Милан Меденица :) Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 ја сам добрих 10 кила књига спалио и фино се огрејах, не сматрам и даље да би икад икоме биле на корист. лепо је упознати се, ал такво знање је већином јалово и бљутаво, под условом да си Божја громада послата да се бори против таквог отпадништва. само бих таквима дао те књиге, знајући да никад неће стићи у погрешне руке јер познајем свест таквих људи, као и оних покајаних који су били у сектама или таквим друштвима. не потенцирам понашање које сам испољио према свему томе, ал сматрам да неке ствари нису за нормалне људе и да је такав флерт опасан. Јефимија Крунић, Дијана. and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 10. 9. 2012. at 23:49, Mladen Milosavljevic рече Боље овде да их дам школованим теолозима или упућеним људима који би то искористили у неке квалитетне сврхе. Njima da, ali ovako javno...... kao da delis drogu.... i to besplatno JESSY and Bigica је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Knjige iz moje biblioteke koje pripadaju ezoteriji (moje astrološke i ćaletove o raznim alternativnim učenjima) su bezbedno pohranjene u podrumu. Ni ja nisam da se poklanjaju, šta znaš dokle mogu da stignu... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 2:24, Josip Bibić рече Ja i Ignjatije otvorimo grupu: "Klub ljubitelja inkvizicije", hahahaha. Mladen, Aquilius Cratus, Protagoras, Auror., sqny i ostali mogu biti tamo oponentima. Veliki inkvizitor A ko ce biti duzan da obezbedi drva za to silno spaljivanje ? Mene nesto ledja bole. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 9:11, DankaM рече Knjige iz moje biblioteke koje pripadaju ezoteriji (moje astrološke i ćaletove o raznim alternativnim učenjima) su bezbedno pohranjene u podrumu. Ni ja nisam da se poklanjaju, šta znaš dokle mogu da stignu.. Ja sam svoje spalio, ali imam one koje nisu moje i njih sam odlozio na stranu. Mnogo su uverljive, sa "naucnim" objasnjenjima i prakticnim uputstvima za rad bez gotovo ikakve mistifikacije i bajki. Steta sto nisam stigao do Astralne projekcije...... zeznu me ova vera, inace bih obisao ceo svet i univerzum... a mozda i procaskao sa Kroulijem i Teslom...... dok me tako prosvetljenog ne strpaju kod Laze :laugh: emilija је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 9:26, Ignjatije рече dok me tako prosvetljenog ne strpaju kod Laze Pa, bilo je i ovoga; znam za nekoliko slučajeva koji su baš zbog "eksperimentisanja" ovog tipa zaista imali psihotična iskustva ili epizode.Zato i smatram da je bolje staviti takvo "znanje" pod ključ. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 1:08, Mladen Milosavljevic рече Например не видим зашто бих спалио Магику од Кроулија у ком се Христ назива једним од три највећа човека и духовних вођа (поред Буде и Мухамеда). Upravo zato. Za jednog mladog coveka najopasnije knjige su one u kojima je smrtonosni otrov pomesan sa medom. -Владимир-, Bigica, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 10:45, Веља рече Upravo zato. Za jednog mladog coveka najopasnije knjige su one u kojima je smrtonosni otrov pomesan sa medom. управо тако, што каже свети владика Николај: Кад би ти понудили златан пехар са најбољим вином на свету и рекли: Пиј, но знај, да је на дну шкорпија - да ли би пио? У сваком пехару сласти земаљске налази се на дну шкорпија. И уз то, нажалост, пехари су ови тако плитки, да је шкорпија увек близу усана. слатко је знање, ал жалац је ту. Bigica, Ignjatije and DankaM је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 9:13, Ignjatije рече A ko ce biti duzan da obezbedi drva za to silno spaljivanje ? Mene nesto ledja bole. To oni, ti oponenti, svi su mladenci, neiskorišteni još, puni energije, Mladen, taj se čak tako i zove, hahahaha. Nek treniraju mlađoši, trebaće da znaju to sa drvima, bez muke nema nauke, a bez drva ni inkvizicije, hahahaha! Stipani dreva E ovako ima da se vrte ko podmazana munja, tako se to radi. greengrin Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 A kad savladaju mladenci sjekiru idu onda na advanced kurs, glavno se naučit s bičem i lasom, bude trebalo znat lovit i kažnjavat grešnike i heretike: Kondiční rytmické bičování - pro začátečníky Jak se nejrychleji dostat po zimě do kondice a formy..... a nebo se alespoň efektivně zmrzačit Kako si najbrže poslije zime nabit formu i kondiciju ili se barem efektivno osakatit. Strazek 2009 Práce s bičem. Mistrovství. Házení nožem, vrh tomahawkem. Sekera Sbor Dobrovolnych Hospodskych Povaleću Zbor Dobrovoljnih Kafanskih Lezilebovića Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 1:33, Josip Bibić рече Evo ovdje je jedna krasna slika kako se to radilo u srednjem vijeku, taj srednji vijek je bio baš neusporedivo zabavniji od ovog doba danas. Brate Josipe, bila su to dobra vremena Kamo sreće da se ovakav prizor može vidjeti i danas na gradskim trgovima :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 11:18, Gandalf Sivi рече Brate Josipe, bila su to dobra vremena Kamo sreće da se ovakav prizor može vidjeti i danas na gradskim trgovima :bla: Super bi to bilo, al sumnjam da bi nam to dozvolili, Danas su ljudi postali previše gadljivi i osjetljivi, razmekšali se totalno, svi su ko puding. Nisu u stanju ni da vide jedno obično i sasvim normalno javno bičevanje a kamo li šta drugo, svima je najednom zlo i povraćali bi. Al recimo za stub srama bi interes bio a to veliki, naročito tada kad na njemu budu kažnjavane mlade javne grešnice. 0102_laugh Umělecká agentura Pranýř Art agency Pranýř - 15.století Promo video Umělecké agentury Pranýř - Období gotiky v jedné temné krčmě... Umělecká agentura Pranýř Art agency Pranýř proces se zlodějem Umělecká agentura Pranýř Art agency Pranýř Pekař Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Mogu li se reciklirati te knjige? gringrin Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 On 11. 9. 2012. at 12:05, Sophrosyne рече Mogu li se reciklirati te knjige? Da, odma u pravoslavne Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 blagoslovena transformacija. Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука