Jump to content

Američki ambasador u Libiji ubijen u neredima zbog filma u kom se vređa Muhamed

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Cudo jedno kako na osnovu tri recenice svi mogu da naprave psiholoski profil nekoga.

Ако циљаш на мене ти и одређена господа овде - ко о чему ви о завери американаца и папе против Србије. Мржња према истима вам на уши излази.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347462144' post='708499]

@@nedeljko, брате наш залутали, поента је да радовати се туђој несрећи је као учествовати у њој.

Не знам ко је залутао на теми која гласи " Američki ambasador u Libiji ubijen u neredima zbog film u kom se vređa Muhamed " - са својом анализом народа коме и сам припада. Може посебна тема- " Гомила неморалних Срба " .............- па да полемишемо. Ово што брат Ивица ради је класично спамовање у чему му ти несебично помажеш. Да је било, да има, и да ће бити оних који ће се радовати туђој несрећи - ништа ново. Не бих да тражим поенту из реченице која почиње са " виђењем " гомиле неморалних Срба............

Подели на овим сајтовима

Не знам ко је залутао на теми која гласи " Američki ambasador u Libiji ubijen u neredima zbog film u kom se vređa Muhamed " - са својом анализом народа коме и сам припада. Може посебна тема- " Гомила неморалних Срба " .............- па да полемишемо. Ово што брат Ивица ради је класично спамовање у чему му ти несебично помажеш. Да је било, да има, и да ће бити оних који ће се радовати туђој несрећи - ништа ново. Не бих да тражим поенту из реченице која почиње са " виђењем " гомиле неморалних Срба............

А шта оћеш да кажеш брате Недељко, да брат Ивица није у праву када каже да има гомиле таквих?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Неки мисле да је родољубље у томе да не помињеш грешке у свом народу и не критикујеш никог "свог".

А родољубље је управо супротно од тога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ајде што муслимани неће осудити, од њих и не очекујем превише. Али кад видим ову гомилу неморалних Срба који што се радују, мука ме ухвати. Срамота ме је што сам рођен с њима у истој држави и што припадамо истој биолошкој врсти.

Citas li nekada komentare npr. na Blicu? Sa sve bilansom pluseva i minuseva...

Kako se ovde misli... Horor.

Измењено од Auror
Подели на овим сајтовима

Руља је руља, ономад су дивљачки убили Гадафија, а сада и Американца који их је ослободио од Гадафија...

Како сејеш, тако ћеш и да жањеш...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Неки мисле да је родољубље у томе да не помињеш грешке у свом народу и не критикујеш никог "свог".

;)

zD4C2.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Nisi u potpunosti u pravu... i to je proizvod ljubavi prema otadžbini... samo malo "isčašene" ljubavi... kao što neki roditelji iz ljubavi prema svom detetu smatraju da im je dete najbolje, najpametnije, bezgrešno, kako su uvek drugi krivi za njegove neuspehe i kad dete nešto pogreši ljute se na onog ko na grešku ukaže a ne na dete... i takvi roditelji/patriJote vole svoje dete/otadžbinu... samo su efekti njihove ljubavi uglavnom katastrofalni...

Srbiju volim jer je moja... volim je ne zato što mislim da je sjajna, već uprkos svim njenim manama i nedostacima... i uvek ću kritikovati te mane želeći da se Srbija popravi... a voleću je i ako se ne poprave... te mi je samo smešno kad mi zbog takve kritike, nedostatak ljubavi prema Srbiji spočitavaju oni koji ne mogu da je vole takvu kakva jeste, već moraju da izmaštaju neku sjajnu i bezgrešnu Srbiju i da vole zemlju koja zapravo postoji samo u njihovim glavama...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...