Драгана Милошевић Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 EU ce se raspasti dok mi udjemo zato bi nam bolje bilo da ne ispunjavamo uslove. Kakav bre bolji zivot, sta se desava sa Grcima? Mislim da oni ne zele pravoslavce. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Не врше они никакав "притисак". Ми вршимо притисак да нас приме у ЕУ, а они постављају услове. Читај наслов To je zvanicno nezvanicno sigurno postoje diplomatski pritsci za priznanjem. : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ти си јадан, јер олигледно одбијаш да размислиш реално. Главни економски партнери, стварачи послова, куповци од нас су ЕВРОПЉАНИ. Првенствено НЕМЦИ. Не Руси, не Кинези него Европљани. Ко тргује са тобом ствара ти посао, ствара ти храну, ствара ти хлеб. Просто као пасуљ. И шта си тиме добио, џабе ти трговина када те неће. Зашто је држава у минусу, зар није 12 година ДС био на власти? Где су те паре од немачке? Ок, признаћемо републико Косово, шта онда, социјала ће бити 750 евра? Плата 2000? Хоће, али само у твојој глави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Свако ко озбиљно прати процесе на политичкој и другој сцени ЕУ,добро зна да од учлањења Србије у ЕУ нема ништа.Зато њима и одговара влада СНС-а који остаје при дискурсу "европеизације" али без стварног померања према ЕУ у условима када Немачка покушава да консолидује ЕУ као свој пројекат. А чак и када би то чланство било изгледно,оно подразумева низ оваквих деструктивних улова који се морају испунити,тако да Србији тамо није место. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 "Приступање ЕУ" ти је одприлике исто као и "одбрана Косова". И једно и друго је ствар далеке будућности. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Да ми је неко 1977.године рекао да ће да се распадне Југославија, рекао бих му да је луд... (или бар да му ноге смрде Али кад ми неко каже да ће се распасти евРОПСКА унија, или да неће бити оваква каква је сада, верујем му... Стога, мислим да не треба срљати ни у какву унију, али треба се трудити и уредити Србију, направити од ње тако добру државу, да и ''Косовари'' пожеле да буду део такве државе... Ћириличар, Manolis and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Да ми је неко 1977.године рекао да ће да се распадне Југославија, рекао бих му да је луд... (или бар да му ноге смрде Али кад ми неко каже да ће се распасти евРОПСКА унија, или да неће бити оваква каква је сада, верујем му... Стога, мислим да не треба срљати ни у какву унију, али треба се трудити и уредити Србију, направити од ње тако добру државу, да и ''Косовари'' пожеле да буду део такве државе... а до тад нигде не ићи и ништа не признавати... Е браво Голубе! То треба направити. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Нешто ки Швајцарска Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Да, јер сва ова додворавања ЕУ или Русији, Кацину или Путину су понижавајућа... Србине засучи рукаве, усе и у своје кљусе, поштено, одговорно, са љубављу... и видећеш како прегаоцу у Бог даје махове... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 "Приступање ЕУ" ти је одприлике исто као и "одбрана Косова". И једно и друго је ствар далеке будућности. Али ако одустанеш од те одбране признањем Косова,те одбране неће бити ни у далекој будућности највероватније.Осим тога то би значило стваљање наше земље непријатељима "на извол'те" у сваком смислу. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Али ако одустанеш од те одбране признањем Косова,те одбране неће бити ни у далекој будућности највероватније.Осим тога то би значило стваљање наше земље непријатељима "на извол'те" у сваком смислу. Знаш како, није ни то сасвим тачно. Та "одбрана у далекој будућности" своди се на две могућности. Прва, да Срби постану већина на Косову и одлуче да се придруже Србији. Друга, да - не дај Боже - опет дође до неког рата и "освајања територија" уз промену граница. У оба случаја апсолутно никакве везе нема шта смо ми претходно "признали" или "нисмо признали". Ми тренутно морамо да прихватимо реалну ситуацију на терену и поступамо у складу са тим. Немамо контролу над Косовом, оно има своје институције које су од нас "независне" и не можемо ништа ту да променимо. Тачка. То је реалност, свиђала се она мени или не (а не свиђа ми се). Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ми Срби имамо сјајан пример како требамо да радимо и како траба да се понашамо, а то је: млади Новак Ђоковић. Кад само 50% Срба буде слично њему, већ тада ће почети да тече мед и млеко... па ће и тврдокорни Албанац испод Ибра пожелети да пријатељује са таквим Србином... Сваки други, а нарочито насилни, начин је поновна пропаст за Србе и Србију... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Знаш како, није ни то сасвим тачно. Та "одбрана у далекој будућности" своди се на две могућности. Прва, да Срби постану већина на Косову и одлуче да се придруже Србији. Друга, да - не дај Боже - опет дође до неког рата и "освајања територија" уз промену граница. У оба случаја апсолутно никакве везе нема шта смо ми претходно "признали" или "нисмо признали". Ми тренутно морамо да прихватимо реалну ситуацију на терену и поступамо у складу са тим. Немамо контролу над Косовом, оно има своје институције које су од нас "независне" и не можемо ништа ту да променимо. Тачка. То је реалност, свиђала се она мени или не (а не свиђа ми се). Имали смо па имамо и још увек власт на северу Косова па нам се то одузима а то није изолован случај.Али онда јасно рецимо шта је циљ ЕУ односно Немачке када је у питању Србија,а не да су то наши партнери и да идемо у ЕУ да би уредили здравство и сличне приче. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ма немамо власт ни на северу. Може ли наша полиција да тамо уђе и спроведе неку судску одлуку? Не може. Имамо само тај народ тамо који се жртвује без неког конкретног циља... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ма немамо власт ни на северу. Може ли наша полиција да тамо уђе и спроведе неку судску одлуку? Не може. Имамо само тај народ тамо који се жртвује без неког конкретног циља... Питање је зашто немамо,тј. због кога?Улога ЕУ је ту,нажалост,незаобилазна.Они су великим делом одговорни за страдање нашег народа на Космету. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука