Jump to content

Поклањам књиге из езотерије

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Ти си Милосављевићу баш навалио са езотеријом и то овде.Кроули је био луд и опседнут. Нема ничег доброг код њега,и каже се Христос и то само у номинативу једнине.Милосављевићу само шириш заразу.Људи са ЖРУ молим вас не узимајте болесничке књиге из езотеријине колекције.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 125
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 1. 11. 2012. at 20:55, свештеник Александар рече
Милосављевићу само шириш заразу.Људи са ЖРУ молим вас не узимајте болесничке књиге из езотеријине колекције.

Oče zar nije bolje da te knjige uzme neki teolog pročita ih, napiše nekolika teksta protiv tih smiješnih učenje, i time izvuče neke koji su zaglibili u okultizam?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  On 1. 11. 2012. at 20:55, свештеник Александар рече

Ти си Милосављевићу баш навалио са езотеријом и то овде.Кроули је био луд и опседнут. Нема ничег доброг код њега,и каже се Христос и то само у номинативу једнине.Милосављевићу само шириш заразу.Људи са ЖРУ молим вас не узимајте болесничке књиге из езотеријине колекције.

Како мислиш да неко зна ишта о Кроулију ако не прочита шта је Кроули писао? Читао сам толико глупаве књиге о сектама где се јасно види да писци појма немају шта ти секташи пишу. Не ширим ја никакву заразу, ширим информације.

On 1. 11. 2012. at 21:01, Gandalf Sivi рече

Oče zar nije bolje da te knjige uzme neki teolog pročita ih, napiše nekolika teksta protiv tih smiješnih učenje, i time izvuče neke koji su zaglibili u okultizam?

Управо, моја поента. Зато их и дајем овде баш на поклон. Не бих дао неком ко је млађи или неком ко није чврст у вери и ко може да наседне на неке од тих глупости.

Ако неће нико овде, ја их продајем по 50 динара комад првом уличном продавцу књига. Па нека буде са њима шта је Божја воља. Али би ми било много драже ово што си ти написао.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2012. at 15:55, Милосављевић рече
Управо, моја поента. Зато их и дајем овде баш на поклон. Не бих дао неком ко је млађи или неком ко није чврст у вери и ко може да наседне на неке од тих глупости.

e jbg, znaci meni nista :)

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2012. at 16:09, petar m рече

e jbg, znaci meni nista :)

Ти си довољно искусан, теби могу да их дам иако си млађи. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...