Jump to content

Поклањам књиге из езотерије

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

ја сам добрих 10 кила књига спалио и фино се огрејах, не сматрам и даље да би икад икоме биле на корист.

лепо је упознати се, ал такво знање је већином јалово и бљутаво, под условом да си Божја громада послата да се бори против таквог отпадништва.

само бих таквима дао те књиге, знајући да никад неће стићи у погрешне руке јер познајем свест таквих људи, као и оних покајаних који су били у сектама или таквим друштвима.

не потенцирам понашање које сам испољио према свему томе, ал сматрам да неке ствари нису за нормалне људе и да је такав флерт опасан.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 125
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 10. 9. 2012. at 23:49, Mladen Milosavljevic рече
Боље овде да их дам школованим теолозима или упућеним људима који би то искористили у неке квалитетне сврхе.

Njima da, ali ovako javno...... kao da delis drogu.... i to besplatno ;)

Подели на овим сајтовима

Knjige iz moje biblioteke koje pripadaju ezoteriji (moje astrološke i ćaletove o raznim alternativnim učenjima) su bezbedno pohranjene u podrumu. Ni ja nisam da se poklanjaju, šta znaš dokle mogu da stignu...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 2:24, Josip Bibić рече
Ja i Ignjatije otvorimo grupu: "Klub ljubitelja inkvizicije", hahahaha. Mladen, Aquilius Cratus, Protagoras, Auror., sqny i ostali mogu biti tamo oponentima. Veliki inkvizitor

A ko ce biti duzan da obezbedi drva za to silno spaljivanje ? Mene nesto ledja bole.

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 9:11, DankaM рече
Knjige iz moje biblioteke koje pripadaju ezoteriji (moje astrološke i ćaletove o raznim alternativnim učenjima) su bezbedno pohranjene u podrumu. Ni ja nisam da se poklanjaju, šta znaš dokle mogu da stignu..

Ja sam svoje spalio, ali imam one koje nisu moje i njih sam odlozio na stranu.

Mnogo su uverljive, sa "naucnim" objasnjenjima i prakticnim uputstvima za rad bez gotovo ikakve mistifikacije i bajki. Steta sto nisam stigao do Astralne projekcije...... zeznu me ova vera, inace bih obisao ceo svet i univerzum... a mozda i procaskao sa Kroulijem i Teslom...... dok me tako prosvetljenog ne strpaju kod Laze :laugh:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 9:26, Ignjatije рече
dok me tako prosvetljenog ne strpaju kod Laze

Pa, bilo je i ovoga; znam za nekoliko slučajeva koji su baš zbog "eksperimentisanja" ovog tipa zaista imali psihotična iskustva ili epizode.Zato i smatram da je bolje staviti takvo "znanje" pod ključ.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 1:08, Mladen Milosavljevic рече

Например не видим зашто бих спалио Магику од Кроулија у ком се Христ назива једним од три највећа човека и духовних вођа (поред Буде и Мухамеда).

Upravo zato. Za jednog mladog coveka najopasnije knjige su one u kojima je smrtonosni otrov pomesan sa medom.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 10:45, Веља рече

Upravo zato. Za jednog mladog coveka najopasnije knjige su one u kojima je smrtonosni otrov pomesan sa medom.

управо тако, што каже свети владика Николај:

Кад би ти понудили златан пехар са најбољим вином на свету и рекли: Пиј, но знај, да је на дну шкорпија - да ли би пио?

У сваком пехару сласти земаљске налази се на дну шкорпија. И уз то, нажалост, пехари су ови тако плитки, да је шкорпија увек близу усана.

слатко је знање, ал жалац је ту.

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 9:13, Ignjatije рече

A ko ce biti duzan da obezbedi drva za to silno spaljivanje ? Mene nesto ledja bole.

To oni, ti oponenti, svi su mladenci, neiskorišteni još,

puni energije, Mladen, taj se čak tako i zove, hahahaha.

Nek treniraju mlađoši, trebaće da znaju to sa drvima,

bez muke nema nauke, a bez drva ni inkvizicije, hahahaha!

Stipani dreva

E ovako ima da se vrte ko podmazana munja, tako se to radi.

greengrin

Подели на овим сајтовима

A kad savladaju mladenci sjekiru idu onda na advanced kurs, glavno

se naučit s bičem i lasom, bude trebalo znat lovit i kažnjavat grešnike i heretike:

Kondiční rytmické bičování - pro začátečníky :)

Jak se nejrychleji dostat po zimě do kondice a formy.....

a nebo se alespoň efektivně zmrzačit :)

Kako si najbrže poslije zime nabit formu i kondiciju

ili se barem efektivno osakatit. :)

Strazek 2009

Práce s bičem. Mistrovství. Házení nožem, vrh tomahawkem.

Sekera

Sbor Dobrovolnych Hospodskych Povaleću

Zbor Dobrovoljnih Kafanskih Lezilebovića

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 1:33, Josip Bibić рече
Evo ovdje je jedna krasna slika kako se to radilo u srednjem vijeku, taj srednji vijek je bio baš neusporedivo zabavniji od ovog doba danas.

Brate Josipe, bila su to dobra vremena :) Kamo sreće da se ovakav prizor može vidjeti i danas na gradskim trgovima :bla: I59139.jpg

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2012. at 11:18, Gandalf Sivi рече

Brate Josipe, bila su to dobra vremena :) Kamo sreće da se ovakav prizor može vidjeti i danas na gradskim trgovima :bla:

Super bi to bilo, al sumnjam da bi nam to dozvolili, Danas su ljudi postali previše gadljivi i osjetljivi, razmekšali se totalno, svi su ko puding. Nisu u stanju ni da vide jedno obično i sasvim normalno javno bičevanje a kamo li šta drugo, svima je najednom zlo i povraćali bi. Al recimo za stub srama bi interes bio a to veliki, naročito tada kad na njemu budu kažnjavane mlade javne grešnice.

0102_laugh

Umělecká agentura Pranýř Art agency Pranýř - 15.století

Promo video Umělecké agentury Pranýř - Období gotiky v jedné temné krčmě...

Umělecká agentura Pranýř Art agency Pranýř proces se zlodějem

Umělecká agentura Pranýř Art agency Pranýř Pekař

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...