Млађони Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 п.с. Стабилној личности и посвећеном литургијском хришћанину ове књиге никако не могу шкодити. Мени су биле пут ка Боготражењу и све ваше приче и причице нису на месту јер сам ја управо преко њих дошао до Бога. Тако да, замолио бих непристрасне да се суздрже од даљих коментара о којима ми се обраћају поприлично агресивним тоном. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 п.с. Стабилној личности и посвећеном литургијском хришћанину ове књиге никако не могу шкодити. Мени су биле пут ка Боготражењу и све ваше приче и причице нису на месту јер сам ја управо преко њих дошао до Бога. Тако да, замолио бих непристрасне да се суздрже од даљих коментара о којима ми се обраћају поприлично агресивним тоном. nemoj pogresno da me shvatis i da mislis da donosim zakljucke o tebi,ja sam samo prokomentarisala kao i svi ovdje svoje misljenje o tome sta ti mislis da uradis sa tim knjigama ,ja licno sam nekada proucavala slicnu literaturu i znam o cemu ti pricam ,ne govorim ovo bez razloga vec sa strahom sta one mogu uraditi a ti ces svakako uciniti kako ti mislis da treba,moje licno misljenje je da one ne mogu donjeti dobro ,nisam nicim htjela da te uvrijedim sve je receno iz zabrinutosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 nemoj pogresno da me shvatis i da mislis da donosim zakljucke o tebi,ja sam samo prokomentarisala kao i svi ovdje svoje misljenje o tome sta ti mislis da uradis sa tim knjigama ,ja licno sam nekada proucavala slicnu literaturu i znam o cemu ti pricam ,ne govorim ovo bez razloga vec sa strahom sta one mogu uraditi a ti ces svakako uciniti kako ti mislis da treba,moje licno misljenje je da one ne mogu donjeti dobro ,nisam nicim htjela da te uvrijedim sve je receno iz zabrinutosti Зато ја поклањам искусним и стабилним људима, који су савршено безбедни. Не дајем је сваком. Људима за које не треба да нас брине да им "може" ишта таква литература. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Зато ја поклањам искусним и стабилним људима, који су савршено безбедни. Не дајем је сваком. Људима за које не треба да нас брине да им "може" ишта таква литература. niko nije bezbedan do samoga kraja,niko .smesko. al dobro,sigurna sam da ni jedan hriscanin koji vodi stvarni liturgijski zivot nece posegnuti za ovakvim knjigama ,kako god ja sam rekla sta sam imala :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Зато ја поклањам искусним и стабилним људима, који су савршено безбедни. Не дајем је сваком. Људима за које не треба да нас брине да им "може" ишта таква литература. niko nije bezbedan do samoga kraja,niko .smesko. al dobro,sigurna sam da ni jedan hriscanin koji vodi stvarni liturgijski zivot nece posegnuti za ovakvim knjigama ,kako god ja sam rekla sta sam imala :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Imam ja sve od Filipsa. Samo sto on nije bio okultista i to nisu okultne knjige nego umetnicka dela. A sad Holivud je Holivud. Ma znam, reko možda malli ne zna... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Kasno je za spaljivanje....zlo je se proširilo! Evo moj komp od jutros sam pušta neke čudne pesme... winter sokiran 4chsmu1 Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 na lomacu. ili u kontejner. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Dobro, bre, @, razdeli li te knjige vise? Mesecima vec ovo traje, dokle tako? -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Tacno sam znao Milosavljevicu da postoji mracan deo tvoje proslosti...hvala Muramasa Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Ja bih bio spreman i da platim. Imam na umu nesto jako zabavno i upucenost u Kroulijevo baljezganje i elementarno poznavanje magije bi mi dobro doslo. poslacu ti, smo postarinu plati.. ako imam josh uvek nisam siguran da li sam bacio.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 da,da "bacio" Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 sve knjige u vezi magije i jereticke knjige zapalio bih sa zadovoljstvom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Sad sam video da jedino Ceremonijalnu magiju nemam u kolekciji. Je li to samo citas ili pokusavas nesto da praktikujes (ako ima prakticnih stvari u tim knjigama)? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Mislio sam da li bacas neke magije, ima li vajde od toga Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука