с Косовом" су ништа друго до захтев за признањем Косова или бар одлучујући степеник у том процесу,барем из њиховог угла.Наравно,с обавезном дозом понижења Србије којој се не нуди ништа барем као компензација или ако ништа друго ,онда као знак уважавања Србије као стране или формалног партнера. Итд. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука